MIXFIGHT.COM
NOG GEEN LID?
MELD JE HIER GRATIS AAN!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 25 of 40
 1. #1
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  111000

  Default FOTOVERSLAG RINGS

  Een beetje later dan jullie van ons gewend zijn, maar we hadden allebei flink de griep opgelopen, waardoor we een paar dagen uit de running waren. Maar evengoed, enjoy!

  Marieke en Sebastiaan

  Advertentie door Mixfight.nl
  Advertentie van Mixfight


 2. #2
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  111000

  Default

  partij 1 MT-C -100 kg: Brian Douwes (Top Team Beverwijk) vs Mohammed Boukhari (Fightclub van Dams)
  De openingspartij is meteen een erg spectaculaire. Beide vechters gaan er vol in, en met name Douwes maakt veel treffers. Aan het einde van de eerste ronde weet Boukhari echter goed terug te komen, en kan hij 3-4 mooie harde lowkicks plaatsen. Ook in de tweede ronde weer veel inzet van beiden. Hoewel beiden wat ongecontroleerd vechten, en de kruisstreek van beiden enkele keren geraakt wordt, wordt er ook volop gescoord, waarbij Boukhari net iets beter lijkt. Dit beeld herhaald zich in de laatste ronde, maar zowel Boukhari als Douwes hebben zich helemaal afgemat, waardoor de derde ronde net iets te veel lijkt voor beiden. Er verandert dan ook weinig maar aan de stand, en Boukhari gaat met de overwinning naar huis. Mohammed Boukhari winnaar op punten.
 3. #3
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  111000

  Default

  Partij 2 RF-A -85 kg: Rody Troost (Mike's Gym) vs Ashley Peiter (Oscar v/d Veen)
  Deze wedstrijd is weer een leuk staaltje matchmaking. De muay thai georienteerde vechter Troost tegen de wilde, beresterke, maar minder technische Peiter. Dat Troost zich echter erg goed heeft ontwikkeld, blijk uit het feit dat hij erg graag naar de grond wil met Peiter. Hier is hij verrassend genoeg erg goed bezig, en heeft de betere posities. Halverwege de eerste ronde lijkt Peiter hierdoor zo gefrustreerd, dat hij de regels even kwijt lijkt en vol op Troost's gezicht stoot. Nadat hij hier een openbare waarschuwing voor ontving wordt het gevecht staande voortgezet, waarna een keiharde uitwisseling de eerste ronde besluit. In de tweede ronde weer hetzelfde, Troost die de betere takedowns en grondposities heeft, en Peiter die hier eigenlijk weinig tegenin kan brengen. Uiteindelijk geraakt Troost dan ook in een mountpositie, van waaruit hij via een knappe armbar Peiter af laat kloppen. Rody Troost winnaar d.m.v. submission (armbar) ronde 2.
 4. #4
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  111000

  Default

  partij 3: Nedrlands Titelgevecht NKBB -63 kg: Rodney Dorjee (Fighting Factory Carbin) vs Robert v Nimwegen (Loeks Gym)
  Na een wat aftastend begin is Van Nimwegen in de tweede ronde degene die laat zien dat hij de titel mee naar Alkmaar wil nemen. Dorjee kan hier aanvankelijk weinig tegenover stellen. Dorjee zoekt veelvuldig de clinch, maar kan hier weinig aanvallen in maken omdat Van Nimwegen's verdediging erg goed in orde is. In de derde ronde lijkt Van Nimwegen Dorjee zelfs al behoorlijk moe te hebben. Van Nimwegen ziet zijn kans schoon, en maakt er een mooie show van door Dorjee af en toe lekker uit te dagen. Dorjee laat zich verleiden tot overhaaste aanvallen, waardoor hij keer op keer uit balans staat, en handig wordt doorgestuurd door Van Nimwegen. Het vele vallen en opstaan heeft uiteraard ook geen goed effect op de conditie van Dorjee, die in de vierde ronde door veel te clinchen een beetje op adem lijkt te komen. Toch komt Dorjee in de vierde ronde knap terug, en gaan beide vechter er nog even voor. Hoewel ook Dorjee nu zijn punten gaat pakken, kan hij de behoorlijke voorsprong die Van Nimwegen inmiddels heeft opgebouwd niet meer ombuigen. Robert van Nimwegen winnaar op punten.


 5. #5
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  111000

  Default

  partij 4: RF-N -95 kg: Ali Mazidi (Pancration) vs Dimitri Menger (Mike's Gym/ Top Team Beverwijk)
  Mazidi heeft de laatste tijd niet erg veel spectaculaire dingen in de ring laten zien, en het is ook de vraag warom hij steeds weer op allerlei grote gala's staat. Ook nu laat hij geen erg beste indruk achter. Na een takedown van Mazidi, die Menger goed pareert door meteen zijn guard te sluiten, is het helemaal over met de aanvallen van Mazidi. Hij doet weinig anders dan met zijn hoofd voorover gebogen naar voren lopen, waar menger dankbaar gebruik van maakt met harde stoten. Mazidi loopt binnen no time tegen 2 maal 8 tellen aan, waarna hem niets anders rest dan op te geven. Dimitri Menger winnaar door opgave tegenstander ronde 1.


 6. #6
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  111000

  Default

  partij 5: RF-N 95 kg: Dick Slagmolen (Slagmolen) vs Aydogan Nuralis (Peter Hoopman)
  Slagmolen vervangt de op het laatste moment geblesseerd geraakte Sam Turky, maar hij blijkt niet klaar te zijn voor de kracht van Nuralis. Nuralis komt in met wat harde lowkicks en plaatst enkele stoten waarna Slagmolen niet echt aangedaan lijkt, en tot de verrassing van velen binnen de minuut besluit op te geven. Aydogan Nuralis winnaar na opgave tegenstander ronde 1.


 7. #7
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  111000

  Default

  partij 6: RF-A 75 kg: Peter Mes (Mike's Gym) vs Jan Overduin (John Verstegen)
  Mes, die op het werkelijk allerlaatste moment Danny van Bergen vervangt, komt bij wijze van spreken net uit de kroeg rollen. En hoewel hij erg zijn best doet is hij niet echt opgewassen tegen er super scherpe Overduin. Als snel heeft Mes een enorme bloedneus, en na een scherpe takedown komt Overduin in een mount, van waaruit hij een mooie armbar maakt. Mes kan niets anders doen dan afkloppen. Jan Overduin winnaar d.m.v. submission (armbar) ronde 1.
 8. #8
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  111000

  Default

  partij 7: MT-A 80 kg: Henry 'Superpiele' Akdeniz (Akdeniz Gym) vs. Tarik 'The Hammer' Charkoui (Pancration)
  Aan de opkomst van Superpiele te zien, hebben we er een tweede Badr Hari bij. Met een enorm lange opkomst, inclusief buikdansende moeder (!!) en vader die helemaal mal wordt in de ring, schapt hij enorme verwachtingen. Ook Charkoui houdt wel van een showtje, maar beide vechters respecteren elkaar en zo hoort het ook. Na wat uitgedaag aan beide kanten is het vanaf de eerste ronde meteen spectakel. Met allerlei draaitrappen, spinning backfists en keiharde combi's gaan beiden volledig uit hun dak, waardoor het publiek een echte topwedstrijd krijgt voorgeschoteld. Akdeniz is in de tweede ronde iets scherper, en hoewel Charkoui helemaal niets laat blijken, zijn zijn reacties niet fantastisch meer. Na een lowkickaanval van Charkoui maakt Akdeniz een fantastische reflex door een spinning backfist te maken, die Charkoui totaal niet ziet aankomen. Charkoui gaat zwaar KO, en blijkt later zijn kaak op meerdere plaatsen te hebben gebroken. Henry 'Superpiele' Akdeniz winnaar d.m.v. KO ronde 2 9. #9
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  111000

  Default

  partij 8: Rings wereldtitel gevecht Open Hand Systeem Open Klasse: Joop Kasteel (Mike's Gym) - Dan Severn (USA)
  Rings heeft bijna de helft van haar publiek deze avond te danken aan deze partij. De nog steeds erg populaire JoopKasteel krijg op dit grote gala het afscheid dat hij verdient, tegen niemand minder dan UFC veteraan Dan Severn. Hoewel er vooraf een keiharde wedstrijd werd voorspeld, komt dit er geen moment van. Severn lijkt niet helemaal wakker (misschien een letlag, hij kwam vrijdag pas aan), en wordt enkele malen keihard geraakt door Kasteel's lowkicks. Vreemd genoeg onderneemt Severn geen enkele poging om naar de grond te gaan, en laat hij zich erg gewillig 'naar de slachtbank' leiden. Aan het einde geeft hij dan ook op, en ineens gonst het van de geruchten over een zgn. 'work', oftewel een afgesproken partij. Hoewel deze reactie misschien wat overdreven is, is deze ergens wel begrijpelijk, want het publiek kwam voor een echte beukpartij en deze is er niet gekomen. Ook Joop had een beter afscheid verdiend, maar helaas kon of wilde Severn hier niet aan meewerken. Joop Kasteel winnaar d.m.v. opgave tegenstander ronde 1.


 10. #10
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  111000

  Default

  partij 9: MT-C 69 kg: Benito Linger (Fightclub van Dams) vs Farid Riffi (Yamato Gym)
  Beide vechters gaan er in de eerste partij na de pauze volledig voor. Linger is iets beter, en oogt ook net iets scherper dan Riffi. Na wat harde combinaties over en weer komt Linger erg goed door, en wil de scheids even breaken. Linger hoort dit echter niet, en geeft Riffi nog enkele stoten. Riffi, diezijn verdediging al laag had, protersteert nog wel ,maar het gevecht gaat weer verder. Riffi blijkt toch ietwat aangeslagen want even later loppt hij vol op een rechtse hoek van Linger, waarna Riffi de weg volledig kwijt is. Riffi is niet in staat om na de 8 tellen nog de gevechtshouding aan te nemen, waardoor de scheidsrechter deze partij terecht staakt. Benito Linger winnaar d.m.v. KO ronde 1. 11. #11
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  111000

  Default

  partij 10: 4 mans toernooi partij 1: Junior Gonzales (Peter Hoopman) vs Rayen Simson (van de Vathorst)
  Dit toernooi, dat naast de partij van Joop Kasteel de publiekstrekker van dit gala is, staan in de eerste ronde de exploseve Gonzalves en de altijd erg solide vechtende Simson tegenover elkaar. Hoewel Simson zwaar favoriet is, heeft Gonzalves vaker bewezen erg harde punches in huis te hebben. Simson is geconcentreerd, en laat Gonzalves veel komen. Deze vechtstijl ligt Simson perfect, en met veel achteruit bewegen lijkt hij Gonzalves uit te willen schakelen. Gonzalves kan inderdaad weinig offensieve druk zetten, en Simson pikt handig zijn treffers mee. Simson laat Gonzalves steeds meer missers maken, en slaat af en toe hard toe. Toch blijft het vuurwerk helaas uit, en gaat Simson af op een solide puntenoverwinning. Rayen Simson winnaar op punten. 12. #12
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  111000

  Default

  partij 11: 4 mans toernooi partij 2: Amir Zeyada (Pancration) vs Imro Main (Fighting Factory Carbin)
  De zwaar favoriete Main vergist zich behoorlijk in de kracht van de Superleague debutant Zeyada. Zeyada vecht vanuit een erg goede dekking, en hij laat main erg veel komen. Main beweegt dan net even te enthousiast naar voren, waarna Zeyada keihard toeslaat. Hoewel Main constant vooruit vecht, kan zijn de meeste stoten op Zeyada's dekking, en daarbij zijn Zeyada's offensieve stoten vele malen harder en gevaarlijker. Kortom, een partij om van te smullen! Main gaat in de tweede ronde zelfs een keer neer, en had dit zeker nog enkele malen gegaan als hij niet zo'n fenomenaal incasseringsvermogen had. Of hij over 30 jaar nog weet hoe hij heet is de vraag, want wat een klappen kan die man hebben! Na de derde ronde rekent vrijwel iedereen op een stunt, maar toch heeft de jury anders beslist door Main toch als winnaar uit te roepen. Door de enorme reacties in het publiek blijkt dit een erg controversiele beslissing te zijn. Imro Main winnaar op punten. 13. #13
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  111000

  Default

  partij 12: RF-B 95 kg: Raoul Dennen (profighters) vs Billy Kapitijn (oscar v/d Veen)
  Dennen lijkt een behoorlijk aantal kilo's zwaarder dan Kaptijn, en dit blijkt ook wel uit diens overwcht tijdens het gevecht. Kaptijn kan aanvankleijkhelemaal niets inbrengen, en Dennen kan heel wat raken stoten en knieen plaatsen. In de tweede ronde in het zelfs zo ver dat Dennen Kaptijn letterlijk door de ring heen slaat, maar de scheids vindt het nog geen down waard. In de derde ronde leeft Kaptijn weer op, en weet hij een met erg mooie harde takedown het grondgevecht op te zoeken. Helaas laat hij zich hierin weer niet van zijn sportiefste kant zien, want nadat Dennen een duim van Kaptijn in zijn oog heeft gekregen moet hij even behandeld worden. Helaas heeft de scheids dit niet opgemerkt, anders had er zeker een diskwalificatie gevolgd. Je moet er niet aan denken wat er gebeurt als er door dit soort vuile acties echt schade zou ontstaan! De partij eindigt verder zonder downs of rope escapes, waardoor er een onbeslist wordt uitgesproken, maar hier komt de erg onsportieve Kaptijn erg goed mee weg. Uitslag: Onbeslist 14. #14
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  111000

  Default

  partij 13: Nederlands Titelgevecht rings 85 kilo: Nordin Bensellam (Van de Vathorst) vs Brian Maulany (Top Team Beverwijk)
  Van dit titelgevecht wordt veel spektakel verwacht. Twee explosieve vechters die vooral staand erg goed uit de voeten kunnen. Toch valt de eerste rond een beetje tegen. De grond wordt niet opgezocht, en hoewel Bensellam erg veel mist, maakt hij ook de meeste treffers. Maulany kan er niet echt aankomen, waardoor hij ook ietwat terug lijkt te deinzen. Aan het einde van de eerste ronde is er al een behoorlijke zwelling op het oog van Maulany te zien. Maulany zoekt het in het begin van de tweede ronde dan ook op de grond, maar Bensellam klemt Maulany goed af, waardoor hij geen schade oploopt. Maulany gaat nu iets meer risico nemen, en hij kan enkele keren goed doorkomen. Bensellam loopt ook een bebloed hoofd op, maar ook hij blijft Maulany goed raken. Maulany gaat nog meer risico's nemen, waardoor hij zijn verdediging behoorlijk verwaarloost. Bensellam maakt hier goed gebruik van, door enkele keren hard door te komen. Maulany loopt tegen 8 tellen aan, waardoor Bensellam de winst pakt. Nordin Bensellam winnaar op punten.

 15. #15
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  111000

  Default

  partij 14: Finale 4 manstoernooi: Imro 'Murder' Main (Fighting Factory Carbin) vs Rayen Simson (Van de Vathorst)
  Vooraf worden de meeste kansen aan Simson toebedeeld, omdat main wel erg veel klappen heeft moeten verwerken in zijn partij tegen Zeyada. Simson begint dan ook erg bedachtzaam aan zijn partij. Hij vecht in zijn karakteristieke stijl, waarbij hij achteruit beweegt, en zijn tegenstander laat komen. Main moet 'op jacht', en slaag er niet echt in om druk te zetten. Simson vecht bekeken, en maakt veel punten. Echt gevaarlijk wordt Simson echt niet voor Main. Main gaat in de tweede ronde nog meer achter Simson aan, waardoor Simson aan het einde van de tweede rond erg hard doorkomt. Main gaat door zijn knieen, maar staat meteen weer op. Een down had misschien op zijn plaats geweest, maar deze komt er niet. Main gaat nu doen wat hij kan, erg veel jagen, maar hij kan de erg scherpe Simson niet meer serieus in gevaar brengen. Rayen Simson winnaar op punten.

  [/b]

 16. #16
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  111000

  Default

  partij 15: Rings wereltitel gevecht open klasse: Cheik Kongo (team Clovis, FRA) vs Dave Dalgliesh (Top Team Beverwijk)
  Dalgliesh heeft er erg veel zin in. Waar anderen hun tijd nemen voor de opkomst, sprint hij bijna de ring in. Hij heeft ook een erg sterke tegenstander in de Franse wereldkampioen Rings, die ook nog eens behoorlijk wat kilo's zwaarder is. De eerste fase verloopt nog goed voor Dalgliesh, met een rechtse directe en een takedown stuurt hij Kongo naar de grond, maar hier kan hij binnen de 30 seconden niets bewerkstellingen. Dalgliesh blijft erg vooruit vechten, en hij probeert de ontzettend sterke Kongo geen ruimte te geven. Hoe meer de ronde vordert, hoe maar ruimte Kongo echter creeert. Dalgliesh heeft erg veel last van het grote gewichtsverschil, en kan fysiek weinig met de sterke Fransman. Kongo wordt steeds sterker, en vanuit de clinch scoort hij aan het einde van de eerste ronde een eerste knockdown. Dalgliesh komt er in de tweede ronde totaal niet meer aan, en na een erg harde leverstoot is het over met Dalgliesh' aspiraties, en blijft de Rings wereldtitel in Franse handen. Cheik Kongo winnaar op TKO ronde 2.

 17. #17
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  Heemskerk!
  Posts
  10.283
  vCash
  111000

  Default

  Veel te laat..... ik weet het. Maar goed, we waren allebei dus even geveld door de griep. We hopen dat het verslag het lezen evengoed nog waard is!

  Marieke en Sebastiaan

  'If you can't teach it, you don't know it'
  Bushido Heemskerk | Judo en Braziliaans Jiu Jitsu

 18. #18
  Join Date
  Oct 2004
  Location
  arnhem
  Posts
  2.846
  vCash
  111000

  Default

  Beter laat dan nooit, mooi verslag weer.

 19. #19
  Join Date
  Mar 2005
  Posts
  2.100
  vCash
  111000

  Default

  nice nice

 20. #20
  Join Date
  Dec 2004
  Location
  Culemborg
  Posts
  1.063
  vCash
  111000

  Default

  wederom mooi verslag en marieke mooie fotos

 21. #21
  Join Date
  Mar 2005
  Posts
  73
  vCash
  111000

  Default

  beter laat dan nooit. mooi verslag en leuke foto's !

 22. #22
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  Rotterdam
  Posts
  909
  vCash
  111000

  Default

  Super verslag mooie foto's top ga zo door.

 23. #23
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  Waddinxveen
  Posts
  976
  vCash
  111000

  Default

  Mooie weergave van een idemdito gala, maar dat zijn we gewend van Rings
  sport fotografie: www.triker.nl

 24. #24
  Join Date
  Aug 2004
  Posts
  837
  vCash
  111000

  Default

  Keep em coming

 25. #25
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  Mixfight.nl/Nederland/Thailand...
  Posts
  21.524
  vCash
  111000

  Default

  Topverslag en hopelijk zijn jullie beiden inmiddels weer opgeknapt

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •