MIXFIGHT.COM
NOG GEEN LID?
MELD JE HIER GRATIS AAN!
Results 1 to 4 of 4
 1. #1
  Join Date
  Aug 2004
  Posts
  24.858
  vCash
  126000

  Default UPDATE 19 Maart : Samkor vecht ook! TEGENSTANDER GEZOCHT!

  Volgende week zondag 19 Maart is het Nederland vs Thailand. Slamm events! heeft echter een extra verrassing !!

  Er zal een 4e Thai vechten die dag en niemand minder dan :

  Samkor Kiatmonthep

  Momenteel wordt er echter nog gezocht naar een tegenstander die wil vechten tot zo'n 72 kg!

  Voor intresse of informatie bel slamm events :

  06 - 21 41 27 03


  hier een highlight van Samkor

  http://s58.yousendit.com/d.aspx?id=0...F30QGV5SHBEKAF


  SAMKOR KIATMONTHEP  Samkor Kiatmonthep is nu reeds al een legendarische vechter in de muay thai scene. Hij is berucht om zijn afschuwelijk harde trappen met zijn linkerbeen. Volgens de kenners heeft hij dan ook de hardste trappen ter wereld momenteel in de muay thai wereld.

  Wat dat betreft kunnen fans van vechters als Payap en Sakmongkol hun hart ophalen bij het zien van Samkor. Hij heeft dezelfde stijl van vechten. Rechts voorstaand en de tegenstanders constant bestoken met keiharde trappen met zijn linkerbeen. Tegenstanders die vaak letterlijk ondersteboven worden getrapt en letterlijk gesloopt door die harde trappen van hem. Dekking of geen dekking!

  Samkor is net als veel Thaise topvechters afkomstig uit Noord-Oost Thailand. Samkor is al meer dan een decennium een van de toppers van Thailand en heeft een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Hij heeft reeds 3 x de Lumpinee stadium titel gewonnen! De eerste maal tot 122 lbs tegen Cherngnern Sitputapim, de 130 lbs titel tegen Nonthachai Kiatwanlop en de titel tot 135 lbs tegen een andere thaise legende en hier bekende Sangtiennoi sor Rungrot. Ook won hij de titel van Thailand tot 135 lbs. Enige tijd terug wist hij nog een 8 mans knockout tournooi te winnen ter ere van de verjaardag van de Koning.  Heden ten dage is Samor veel actief met wedstrijden buiten Thailand. Zo wist hij bv het Koma (king of martial arts) tournooi in Korea te winnen. Een tournooi die een soort muay thai tegenhanger van de k-1 in korea is. Ondanks dat hij zijn accent heeft verlegd op vechten in het buitenland staat hij ook in Thailand ook nog steeds in de bovenste regionen van de ranglijst van het lumpinee stadium (- 147 lbs). Hij bezet daar momenteel de 5e plaats ondanks dat hij niet al zijn activiteit erop richt.  Velen zullen Samkor wel herkennen van de posters en reclame folders van Twins (zie ringsports en royal rumble deze maand bv) waar hij het boegbeeld voor is. De bijnaam van Samkor is Batman en hij wil vaak bij zijn opkomst wat show geven aan het publiek en als Batman uitgedost opkomen.

  Zijn laatste partij vocht hij 2 maart in Frankrijk tege W. Montangne die hij in de eerste ronde ko sloeg met een backfist. Nu was de partij al op 5 x 2 mij kb rules afgesloten om de Fransen enigzins een kans te geven maar toch werd Samkor gediskwalificeerd omdat plots een backfist weer niet was toegestaan. Zelfs het zeer chauvinistische franse publiek lied luidkeels horen wat ze eran vonden en juichten Samkor toe en vloten de eigen organisaie uit.

  Maar welke A- vechter in Nederland wil er nu volgende week tegen deze man knokken !!!!
  Advertentie door Mixfight.nl
  Advertentie van Mixfight


 2. #2
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  Waiting for Thailand
  Posts
  8.519
  vCash
  126000

  Default

  sorry was niet ingelogd maar was Payap hierboven !
  Enjoy yourself it's later than you think
  Enjoy yourself while you're still in the pink
  The years go by as quickly as you wink
  Enjoy yourself enjoy yourself It's later than you think

 3. #3
  Join Date
  Aug 2004
  Posts
  24.858
  vCash
  126000

  Default

  Ik wil hem wel tegen Najim zien. Najim die won van Pique dus wrm hem niet tegen een Thai.

 4. #4
  Join Date
  Aug 2004
  Posts
  24.858
  vCash
  126000

  Default

  Kan Henry niet?

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •