PDA

View Full Version : PSV-trainer Hiddink praat met Nick HofsWheelie
17-11-2004, 10:24
PSV-trainer Hiddink praat met Nick Hofs

17/11/2004 9 :08

PSV is druk bezig met Nick Hofs. Coach Guus Hiddink ziet toekomst in de kleine middenvelder, ook al is hij van plan om de 21-jarige Arnhemmer eerst nog een jaar te verhuren. Dat laatste wil Hofs niet.
PSV-scouts volgen dit seizoen nauwgezet de prestaties van Hofs. Hiddink en de middenvelder hebben inmiddels al met elkaar gesproken over een eventuele transfer naar de Eindhovense club.

De jeugdinternational is bezig aan zijn vierde seizoen bij Vitesse, waar hij ook de jeugdopleiding doorliep. Deze competitie is hij uitgegroeid tot een van de steunpilaren van de ploeg van coach Edward Sturing. Zo scoorde hij al vijf maal en deelde hij een assist uit.

Hofs staat nog tot het einde van het huidige seizoen onder contract bij Vitesse. Hij heeft een nieuwe aanbieding gehad van de Arnhemse club en zou dat aanbod nog in beraad hebben. Maar het lijkt zeer waarschijnlijk dat hij komende zomer vertrekt. Naast PSV zouden ook andere clubs geïnteresseerd zijn, zoals FC Twente, Aston Villa en Perugia.

ashi76
17-11-2004, 13:59
Opvolger voor van Bommel ?????

Wheelie
17-11-2004, 14:39
ARNHEM, woensdag
De door hamstringproblemen gevelde Vitesse-middenvelder Nicky Hofs doet er alles aan om er zondag tegen PSV toch bij te zijn. De Eindhovense club is immers de belangrijkste gegadigde om de transfervrije Hofs na dit seizoen over te nemen. Hofs wordt al het hele seizoen nauwgezet gevolgd door scouts van PSV, dat de 21-jarige Arnhemmer op de hoogte heeft gesteld van de belangstelling.
PSV denkt aan een constructie waarin Hofs eerst nog een jaar wordt verhuurd alvorens hem naar Eindhoven te halen. Hofs wil graag in Nederland blijven, heeft een voorkeur voor de topdrie, maar wil een re├źel uitzicht hebben op een basisplaats. Een constructie met eerst een verhuur ziet hij in eerste instantie niet zitten.
PSV richt zich voor het middenveld niet alleen op Hofs, maar ook op de Ivoriaan Marco N├ę (21) van SK Beveren.