PDA

View Full Version : Opslag? Over my dead body!



knilles
01-08-2007, 02:50
Ken je dat gevoel: je werkt je als onderbetaalde loonslaaf helemaal uit de naad voor je baas, komt altijd op tijd, je klaagt nooit en toch is het lastig om aan het eind van de maand rond te komen. Dan is het toch niet teveel gevraagd om na zoveel jaren trouwe dienst eens voorzichtig aan je baas om een opslag te vragen? Dat ligt er een beetje aan waar je werkt…
Een autodealer uit Atlanta, Georgia heeft namelijk bekend dat hij 2 van zijn werknemers heeft doodgeschoten omdat ze steeds weer om meer loon zeurden bij hem.
De 38-jarige Rolandas Milinavicius gaf zichzelf afgelopen zaterdag aan nadat hij twee dagen ervoor zijn werknemers Inga Contreras (25) en Martynas Simokaitis (28) had doodgeschoten. Alle drie komen/kwamen ze uit Litouwen.
Milinavicius is eigenaar van een garage die Amerikaanse auto’s naar Litouwen exporteert. Volgens de autoriteiten had hij financiële problemen en veel stress.

De werknemers waren ontevreden over hun loon en hebben meermalen om opslag gevraagd. Kennelijk hadden ze niet door dat de man op knappen stond, dus toen ze het hem nogmaals vroegen verloor de man de controle en schoot hij zijn werknemers dood.

It’s a mad mad world.

Meer info: http://www.ajc.com/metro/content/metro/atlanta/stories/2007/07/30/eastpoint_0731_web.html

Paganstars
01-08-2007, 03:32
LOL.... tja je moet ook wel een beetje feeling hebben voor dat soort delicate situaties!