PDA

View Full Version : FOTOVERSLAG FIGHTING NORDIN MEMORIAL 21 MEI 2005Mixfight reporters
22-05-2005, 14:14
Door Marieke van Horssen (foto’s) en Sebastiaan Munter (tekst)

Zaterdag 21 mei was mixfight.nl te gast op de eerste editie van de Fighting Nordin Memorial in sporthal De Beukenkamp te Purmerend. Hoewel dit voor een groot deel van de organisatie de eerste keer was, was er toch groot uitgepakt om de vorig jaar tragisch overleden bokser Nordin Ben-Salah te eren. Rondom een vooraf erg spectaculair B-klasse 8-man toernooi in de klasse tot 76 kilogram werd een line-up neergezet met maar liefst 22 partijen, wat misschien wel iets te veel van het goede was. Enerzijds krijgen de bezoekers wel waar voor hun geld, maar om vanaf 19:00 tot na 01:00 in een sporthal te verblijven bleek voor velen net iets te veel. De verder gesmeerd lopende organisatie had echter helaas gekozen voor een voor deze zaal veel te hoge ring. Deze ring werd tot overmaat van ramp ook nog eens omgeven door erg hinderlijke sponsorborden, die rondom onder de touwen zorgden voor erg beroerd zicht bij juryleden, pers, vipgasten en publiek op de vloer. Afgezien hiervan was het gala een waardig eerbetoon aan een helaas te vroeg overleden topsporter.

De loting van het 8 Mantoernooi:
http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/2.jpg
Aussie

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/3.jpg
Kim Jensen

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/4.jpg
Karim el Otmani

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/5.jpg
Kamal Chabrani

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/6.jpg
Mohammed Aouragh

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/7.jpg
Peter Mes

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/8.jpg
Brice Lieuw-on

Mixfight reporters
22-05-2005, 14:15
01. Promo MT: Philemon (BNN) vs Ilonka Elmont (FF Carbin)
De avond begon met een lachwekkend bedoeld optreden van BNN clown Philemon, die het in een sterrenboksen achtige partij opnam tegen 5-voudig wereldkampioene Ilonka Elmont. Wellicht zal dit op BNN erg komisch overkomen, maar deze vrij wanhopig actie die al menig maal door de hele cast van Jackass veel beter is gedaan, heeft iets heel zieligs. Ilonka moet zich echt inhouden om Philemon, die totaal ontredderd in de ring beweegt, niet zwaar KO te slaan. Gelukkig duurde dit maar 2 minuten, waarna het gala echt begon.


http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/1-1.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/1-2.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/1-3.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/1-4.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/1-5.jpg

Mixfight reporters
22-05-2005, 14:15
02. Boksen amateur c-klasse 69 kg: Karen Karapetjan (team Fightclub) – Armin Mesic (Olympia Leeuwarden)
Vanaf het begin is duidelijk dat Karapetjan de betere bokser is. Hij beschikt over een stuk meer variatie, maar bovendien legt Karapetjan veel meer kracht in zijn stoten dan Mesic. Mesic beweegt veel, wat zijn enige redding blijkt. Halverwege de eerste ronde gaat hij voor de eerste maal neer, om enkele momenten later voor de tweede maal 8 tellen te krijgen. Hierdoor gaat Mesic eigenlijk alleen maar minder goed bewegen, wat het voor Karapetjan in principe makkelijker zou moeten maken. Echter doet Karapetjan het, na Mesic in ronde 2 nogmaals op 8 tellen te hebben getrakteerd, rustig aan. In plaats van vol door te gaan voor de KO, wacht Karapetjan rustig af, wat de partij niet echt spectaculair maakt. Aan het einde van de derde ronde is het over voor Mesic, die na een stotencombinatie voor de vierde en laatste maal 8 tellen krijgt, en hiermee de partij verliest. Karen Karapetjan winnaar op TKO derde ronde.


http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/2-1.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/2-2.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/2-3.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/2-4.jpg

Mixfight reporters
22-05-2005, 14:16
03. MT-N 55 kg: Danny Moi-Thuk-Shung (Team Fightclub) – Mo Lamay (Atlas Gym)
Deze partij begint erg spectaculair, met veel inzet en heel veel acties. Met name Lamay gaat er voor de volle 100% tegenaan, en laat erg mooie technieken (draaitrappen!) zien. Helaas verschiet Lamay zijn kruit in de eerste minuut. Moi-Thuk-Shun kan hierdoor wat vaker doorkomen, en brengt Lamay nog behoorlijk in gevaar met harde stoten. In de tweede ronde gaat Moi-Thuk-Shung vol door, maar hij vergeet hierbij zijn dekking, waardoor hij vol op een hoek loopt, die gevolgd wordt door een knie naar het hoofd, die niet werd gezien door de scheidsrechter. Moi-Thuk-Shung krijgt 8 tellen, en wil de achterstand die hij hiermee heeft opgelopen snel weer goedmaken. Lamay, die er volledig doorheen zit, laat zich van zijn slechtste kant zien, door te doen geloven dat hij een trap in het kruis kreeg, terwijl de zijn tegenstander niet eens in de buurt was. Ik vraag me af of dit soort schandalige acties, die we misschien wel ‘kickboks-schwalbes’ moeten noemen, niet heel erg zwaar bestraft dienen te worden, want naast dat Lamay alle tijd krijgt om te rusten, brengt hij ook zijn tegenstander totaal uit zijn ritme. Helaas mocht Lamay hier rustig mee verder gaan. Het werd namelijk nog veel erger. De totaal afgepeigerde Lamay gaat op een gegeven moment vanuit een clinch situatie naar de grond, en trekt hier Moi-Thuk-Shung mee. Deze raakt in onbalans en valt voorover, waarbij hij zijn balans probeert te herstellen door een grote stap naar voren te maken. Echter raakt hij hierbij het gezicht van de op de grond liggende Lamay, die meteen gaat liggen kermen alsof hij een soccerkick van Cro-cop op zijn neus heeft gehad. Hij krijgt hierin de scheidsrechter ook nog mee, die Moi-Thuk-Shung een zeer onterechte openbare waarschuwing geeft. Ik was van mening dat muay thai gevechten over het algemeen erg sportief verliepen, maar deze partij laat zien dat onsportief gedrag nog beloond wordt ook. Jammer. Mo Lamay winnaar op punten.


http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/3-1.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/3-2.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/3-3.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/3-4.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/3-5.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/3-6.jpg

Mixfight reporters
22-05-2005, 14:26
04. MT-N 73 kg: Vincent Aboikoni (Team Fightclub) – Hamadi el Hamdawi (Uchi komi)
Aibokoni is erg enthousiast in zijn aanvallen en is, misschien wel hierdoor, verdedigend niet erg sterk. Vooral met de lowkicks van El Hamdawi weet hij zich weinig raad. El Hamdawi is iedere keer net iets sneller met zijn combinaties, wat hem veel punten oplevert. Halverwege de eerste ronde past Aboikoni zijn stand iets aan, waardoor hij minder lowkicks te verwerken krijgt. In plaats hiervan krijgt hij kort na elkaar twee trappen in zijn kruis, waar El Hamdawi terecht een openbare waarschuwing voor krijgt. In de tweede ronde hebben beide vechters het beste al gegeven, en hoewel de inzet er zeker nog is, mist de kracht. Aboikoni probeert het nog wel, maar loopt hierbij steeds op counters waardoor er over en weer veel wordt gescoord. Beiden missen echter de kracht om echt te overtuigen. Hamadi el Hamdawi winnaar op punten.


http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/4-1.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/4-2.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/4-3.jpg

Mixfight reporters
22-05-2005, 15:09
05. MT-N 77 kg: Danny Tjon-En-Fa (Team Fightclub) – Justin Haller (Loek’s Gym)
Het begintempo ligt erg laag. Beide vechters hebben erg veel respect voor elkaar. De iets langere Tjon-En-Fa kan Haller aanvankelijk erg goed weghouden, maar er wordt steeds meer geclinched, hierin is de fysiek iets sterkere Haller een stuk beter. Tjon-En-Fa raakt door de scherpe knietechnieken van Haller steeds meer uit zijn spel, en Haller groeit zienderogen. Tjon-En-Fa krijgt halverwege de tweede ronde nog 8 tellen, waardoor Haller de winst veiligstelt. Justin Haller winnaar op punten.

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/5-1.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/5-2.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/5-3.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/5-4.jpg

Mixfight reporters
22-05-2005, 15:46
06. 1e partij MT-B 8 Mantoernooi: Peter Mes (Mike’s Gym) – Rocky Grandjean (Team Fightclub)
De loting koppelde twee van de favorieten voor de toernooizege meteen tegen elkaar. Aan een kant jammer, maar dit zorgde wel voor de beste partij van de dag. Beide vechters zijn topfit, wat uiteraard wel handig is als je een toernooi vecht, maar de vonken vliegen er meteen van af. Mes heeft hard gewerkt aan zijn dekking. Waar hij voorheen nog wel eens wat gaatjes liet vallen, vecht hij nu erg solide. Grandjean vecht met zijn eigen bekende stijl, die veel leunt op de counter. Mes is vanaf het begin boksend veel beter, en komt een aantal maal keihard door. Grandjean lijkt hier echter totaal niet van onder de indruk, wat zeker iets zegt over zijn incasseringsvermogen. In de tweede ronde gaat Mes zich irriteren aan de vechtstijl van Grandjean, die Mes probeert te ontregelen door vaak diens been op te pakken en hem zo naar de grond te werken. Mes laat hierdoor wat gaatjes vallen, wat Grandjean behoorlijk wat punten oplevert. Mes is echter een behoorlijk conditiebeest aan het worden, want hij blijft maar doorgaan. Of het erg slim is om je in de eerste ronde van een toernooi meteen helemaal leeg te knokken is de vraag, maar het siert Mes wel. Met name de derde ronde is een waar slugfest, waarin beide vechters vol voor de KO gaan. Grandjean begint echter de tol te betalen voor de vele klappen die hij op zijn hoofd heeft moeten nemen. De reacties worden minder, en waar Mes vol doordendert, gaan Grandjean’s handen steeds meer naar beneden. Aan het eind van de derde ronde is Grandjean bijna niet meer in staat zich te verdedigen, waardoor hij vol op een stoot van Mes loopt en zwaar KO gaat. Mes geeft in deze toppartij zijn visitekaartje af, het is echter de vraag of hij deze partij niet te veel energie heeft gekost. Peter Mes winnaar op KO ronde 3. Mes door naar de halve finale.

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/6-1.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/6-2.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/6-3.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/6-4.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/6-5.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/6-6.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/6-7.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/6-8.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/6-9.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/6-10.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/6-11.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/6-12.jpg

Mixfight reporters
24-05-2005, 13:34
07. 2e partij MT-B 8 Mantoernooi: Kim Jensen (Maeng-ho Denemarken) – Karim el Otmani (Mousid Gym)
In tegenstelling tot de voorgaande partij, tasten beide vechters elkaar in deze partij eerst even af. Jensen maakt de iets fittere indruk, en stotend is hij veel beter dan El Otmani. In de tweede ronde gaat het gas er meteen flink op bij Jensen, en meteen is El Otmani zwaar in de problemen. Jensen komt keihard door met een rechtse opstoot, waardoor El Otmani behoorlijk de weg kwijt is. In het opstaan komt hier een volgende opstoot overheen, waardoor El Otmani zwaar KO gaat. Kim Jensen winnaar op KO ronde 2. Jensen door naar de halve finale.

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/7-1.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/7-2.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/7-3.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/7-4.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/7-5.jpg

Mixfight reporters
24-05-2005, 13:36
08. 3e partij MT-B 8 Mantoernooi: Brice Lieuw-On (vd Vathorst) – Khalid Chabrani (Vos Gym)
Khalid Chabrani, de jongere broer van Kamal, oogt erg koel. Hij wacht rustig zijn moment af, om dan met flitsende combinaties van 5-6 harde stoten aan te vallen. Lieuw-On heeft hier totaal geen verweer tegen, en halverwege de eerste ronde heeft Lieuw-On al een flinke bloedneus. Chabrani gooit er nog een tandje bovenop, en Lieuw-On raakt steeds meer aangeslagen. Halverwege de tweede ronde komt Chanbrani tweemaal hard door met mooie stootcombinaties, waardoor Lieuw-On gestrekt naar het canvas moet. Khalid Chabrani winnaar op KO 2e ronde. Chabrani door naar de halve finale

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/8-1.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/8-2.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/8-3.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/8-4.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/8-5.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/8-6.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/8-7.jpg

Mixfight reporters
24-05-2005, 13:40
09. 4e partij MT-B 8 Mantoernooi: Mohammed Aouragh (Topfighters Rotterdam) – Aussie (Ben Ali Gym)
Aouragh is op het laatste moment ingevallen in dit toernooi, maar lijkt er allerminst klaar voor. Aussie, die samen met Grandjean en Mes de grote favoriet is om dit toernooi te winnen, heeft geen kind aan Aouragh. Na de eerste keer 8 tellen te hebben gehad, kan Aouragh weinig anders dan zijn dekking hoog houden. Als zelfs dat niet meer lukt, en Aussie een paar keer hard doorkomt, gooit Aouragh’s coach terecht de handdoek in de ring. Aussie winnaar door opgave tegenstander ronde 1. Aussie door naar de halve finale.


http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/9-2.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/9-3.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/9-4.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/9-5.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/9-6.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/9-1.jpg

Mixfight reporters
24-05-2005, 13:43
10. ProfBoksen dames 57 kg: Esther Schouten (Team Fightclub) – Petra Jachmanova (Tsjechië)
Dat het moeilijk is om geschikte tegenstanders te vinden voor de Nederlandse 3-voudige wereldkampioene WIBF blijkt deze avond eens te meer. Jachmanova maakt geen heel fitte indruk, en boksend is ze geen enkele partij voor Schouten. Schouten tast de eerste ronde nog een beetje af, en in de tweede ronde is een kleine versnelling genoeg. Jachmanova gaat neer op een leverstoot, en kan de partij niet meer vervolgen. Esther Schouten winnares op KO ronde 2.


http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/10-1a.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/10-1.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/10-2.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/10-3.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/10-4.jpg

Mixfight reporters
24-05-2005, 13:44
11. ProfBoksen 77 kg: Najim Ettouhlali (Team Fightclub) – Rudolf Murko (Tsjechië)
Net als zijn teamgenote in het voorgaande gevecht ziet Murko er niet super fit uit. Hij is zeker een kop kleiner dan Ettouhlali, en zijn uitstraling geeft al aan dat hij niet komt om deze partij winnend af te sluiten. Hoewel uitstraling natuurlijk niet alles zegt wordt dit beeld in de partij wel bevestigd. Etouhlali vecht vooruit, en wil Murko vast zetten tegen de touwen, om vanuit daar flinke combinaties op hem los te laten. In de eerste ronde weet Murko hier steeds mooi uit te draaien, en omdat hij veel beweegt kan Ethoulali niet heel veel treffers maken. De conditie van Murko is halverwege de tweede ronde echter al een stuk minder, waardoor de bewegingen al minder worden, en Etouhlali hem steeds meer vast kan gaan zetten. Uit wanhoop probeert Murko er nog af en toe een jab uit te halen, maar iedere stoot wordt door flinke combinaties van Etouhlali beantwoord. Murko verandert langzaam in een wandelende stootzak, want in de derde ronde is er niets meer van zijn bewegen over. Ettouhlali zet een keer goed aan, waarna de Tsjech voor de eerste keer neergaat. Ettouhlali gaat hierna door is zijn offensief, waarna Murko definitief moet afhaken. Najim Ettouhlali winnaar op TKO 3e ronde.


http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/11-1.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/11-2.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/11-3.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/11-4.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/11-5.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/11-6.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/11-7.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/11-8.jpg

Mixfight reporters
24-05-2005, 13:46
12. MT-A 83 kg: Peter Lamotte (The Bushido’s, Belgie) – Mounier Zekhnini (Maeng-Ho)
De Belgische veteraan Peter Lamotte neemt het, in het eerste A-klasse gevecht van de avond, op tegen aanstormend talent Zekhnini. Lamotte start erg beweeglijk, en probeert Zehnini uit de tent te lokken met vele schijnbewegingen. Zekhnini blijft rustig, en gaat niet vol in de aanval. Hierdoor zijn de eerste twee rondes ronduit saai, maar vanaf de derde ronde begint Lamotte wat meer te boksen, waardoor er eindelijk wat vuur in de wedstrijd komt. Zekhnini antwoord hier onmiddellijk op met een zwaar offensief in de vierde ronde, en de partij wordt zo erg leuk om naar te kijken. Zekhnini, die zijn krachten uitstekend heeft verdeeld, kan nu vol doorgaan, en de minder fitte Lamotte moet tegen het einde van de partij een hoop incasseren. Helaas van de eerste twee rondes, maar het eind maakt een hoop goed. Mounier Zekhnini winnaar op punten.


http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/12-1.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/12-2.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/12-3.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/12-4.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/12-5.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/12-6.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/12-7.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/12-10.jpg

Mixfight reporters
24-05-2005, 13:49
13. MT-C 67 kg: Leroy Kaestner (Peter Koopman) – Mo el Bouddounti (Team Fightclub)
In deze eerste partij na de pauze gaan de twee vechters er beiden behoorlijk hard tegenaan. Kaestner beschikt over erg harde stoten, en is fysiek in topconditie, maar hij krijgt weinig grip op de beweeglijke El Bouddounti. Halverwege de tweede ronde komt El Bouddounti wild in, waardoor hij zijn balans verliest en struikelt. In zijn val loopt hij op een keiharde hoek van Kaestner, waardoor hij KO gaat. Leroy Kaestner winnaar op KO 2e ronde.


http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/13-1.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/13-2.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/13-3.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/13-4.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/13-5.jpg

Mixfight reporters
24-05-2005, 13:51
14. Halve Finale 8 Mantoernooi: Kim Jensen (Maeng-Ho Denemarken) – Peter Mes (Mike’s Gym)
Mes, die behoorlijk diep heeft moeten gaan tegen Grandjean, staat tegenover Jensen, die een stuk minder krachten heeft moeten verspillen. Mes leunt in het begin vooral op zijn dekking, en laat Jensen komen. Jensen maakt hier goed gebruik van, en gaat meteen vol in de aanval. Mes lijkt aanvankelijk conditioneel behoorlijk last te hebben van de voorgaande partij, maar in de tweede ronde is hij er weer helemaal. Mes heeft Jensen uit laten razen, en gaat vol in de aanval. Mes blijft het bovenbeen van Jensen met harde lowkicks bestoken, en gaat nogmaals in de hoogste versnelling door. Mes laat echt zien dat hij conditioneel top is, en kan ook de derde ronde volop doorvechten. Jensen raakt steeds meer aangeslagen, en in de derde ronde gaat hij neer door de onophoudelijke lowkicks van Mes. Na de 8 tellen weet Mes dat hij deze partij bijna niet meer kan verliezen, en vecht hij deze ‘professioneel’ uit. Peter Mes winnaar op punten, en door naar de finale.


http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/14-1.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/14-2.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/14-5.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/14-6.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/14-7.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/14-8.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/14-9.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/14-10.jpg

Mixfight reporters
24-05-2005, 13:52
15. 2e Halve Finale 8 Mantoernooi: Aussie (Ben Ali Gym) – Khalid Chabrani (Vos Gym)
Chabrani, die een erg goede indruk achterliet in zijn voorgaande partij, komt er ditmaal niet aan. Aussie heeft zijn huiswerk goed gedaan, en weet dat hij weinig te vrezen heeft als hij Chabrani niet te dichtbij laat komen. Met lange voorwaartse trappen houdt Aussie Chabrani weg, waardoor Chabrani de afstand iets te enthousiast wil overbruggen, en vol op een hoek van Aussie loopt. Aussie winnaar op KO 1e ronde, en door naar de finale.

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/15-1.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/15-2.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/15-3.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/15-4.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/15-5.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/15-6.jpg

Mixfight reporters
24-05-2005, 13:55
16. MMA- C klasse 75 kg: Younnes Radihemdi (Mike’s Gym) – Jeroen Westra (Team Fightclub)
Uiteraard kunnen op dit gala de MMA partijen ook niet ontbreken. In deze C-klasse partij, die op rings-regels wordt gevochten, en onder leiding staat van niemand minder dan Bob Schrijber, staan twee aanstormende talenten tegen elkaar. Radihemdi, die iets meer ervaring heeft dan Westra, neemt vrijwel meteen het initiatief. Boksend is hij stukken beter dan Westra, en op de grond zijn beiden behoorlijk aan elkaar gewaagd. Op een guillotine poging van Westra na, komen beiden niet heel veel verder dan wat posities pakken. Helaas zijn de submission pogingen schaars. Onderhand lijkt Westra het beste te hebben gegeven, en in de tweede ronde kan Radihemdi bijna een armbar aanzetten. Westra komt hier uit, en het gevecht wordt staande hervat. Hoewel er een leuk afwisselend gevecht ontstaat, heeft geen van beide vechters genoeg kracht om echt een beslissing te forceren. Vlak voor het einde van de partij komt Westra nog in een mount, maar vrijwel op hetzelfde moment klinkt de bel, waardoor deze partij in een onbeslist eindigt.


http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/16-1.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/16-2.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/16-3.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/16-4.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/16-5.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/16-6.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/16-7.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/16-8.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/16-9.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/16-10.jpg

Mixfight reporters
24-05-2005, 13:57
17. MMA-A klasse 80 kg: David Kaplan (Vos Gym) – Xander Nel (Mike’s Gym)
Vooraf werd er veel promotie gemaakt voor deze partij. Nel, die sinds hij bij Mike’s Gym traint een stuk explosiever is geworden, gaat de enorme uitdaging aan om tegen de tijdelijk in Nederland verblijvende Amerikaan David Kaplan uit te komen. Kaplan, die de afgelopen maanden heeft getraind bij Vos Gym en BJJ Purmerend, is een stugge vechter die graag het grondwerk opzoekt. Dit blijkt ook wel uit de partij. Er is nog geen stoot gewisseld, of de kleinere Kaplan maakt een shoot. Nel probeert deze te counteren met een guillotine choke, maar verliest hierbij zijn balans, waardoor hij door Kaplan wordt doorgedraaid en zelf in een guillotine choke terecht komt. Mooie overwinning voor Kaplan, maar helaas dat we maar 42 seconden van de partij hebben kunnen genieten. David Kaplan winnaar op submission (guillotine choke) ronde 1.

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/17-1.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/17-2.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/17-3.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/17-4.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/17-5.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/17-6.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/17-7.jpg

Mixfight reporters
24-05-2005, 13:59
18. MT-C 66 kg: Ismail Barabar (Maeng-Ho) – Mohammed Ben Nasser (Team Jamal B.)
Ook deze partij duurt niet lang. Ben Nasser gaat vanaf het begin vol in de aanval, maar valt niet erg gecontroleerd aan. Barabar is behoorlijk overweldigd, en laat zich tegen de touwen zetten. Ben Nasser denkt niet na, en gooit er een weliswaar erg mooie, maar niet toegestane gesprongen knie uit, die Barabar vol op zijn neus raakt. Barabar gaat KO, en Ben Nasser wordt gediskwalificeerd. Ismail Barabar winnaar door diskwalificatie tegenstander ronde 1.

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/18-1.jpg

Mixfight reporters
24-05-2005, 16:23
19. MT-A Nederlands titelgevecht 63,5 kg: Robert van Nimwegen (Loek’s Gym) – Richard Asare (Team Fightclub)
De zeer explosieve Robert van Nimwegen laat Asare in de eerste ronde bijna alle hoeken van de ring zien. Asare heeft duidelijk moeite om zich in te stellen op de vechtstijl van Van Nimwegen, waardoor hij door middel van clinchen in zijn ritme probeert te komen. Dit doet hij echter iets te enthousiast, wat hem een openbare waarschuwing oplevert voor clinchen in de onderrug van Van Nimwegen. In de tweede ronde krijgt Asare iets meer grip op de partij, omdat hij erg dichtbij Van Nimwegen blijft vechten en hem weinig ruimte geeft. Er wordt veel geclinched, en dit kost Asare erg veel kracht, wat hem vanaf de vierde ronde gaat opbreken. Van Nimwegen beschikt over een topconditie, en waar Asare steeds minder gaat vechten, kan hij er een tandje hoger schakelen. Van Nimwegen vecht deze zware partij perfect uit, en haalt hiermee zijn tweede Nederlandse titel binnen. Robert van Nimwegen winnaar op punten.


http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/20-1.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/20-3.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/20-4.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/20-5.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/20-9.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/20-10.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/20-12.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/20-17.jpg

Mixfight reporters
24-05-2005, 16:33
20. MT-A 66,8 kg: Abder Bchiri (Team Fightclub) – Clyde Petres (Vos Gym)
Bchiri, die op het laatste moment Peter Dollekamp vervangt in dit gevecht dat eigenlijk zou gaan om de Nederlandse titel, is iets te zwaar, waardoor Petres bij voorbaat zijn Nederlandse titel al behoud. Petres begint erg scherp tegen de wat onwennige Bchiri, en scoort veel met lowkicks. In de tweede ronde lijkt Petres snel voor een KO te willen zorgen, en vecht wat gehaast. Hierdoor vallen er af en toe wat gaatjes, waar Bchiri goed gebruik van maakt. Vooral in de clinch is Bchiri erg sterk. Petres gaat hierdoor steeds minder vechten, en halverwege de derde ronde is hij al behoorlijk moe. Hij valt erg veel terug op het zgn. beentje pakken, waarmee hij Bchiri uit zijn spel tracht te halen. Bchiri blijft echter komen, en trekt zo langzaamaan de partij naar zich toe. De fysieke vorm van Petres valt echt tegen, wellicht heeft hij iets te veel afgetraind voor dit gevecht. Ook Bchiri is in de vierde ronde erg moe, wat misschien wel aan zijn korte voorbereiding ligt. Hoe dan ook, het gevecht wordt er niet mooier op. Er wordt ontzettend veel gemist, en hoewel beiden kwalitatief niet echt best vechten, blijft Bchiri iets meer doorgaan, wat hem een hoop sympathie van het publiek oplevert. Als Bchiri uiteindelijk terecht tot winnaar wordt uitgeroepen, vindt Petres het genoeg, en hij kondigt aan dat zijn carrière er op zit, en hij overhandigt Bchiri zijn Nederlandse titel. Overigens schijnt Petres inmiddels op zijn stoppen terug te zijn gekomen. Abder Bchiri winnaar op punten.http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/21-1.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/21-2.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/21-3.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/21-4.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/21-5.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/21-6.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/21-7.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/21-8.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/21-9.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/21-10.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/21-11.jpg

Mixfight reporters
24-05-2005, 16:44
21. Finale 8 Mantoernooi: Aussie (Ben Ali Gym) – Peter Mes (Mike’s Gym)In de finale van dit spectaculaire 8 Mantoernooi is het Aussie de de beste indruk maakt. Niet alleen is hij er fysiek beter aan toe (2 snelle KO’s in de voorrondes), maar ook tactisch doet hij het beter dan Mes, die toch behoorlijk last heeft van de twee zware partijen die hij deze avond heeft gemaakt. Mes probeert veel, maar komt lengte te kort tegen de lange Aussie, die hem heel goed weg houdt. In de tweede ronde loopt Mes, die keihard werkt maar er niet helemaal aan komt, op een aantal harde stoten van Aussie, waardoor Mes’ neus hevig gaat bloeden. Aussie blijft Mes hierop aanvallen, en hoewel Mes niet van opgeven wil weten, kan hij weinig tegen de slim vechtende Aussie beginnen. Aan het eind van de partij weet Mes nog een aantal keren goed door te komen, omdat ook Aussie tekenen van vermoeidheid gaat vertonen. Toch blijft Aussie bij de les, en door deze partij te winnen, wint hij dit erg spectaculaire 8-mantoernooi, dat bestond uit 7 topgevechten. Aussie winnaar op punten en hiermee winnaar 8-mantoernooi.

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/22-1.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/22-2.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/22-3.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/22-4.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/22-5.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/22-6.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/22-7.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/22-8.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/22-9.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/22-10.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/22-11.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/22-12.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/22-14.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/22-13.jpg

Mixfight reporters
24-05-2005, 16:45
http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/talent.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/talent1.jpg

http://www.ma-skills.com/marieke/purmerend/talent2.jpg

HUNTER
25-05-2005, 11:48
hope you like it!

Anonymous
25-05-2005, 11:58
THANKS SUPER :!:

Sjaak
25-05-2005, 12:05
hope you like it!

meer dan dat, dit zijn echt hele goede en professionele aktiefoto's zeg, complimenten :thumbs:

Tsuki
25-05-2005, 13:09
SUPER FOTO'S zeg ...........

Aaronk
25-05-2005, 14:04
Ik heb toch echt gezien dat jeroen westra aan het einde sidemount en mount pakte voor het laatste deel van de partij..........

maar younes beukte hem staand verrot! :twak:

m.g
25-05-2005, 15:09
Ik heb toch echt gezien dat jeroen westra aan het einde sidemount en mount pakte voor het laatste deel van de partij..........

maar younes beukte hem staand verrot! :twak:
Wat deed je zo dicht bij de ring Karels stond je bij iemand in de hoek?!?

Aaronk
25-05-2005, 15:12
Ik heb toch echt gezien dat jeroen westra aan het einde sidemount en mount pakte voor het laatste deel van de partij..........

maar younes beukte hem staand verrot! :twak:
Wat deed je zo dicht bij de ring Karels stond je bij iemand in de hoek?!?

Ja, ik was aan het coachen en was nogal kwaad lol

Aaronk
25-05-2005, 15:13
trouwens wat is die peter mes een bikkwel!!! jezus wat een vechter

Jeroen
25-05-2005, 16:17
De kancho stond in mijn hoek en heeft mij begeleid etc. Ik was echt blij dat ik hem in mijn hoek had... TOP!
Ik was al gesloopt van de zenuwen voor ik aan de partij begon. Normaal is boksen mijn sterke punt, maar ik sloeg totaal dicht van de zenuwen en was nergens meer. Op de grond had ik 2 keer een armklem voor het oprapen, maar zag ze niet.

Ik weet nu tenminste hoe het voelt in de ring. Echt totaal anders als ik had verwacht. Loodzwaar maar zeker voor herhaling vatbaar. Volgende keer beter.

Mooi verslag en foto's Hunter en Mama... bedankt!

Wessa
25-05-2005, 18:18
trouwens wat is die peter mes een bikkwel!!! jezus wat een vechter

Daar heb je helemaal gelijk in..

Alleen z'n laatste partij kon hij niet lekker vechten omdat hij heel erg last had van z'n rechter elleboog.. Hij was op z'n arm gevallen en overstrekte daarbij z'n arm..

jojo
25-05-2005, 18:27
vette foto's + super verslagen!!!!! naja zoals gewoonlijk weer top!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Ronald
25-05-2005, 18:44
Ziet er echt weer erg goed uit :thumbs: .

Wessa
25-05-2005, 18:53
Peter Mes heeft me gevraagd om dit even voor hem te plaatsen :

Beste Forumleden.. Nu ik weer kan typen (rechterarm was uitgeschakeld) wil ik graag een klein verslagje geven over hoe ik de wedstrijden heb ervaren.. Voorheen was ik altijd erg actief op diverse forums, hopelijk dat ik hier weer meer tijd voor ga vinden want het is een leuke, snelle en efficiente manier om aan de laatste nieuwtjes te komen.
Ja ik heb echt lekker mogen knokken afgelopen zaterdag. De eerste wedstrijd tegen Rocky was al direct oorlog. Normaal hou ik daar ook van maar misschien met het oog op het toernooi was dat niet het allerslimste geweest. Aan de andere kant...wil je overtuigend van Rocky kunnen winnen dan moet je met hem gaan knokken en het liefst voor de KO gaan! Dat probeerde ik dan ook en het lukte...gelukkig kwam deze tactiek overeen met mijn eigen vechtstijl....namelijk op karakter vechten en geen stop kennen en niet weten wat inhouden is. Na dit bloedbad met Rocky, wat toch al 8 minuten duurde, had ik last van rechterelleboog, linker wreef, beide schenen en een beetje van mijn knieën en heupen... Maar goed omdat ik wist dat de overige vechters (op papier) ook allemaal gewaagd aan elkaar moesten zijn, hoopte ik dat zij elkaar ook wel wat schade zouden toebrengen... Dat viel vies tegen..; De Deen maakte in de tweede ronde korte metten met El Otmani (= verrassend) en Chabari had niet al teveel problemen met Lieuw-On. Aussi bleek het gunstigste ingeloot te zijn want het niveau verschil met de invaller waar hij tegenstond bleek torenhoog. Aussi speelde met zijn tegenstander en had nagenoeg geen last ondervonden. Deze jongen woog volgens mij wel 74 kilo en dit was zijn eerste B partij en hij had nog geen N en C partijen verloren.. Voor mij was het ook mijn 3de B partij (waarvan de eerste 2 tegen dezelfde tegenstander) dus kwa ervaring scheelt het dan niet veel.
Toen de halve finale.... Ik moest tegen die Deen die weliswaar niet de meest technische en afwisselendste vechter was maar wel wel hard stootte...hij had mooi El Otmani neer geslagen (waar ik een jaar gelden in een harde partij Onbeslist tegen had gedraaid) Deze partij wist ik na 9 minuten gejaag en 8 tellen verder achter mijn naam te zetten. De andere halve finale...Chabari vs Aussi...twee zeer goede vechters...dus ik hoopte weer...bezorg elkaar maar wat pijn! Maar aangezien Chabari voornamelijk bokst en Aussi reeds vroeg in de wedstrijd op KO wist te winnen kwam Aussi er ook hier weer gemakkelijk vanaf...
Tegen de tijd dat de finale was aangebroken (ruim een uur verder...kneusingen gaan zwellen..:-( deed mijn lichaam op meer plekken wel dan geen geen pijn.... Ik wou echter heel graag en ik zou Aussi zowiezo een 'minder leuke tijd' bezorgen ;-)... Na de eerste twee rondes (waarin ik vrijwel niet met rechts (kon) heb geslagen) was ik mij ervan bewust dat ik in die laatste ronde alles op alles moest zetten...ik merkte dat Aussi moe begon te worden dus ik hield hoop!! Éen keer kon ik hem goed aanslaan met een rechtse crosshoek maar hij hield me bij me middel vast om erger te voorkomen. Toen ik de bel hoorde wist ik dat Aussi terecht had gewonnen.. Hij is een top vechter en alhoewel hij binnenkort naar de A gaat wil ik graag nog een keer een revenge tegen hem (in goede staat)...
Al met al heb ik genoten van het gala en ik wil zeker vaker toernooitjes vechten wanneer dat kan...voor volgend jaar zijn leuke namen om ook deel te laten nemen; Jeremy Blijd en Melvin van Leeuwarden. Zij zijn ook de top of the B en ik wil graag nog een keer tegen hen in de ring verschijnen!
Ik ben blij dat het publeik over het algemeen heel tevreden was met mijn prestaties want ook daar doe je het voor, dus bedankt voor de leuke reacties n.a.v. het gala!
See you next time!
Peter Mes

Ronald
25-05-2005, 19:14
Top, net als Henry laatst ook al deed. Altijd mooi als vechters zelf een verslag van hun partij(en) vanuit hun gezichtspunt plaatsen :D .

Wix
25-05-2005, 22:44
Bedankt voor het verslag Mixfighters en Peter Mes.

Wessa
31-05-2005, 16:35
Alleen z'n laatste partij kon hij niet lekker vechten omdat hij heel erg last had van z'n rechter elleboog.. Hij was op z'n arm gevallen en overstrekte daarbij z'n arm..

Peter blijkt z'n spaakbeen gebroken te hebben in de partij tegen Grandjean en heeft dus 2 partijen verder gevochten met een gebroken arm.

Hij zal pas weer na de zomer kunnen vechten.

mama
31-05-2005, 16:42
Shit Peter dat klinkt niet goed
Heel veel sterkte.
-xxx- Marieke

Justinian
01-06-2005, 16:30
Topverslag!!

Peter Mess (en Wessa) bedankt voor het kijkje door de bril van de vechter, erg leuk om te lezen hoe je deze partijen hebt ervaren :thumbs:

Anonymous
03-06-2005, 00:05
he Jeroen Westra, je had geen schijn van kans tegen Younes Radi Hemdi!! jij met je: "ik had 2 armklemmen voor het oprapen", hij heeft je de hele ring door geslagen man!! is die DVD van jullie gevecht al uit?! kijk er maar heeeeel goed naar..... :wink:

Anonymous
03-06-2005, 00:09
en oh ja, als je beslist om TOCH weer de ring in de gaan, dan wil ik graag tegen je vechten!! ik beloof het je dat ik je in de 1e ronde KO sla! :twak:

Deuce
03-06-2005, 00:11
Wat een haat :wink:

Hoe komt dat zo?

Jeroen
03-06-2005, 16:25
Hoi Ronny. En wie ben jij?

Ik heb ruiterlijk toegegeven dat ik staand NERGENS was. Younes was de betere man. Na de partij is mij verteld dat ik 2 keer makkelijk voor een armklem had kunnen gaan. IK ZAG ZE NIET! Of ik deze armklemmen aan had kunnen zetten als ik ze gezien had, is weer een verhaal apart.
Ik heb nergens gezegd dat ik deze partij had kunnen winnen als als als...

Maar vertel eens... wie ben jij en wat is jouw probleem?

Anonymous
03-06-2005, 16:42
eh jeroen, mijn probleem is gewoon dat je die pak slaag die hebt gekregen probeert goed te praten terwijl je gewoon moet toegeven dat je dik hebt verloren!!! En verder is er niks, ik bied je alleen aan om tegen me te vechten als je weer een partijtje gaat draaien.... ik train bij mike's gym, dus laat maar weten als je wilt.... en oh ja, wel wat meer trainen dan want ik wil natuurlijk wel een beetje tegenstand he!! :D

Shytown
03-06-2005, 16:48
Ronny komt er wel, dat is duidelijk :thumbs:

Jeroen
03-06-2005, 17:00
Ik heb niks anders gedaan als toegeven dat ik een beroerde partij heb gedraaid. Lees m'n berichten hier nog maar eens na. Ik quote: "ik was nergens." "Younes was de betere man." Ik praat niks goed, ik heb wel aangegeven waar volgens mij de oorzaak in gezeten heeft, namelijk de zenuwen. Een stukje reflectie na een gevecht lijkt mij helemaal niks mis mee.

Als je me uit wilt dagen tot een gevecht doe dat dan normaal en niet met verwijten dat ik slecht getraind heb. Ik train hard en serieus... anders zou ik niet eens de ring in stappen. Dat is simpelweg onverantwoord.

Maar aangezien je zoveel over mij denkt te weten... vertel eens wat meer over jezelf. Gewicht, klasse, record? Ik ben van plan vaker te vechten en misschien ben jij wel een leuke tegenstander.

Judas
03-06-2005, 20:02
Jeroen, maak je niet zo druk om ronny. Ik weet precies wat zijn probleem is met zn grote mond.
Ten eerste heeft hij zijn eerste(en enige) partij verloren na 47 seconden(is op zich niet zo erg, maar wel als je van tevoren iedereen verzekert je tegenstander KO te slaan. Nog lelijker is dan als al je kennissen komen kijken en zo afgaat...)
Ten tweede heeft hij paar dagen geleden lekker pak slaag gekregen hier bij mij in de buurt vanwege zn grote mond. Hij kreeg flinke tikken en lag erbij als een hoertje die harde GNP te verduren kreeg en deed geen ene moer terug. Denk dat dat toch wel een beetje aan hem is gaan vreten. Waarschijnlijk wil hij zn frustraties via internet afreageren.
Dus Jeroen, ga vooral met hem de ring in, succes verzekerd!
Ik zeg Jeroen op KO door bitchslap :thumbs:

Unforgiven
03-06-2005, 21:04
Jeroen, maak je niet zo druk om ronny. Ik weet precies wat zijn probleem is met zn grote mond.
Ten eerste heeft hij zijn eerste(en enige) partij verloren na 47 seconden(is op zich niet zo erg, maar wel als je van tevoren iedereen verzekert je tegenstander KO te slaan. Nog lelijker is dan als al je kennissen komen kijken en zo afgaat...)
Ten tweede heeft hij paar dagen geleden lekker pak slaag gekregen hier bij mij in de buurt vanwege zn grote mond. Hij kreeg flinke tikken en lag erbij als een hoertje die harde GNP te verduren kreeg en deed geen ene moer terug. Denk dat dat toch wel een beetje aan hem is gaan vreten. Waarschijnlijk wil hij zn frustraties via internet afreageren.
Dus Jeroen, ga vooral met hem de ring in, succes verzekerd!
Ik zeg Jeroen op KO door bitchslap :thumbs:


Ahahahahahahahahaha, owned

Deuce
03-06-2005, 23:03
Schitterend deze entourage....simon make it happen! :lol:

Ronny
04-06-2005, 12:19
he ronny doe ff normaal man. Jeroen is een goeie gast en het enige wat hij deed was een reflectie geven op zijn partij.

younes
04-06-2005, 20:55
Ronny is een goede vriend van mij. Heb hem net aan de tel. gehad om hem te vragen waarom hij die dingen schrijft want zo ken ik hem niet. dat is ook helemaal nix voor hem. hij zweert er bij dat hij het niet heeft geschreven. hij heeft zelfs n paar keer in purmerend getraind en hij kent jouw (jeroen). iemand probeert ronny te fucken. hij vroeg mij of ik dit ff wou melden. bij deze. jammer dat je dicht klapte jeroen het gebeurt de beste. Maar je hebt gevochten als n man want je bleef staan. Ik hoop voor je dat je volgende partij beter zal gaan. Want ik heb gehoord dat je n goede boxer bent. Volgende keer beter.

Aaronk
04-06-2005, 21:03
Cool das het zo opgelost wordt. Ik stond bij jeroen in de hoek en heb de voglende dag op het gala in ede nog een tijd met younes staan te praten. allebei topgasten en knokkers op naar de volgende wedstrijd!

groeten uit engeland

Fr3ddy
05-06-2005, 14:18
Leuk verslag..

En Peter succes met je arm, zulke ernstige blessures zijn altijd k*t! :thumbs:

smike
05-06-2005, 19:43
mooi verslag hoor thx :)

Anonymous
07-06-2005, 22:45
he jeroen dit is jozie penosie ik heb je vriend (ronny) een tijd geleden aangepakt stelt niks voor is net een gillende keukenmeid

Ronald
07-06-2005, 23:01
he jeroen dit is jozie penosie ik heb je vriend (ronny) een tijd geleden aangepakt stelt niks voor is net een gillende keukenmeid
Nou is het wel leuk geweest grappenmaker. Wel eens van IP check gehoord?

umutbm
07-08-2005, 22:42
SUPER 8)