MIXFIGHT.COM
NOG GEEN LID?
MELD JE HIER GRATIS AAN!
Results 1 to 6 of 6
 1. #1
  Join Date
  Oct 2014
  Posts
  3.304
  vCash
  126000

  Default Muaythai Factory: Vakhitov vs Toure (2-2)

  Advertentie door Mixfight.nl
  Advertentie van Mixfight


 2. #2
  Join Date
  Oct 2014
  Posts
  3.304
  vCash
  126000

  Default

  FINALISTEN VAN HET MUAYTHAI FACTORY TOURNAMENT OP 2 FEBRUARI

  Finalisten van het Muaythai Factory Tournament op 2 februari
  2 dagen geleden

  Auteur: Vladimir Sosnovsky
  Op 2 februari wordt het eindtoernooi van het grootschalige professionele Thaise boksproject Muaythai Factory van het seizoen 2022 gehouden in de Kuzbass GCC in Kemerovo, waarin vechters zullen strijden om kampioensriemen in de gewichtsklassen tot 66, 70, 77 kg en meer dan 91 kg.

  Kirill Khomutov - Abdula Dayakaev - de eerste paar finalisten die de Muaythai Factory-riem zullen uitdagen in de gewichtscategorie tot 66 kg.

  Kirill Khomutov is een Master of Sports of Russia, tweevoudig winnaar en finalist van het Russische kampioenschap, medaillewinnaar van het Wereldkampioenschap. Professioneel record: 7 overwinningen, 2 verliespartijen) Vertegenwoordigt de Thai Boxing Federation of Kuzbass (Kiselevsk).

  Abdula Dayakaev is een Master of Sports of Russia, winnaar van de Muaythai Factory-riem voor het seizoen 2021, winnaar van het Russische kampioenschap. Professioneel record: 3 overwinningen. Vertegenwoordigt de vechtclub "Schorpioen" (Makhachkala).

  In het laatste gevecht in de gewichtscategorie tot 70 kg ontmoet Sergey Kosykh Konstantin Shakhtarin.

  Sergey Kosykh is een sportmeester van Rusland, winnaar van het Europees Kampioenschap, medaillewinnaar van het Wereldkampioenschap Jeugd. Professioneel record: 9 overwinningen, 8 verliezen. Vertegenwoordigt de Thai Boxing Federation van Kuzbass (Kemerovo).

  Konstantin Shakhtarin - Master of Sports of Russia, bronzen medaillewinnaar van het Europees Kampioenschap, winnaar en zilveren medaillewinnaar van het Wereldkampioenschap. Professioneel record: 1 overwinning, 1 verlies. Vertegenwoordigt de vechtclub "Ring" (Solikamsk).

  In het derde titelgevecht van Muaythai Factory in het gewicht tot 77 kg. Semyon Bondarenko en Salim Aminov zullen elkaar ontmoeten.

  Semyon Bondarenko - Kandidaat voor Master of Sports, winnaar van het Europees Kampioenschap, winnaar van het Wereldkampioenschap. Professioneel record: 3 overwinningen, 1 verlies. Vertegenwoordigt de Thai Boxing Federation van Kuzbass (Prokopyevsk).

  Salim Aminov is een meester in sport, finalist van het Russische kampioenschap, winnaar van de Russische beker. Professioneel record: 7 gevechten (6 overwinningen, 1 verlies). Vertegenwoordigt de kinder- en jeugdsportschool (Kizlyar).

  De strijd tussen de zwaargewichten maakt de Muaythai Factory-kaart compleet. De titel van de organisatie met een gewicht van meer dan 91 kg zal worden uitgedaagd door Dmitry Vasenev en Gadzhi Mejidov.

  Dmitry Vasenev is een meester in sporten van internationale klasse in kickboksen, wereldkampioen kickboksen, kampioen van Rusland in Thais boksen. Professioneel record: 5 overwinningen, 1 verlies, 1 gelijkspel. Vertegenwoordigt de Thai Boxing Federation van Kuzbass (Kemerovo).

  Gadzhi Majidov - meester in sport, wereldkampioen, kampioen van Rusland. Professioneel record: 13 overwinningen, 1 verlies. Vertegenwoordigt de kinder- en jeugdsportschool (Kizlyar).

  Eveneens op 2 februari zal in Kemerovo de zevenvoudig GLORY-wereldkampioen, de ongeslagen Artem Vakhitov, voor het eerst sinds lange tijd op zijn geboorteland strijden tegen de Fransman Pascal Taure, en wel in de gewichtsklasse tot 77 kg , zal de Koezbass-strijder Dmitry Menshikov een ontmoeting hebben met Mehran Mohammadnia uit Iran.

  https://allboxing.ru/news/20230122-1...ory-2-fevralya

 3. #3
  Join Date
  May 2014
  Posts
  407
  vCash
  111758

  Default

  Ah, allemaal meesters in de sport...

  Zonde van Menshikov en Vakhitov, ik zag ze altijd super graag bij Glory en dan is dit toch een beetje treurige stap terug

 4. #4
  Join Date
  Oct 2014
  Posts
  3.304
  vCash
  126000

  Default

  Meester in het Kickboksen is terug.

  Muay Thai Factory Results: Artem Vakhitov Puts on a Dominant Performance Against Pascal Toure in His Return to the Ring.
  https://beyondkick.com/news/muay-tha...n-to-the-ring/

  Wat beelden bij de beyondkick.com link.

  MUAY THAI FACTORY RESULTS:

  MAIN CARD

  Saik Eduard def. Kompetchlek Fairtex via KO in R2

  Gabov Vladimir def. Alkayis Unal via KO in R2

  Khomutov Kirill def. Dayakaev Abdulla via TKO in R5

  Kosykh Sergei def. Shakhtarin Konstrantin via Unanimous Decision

  Aminov Salim def. Bondarenko Semen via Unanimous Decision

  Vasenev Dmitry def. Medzhidov Gadzhi via Unanimous Decision

  Menshikov Dmitry def. Mokhammadiya M. via TKO in R2

  Isaev Beibulat def. Machado Ariel via Unanimous Decision

  Artem Vakhitov def. Pascal Toure via Unanimous Decision

 5. #5
  Join Date
  May 2014
  Posts
  407
  vCash
  111758

  Default

  Heb het gezien en ik vond het niveau verschil pijnlijk. Eeuwig zonde voor die jongen en het publiek dat hij niet zijn skills kan testen tegen de beste. Ik hoop dat ze bij Glory nog op de beslissing terug komen ooit.

 6. #6
  Join Date
  Oct 2014
  Posts
  3.304
  vCash
  126000

  Default

  Ik hoop het ook, echt zonde. Jammer dat Scott, politiek en sport mengt. Respect voor organisaties zoals UFC en One die daar schijt aan hebben.
  Die Arek Wrozek mag van mij ook terug naar Glory, momenteel hebben ze een probleem in HW divisie met al die vage schorsingen.

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •