PDA

View Full Version : Koe knuffelen, voor twee personen



mama
31-10-2005, 14:28
BOEK NU



Ref : AGR101 Locatie : Nederland, Gelderland

155.00 Euro

Uniek Nederlands arrangement voor twee personen, antistresserende therapie met koe knuffelen
U wordt met z'n tweeën persoonlijk ontvangen in een inspiratieruimte op niveau met koffie of thee en lekkere hapjes. Al kuierend en keuvelend maakt u kennis met het boerenbestaan en wordt u meegenomen om de drie stappen van het Koe Knuffelen onder de knie te krijgen. Ontstressen, intuïtief schilderen om de rechterhersenhelft te prikkelen en de Non Verbale communicatie met de koe. Wat deze workshop exact met je doet is een verrassing. Wat vast staat is dat je geraakt wordt, en anders naar huis gaat dan je kwam. U kunt er verder over nadenken en napraten tijdens een gezellig etentje in het Rib House.

Programma
Deze belevenis omvat: Ontvangst met functionele onthaast tips, koffie of thee en hapjes, schilderen tussen de koeien om de creativiteit en de rust te stimuleren, koe knuffelen, een diner met feesttaart als afsluiter in het Rib House. De prijs is per koppel voor het hele arrangement. Materiaal en consumpties inbegrepen.

Waar
Nederland, Gelderland

Wanneer
Dit arrangement is elke dag mogelijk volgens de beschikbaarheid en op afspraak, ook tijdens de weekends.

Nota
Omwille van hygiënische maatregelen krijgen de deelnemers allemaal laarzen en een T-shirt van de boerderij aan tijdens de belevenis.

Voor wie
Dit arrangement is voor mensen die eens op een originele manier willen onthaasten. Voor koppels, samen met je partner, of voor vriendinnen die eens iets anders wensen te doen. De prijs is voor beiden samen. U krijgt met z'n tweeën een persoonlijke behandeling en moet niet aansluiten bij een groep.


http://blobs.shoppay.be/products/235-AGR101%2001.JPG

bron: http://www.superidee.org/details.asp?language=nl&productID=49855

Ronald
31-10-2005, 15:22
... en na afloop gezamenlijk slachten en opeten :o .

Anonymous
31-10-2005, 19:31
... en na afloop gezamenlijk slachten en opeten :o .

Wat denk je dat je hier eet?


U kunt er verder over nadenken en napraten tijdens een gezellig etentje in het Rib House.