MIXFIGHT.COM
NOG GEEN LID?
MELD JE HIER GRATIS AAN!
Page 2 of 8 FirstFirst 123456 ... LastLast
Results 26 to 50 of 198
 1. #26
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  Rotterdam
  Posts
  14.548
  vCash
  106250

  Default

  Jouw "bron" werkt zeker bij RTV-Rijnmond ????

  21-08-2006 - RTV Rijnmond: Feyenoord haalt Philippe Léonard

  In de zoektocht naar een nieuwe linkervleugel-verdediger heeft Feyenoord Philippe Léonard aangetrokken.

  De 32-jarige Belg tekent een éénjarig contract bij Feyenoord, met een optie voor nog een seizoen. Léonard is transfervrij en speelde vorig seizoen voor Standard Luik. De medische keuring heeft hij maandag met goed gevolg doorstaan.

  Léonard stond van 1992 tot 1996 ook bij Standard onder contract. Daarna speelde hij zeven seizoenen voor AS Monaco.


  21-08-2006 - RTV Rijnmond: Feyenoord wil Tiendalli contracteren

  Na het aantrekken van linksback Léonard heeft Feyenoord nu zijn zinnen gezet op rechtsback Dwight Tiendalli.

  De Rotterdamse club hoopt de verdediger van FC Utrecht op korte termijn in te lijven. Tiendalli heeft bij de club uit de Domstad nog een contract tot de zomer van 2008.

  Tiendalli maakte in 2004 de overstap van de A-jeugd van Ajax naar FC Utrecht waar hij in zijn eerste seizoen 11 duels speelde en vorig jaar 29 wedstrijden in actie kwam. Hij speelt niet alleen rechtsback maar kan ook op het middenveld uit de voeten.
  Advertentie door Mixfight.nl
  Advertentie van Mixfight

  MIXFIGHT.NL zegt: Het is eenzaam hier aan de top!!

 2. #27
  Join Date
  Dec 2004
  Location
  Outer Space
  Posts
  5.761
  vCash
  111000

  Default

  Supporters eisen duidelijkheid van Feyenoord

  Uitgegeven: 21 augustus 2006 22:27


  ROTTERDAM - De supportersvereniging van Feyenoord heeft in een open brief duidelijkheid geëist van de clubleiding. Het legioen is ontevreden over het in hun ogen eenvoudige vertrek van spelers als Dirk Kuyt, Salomon Kalou en Shinji Ono uit De Kuip. De supporters vragen zich af waarom Feyenoord de opbrengsten van de transfers niet in het aantrekken van nieuwe spelers steekt.

  Feyenoord dreigt door de huidige stand van zaken af te zakken naar de middenmoot van de Eredivisie, stelt de supportersvereniging. De afgelopen jaren heeft de Rotterdamse club veel gesaneerd in de grote spelersgroep, maar de supporters vinden dat dit soms met de botte bijl is gebeurd. "Spelers als Ono en Ghaly zouden we nu goed kunnen gebruiken", vinden ze. Ook zouden talenten uit de jeugd te gemakkelijk naar andere clubs mogen vertrekken.


  Topspelers

  Daarnaast vragen de supporters zich af wat er met de opbrengsten van de transfers gebeurt. Feyenoord zou achttien miljoen euro van Liverpool hebben ontvangen voor Kuyt en tien miljoen euro van Chelsea voor Kalou. De supporters vinden dat het geld snel geïnvesteerd moet worden in nieuwe topspelers.

  "De ontluisterende nederlaag tegen Groningen van zondag vereist daadkracht en dat betekent echte versterkingen halen. Er komt heel veel geld binnen bij Feyenoord, maar de vraag is of het op de juiste wijze wordt besteed."

  Cruz

  Feyenoord zou een aanvaller en een middenvelder willen halen om de ploeg voor dit seizoen te versterken. De geruchten dat Julio Ricardo Cruz als opvolger van Kuyt naar Rotterdam wordt teruggehaald worden steeds sterker. Italiaanse media stellen dat de transfer binnen enkele dagen wordt afgerond. De Argentijn lijkt bij Internazionale dit seizoen weinig te zullen spelen na de komst van Hernán Crespo en Zlatan Ibrahimovic.

  Léonard

  Philippe Léonard vertrekt naar Feyenoord. De 32-jarige verdediger tekent een contract voor één seizoen in Rotterdam, meldt de NOS. De Belg wordt dinsdag gepresenteerd, stelt het RTL-programma Voetbal Insite.

  Léonard speelde de afgelopen twee seizoenen in België bij Standard Luik. Hij speelde daarvoor in Frankrijk bij Olympique Nice en AS Monaco. Het contract van de verdediger in Luik liep deze zomer af. De club kon het met Léonard niet eens worden over een nieuwe overeenkomst.
  bron:nu.nl

 3. #28
  Join Date
  Dec 2004
  Location
  Outer Space
  Posts
  5.761
  vCash
  111000

  Default

  ROTTERDAM

  Leunend tegen de afrastering langs het trainingsveld zegt Pierre van Hooijdonk stellig: Alles wat Feyenoord nu haalt, móét raak zijn. Aan de andere kant van het gaas knikt een groepje supporters instemmend. Ze zijn even eerder gepassioneerd met de Brabander in gesprek geraakt toen die een bal kwam ophalen.

  Het merendeel trekt dezelfde conclusie als hij: je kunt het echec (3-0) tegen FC Groningen niet afschuiven op individuele spelers. Je kunt ook niet wijzen op beleving en instelling, uiteindelijk is alles terug te voeren op één ding: een gebrek aan kwaliteit in de selectie.

  Die conclusie heeft ook trainer Erwin Koeman getrokken. Zondag zei hij na de 3-0 nederlaag al meteen dat het niet reëel is te verwachten dat dit Feyenoord gaat meedoen om de titel. Een dag later heeft Koeman nog steeds de pest in, maar vooruitkijkend is er ook weer wat geloof bij de geplaagde coach.

  ,,Er komt versterking,’’ zegt Koeman. ,,En los daarvan zijn we ook weer niet zo slecht als we gisteren waren. Daar ben ik van overtuigd. We hebben van onszelf verloren door drie goals weg te geven in een kwartier, want ook Groningen speelde zeker niet goed.’’

  De posities waarop kwaliteitsimpulsen zullen gaan komen zijn inmiddels duidelijk: de beide backposities, de posities centraal op het middenveld en in de punt van de aanval.

  Een van die posities is inmiddels ingevuld. Phillipe Leonard wordt de nieuwe linksback. De ervaren Belg was al eerder bekeken, zou aanvankelijk niet komen, maar besloot gisteren toch voor Feyenoord te kiezen. De Rotterdammers gaan ervan uit dat Leonard, wiens laatste werkgever Standard Luik was, vandaag zijn handtekening zet.

  Naar de andere versterkingen blijft het nog even gissen. Met Julio Ricardo Cruz en Claudio Pizarro heeft Feyenoord contact en in de Russische media is nu de naam van Vagner Love (CSKA Moskou) toegevoegd. Ook de jonge Duitser Mike Hanke (VfL Wolfsburg) en de Italiaanse belofte Graziano Pelle (vorig jaar in Nederland op het WK-20 jaar) worden hier en daar genoemd. Maar hun ervaring en status lijken te gering voor de opvolging van boegbeeld Dirk Kuyt.  Ook nieuwkomers als Theo Lucius en Henk Timmer hopen op en pleiten voor versterking. ,,Want zoals tegen Groningen was Feyenoord onwaardig,’’ meent Lucius. ,,Ik hoop op een paar spelers die het elftal meteen beter maken. Dat is nóg belangrijker dan het heel specifiek over posities te hebben,’’ zegt Timmer, die meteen toevoegt dat hij het perspectief van het huidige Feyenoord ook weer niet té zwart wil zien. ,,Groningen-uit is gewoon een heel moeilijke wedstrijd. Met een kwalitatief aardig AZ-elftal heb ik vorig jaar hetzelfde meegemaakt in de Euroborg: een kwartiertje hectiek en het zakte bij ons zo in elkaar.’’

  Ook als er op heel korte termijn versterking komt, moet je het eerst maar eens een wedstrijd of zeven, acht aanzien, vindt Timmer. ,,Na die eerste reeks geeft de ranglijst wel weer een reëel beeld van de verhoudingen. Zo is het elk seizoen. Ik heb het net in de nabespreking gezegd: Je moet deze eerste nederlaag nemen als een man en er niet compleet van in de war raken.’’

  Timmer merkt deze maandag wel meteen weer dat verliezen bij Feyenoord een andere impact heeft dan bij AZ. ,,Het leeft meer hier. In Alkmaar staan er na een nederlaag tien mensen bij de training. Die roepen even wat tegen je en dan is het alweer vergeten. Hier staan er 200 die vaak net zo teleurgesteld zijn als wij.’’

  Dat laatste merkt ook Pierre van Hooijdonk, die zeker tien minuten bij het hek blijft praten. ,,Ik vind dat normaal om te doen. Spelers, trainers en supporters: je houdt allemaal dezelfde rotsmaak over aan deze start. Door met elkaar te praten, kweek je begrip voor elkaars gevoelens en zorgen. Waarbij de kern duidelijk is: er zal versterking moeten komen voor dit Feyenoord.’’


  bron:ad.nl

 4. #29
  Join Date
  Dec 2004
  Location
  Outer Space
  Posts
  5.761
  vCash
  111000

  Default

  Feyenoord haalt Leonard en aast op Tiendalli

  21/8/2006 22:50

  Feyenoord heeft een aanwinst binnen, maar niet eentje die de leemte van Dirk Kuijt gaat opvullen. De Belg Philippe Leonard is aangetrokken als versterking voor de linksbackpositie.
  De 32-jarige Belg zat zonder club nadat zijn contract bij Standard Luik niet werd verlengd. De 24-voudig Rode Duivel werd al eerder in verband gebracht met Feyenoord en Standard leek hem alsnog een nieuw contract te willen aanbieden.

  Leonard koos voor een verblijf in Rotterdam. Hij tekende een contract voor één seizoen. Feyenoord kampte met problemen op de linksbackpositie. Pascal Bosschaart ging meer dan eens in de fout op die positie en als alternatief heeft trainer Erwin Koeman alleen de jonge Royston Drenthe achter de hand.

  Naast het aantrekken van Leonard aast Feyenoord ook op versterking voor de rechtsbackpositie. De Rotterdammers willen Dwight Tiendalli losweken bij FC Utrecht.
  bron:vi.nl

 5. #30
  Join Date
  Dec 2004
  Location
  Outer Space
  Posts
  5.761
  vCash
  111000

  Default

  22-08-2006 | 10:30
  PHILIPPE LÉONARD TEKENT BIJ FEYENOORD

  Feyenoord heeft Philippe Léonard vastgelegd. De transfervrije Belgische linksback tekende een contract voor twee seizoenen. 24-voudig Rode Duivel Léonard speelde afgelopen seizoen voor Standard Luik, maar zat zonder club sinds hij weigerde daar bij te tekenen. ‘Hij zal eerst even helemaal fit moeten worden, maar daarna brengt hij veel ervaring mee’, aldus technisch manager Peter Bosz. Philippe Léonard speelde eerder onder meer zeven seizoenen bij AS Monaco.

  En speciaal vaar Ashi bron: Feyenoord.nl

 6. #31
  Join Date
  Dec 2004
  Location
  Outer Space
  Posts
  5.761
  vCash
  111000

  Default

  FC Utrecht en Feyenoord akkoord over Tiendalli


  UTRECHT - FC Utrecht heeft met Feyenoord overeenstemming bereikt over de transfer van Dwight Tiendalli naar De Kuip. De rechtsback reisde dinsdag af naar Rotterdam om de laatste details te regelen.

  FC Utrecht trainer Foeke Booy gaat er vanuit dat de zaak voor het weekend beklonken is. FC Utrecht zal dus zaterdagavond tegen Sparta niet meer kunnen beschikken over de jeugdinternational.

  Tiendalli kan zondag al debuteren voor Feyenoord in de thuiswedstrijd tegen Heracles.

  Het is nog niet bekend voor hoe lang Tiendalli naar Feyenoord gaat. Ook de afkoopsom is nog niet bekend.
  bron:rtvutrecht.nl

 7. #32
  Join Date
  Dec 2004
  Location
  Outer Space
  Posts
  5.761
  vCash
  111000

  Default

  Tiendalli is inmiddels ook bekend bij het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam en heeft een inschrijfnummer gekregen.

 8. #33
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  Rotterdam
  Posts
  14.548
  vCash
  106250

  Default

  In dit geval hadden jouw bronnen het duidelijk bij het rechte eind.

  Ik denk dat Feyenoord niet slechter wordt van deze spelers, maar ik zit nog steeds te wachten op een aantal echte versterkingen.
  MIXFIGHT.NL zegt: Het is eenzaam hier aan de top!!

 9. #34
  Join Date
  Dec 2004
  Location
  Outer Space
  Posts
  5.761
  vCash
  111000

  Default

  Het zijn geen echt bronnen hoor,maar gewoon mensen die ook wel eens wat horen

  Tiendalli heeft overigens 1,5 miljoen gekost,dus blijft er voldoende over om echte toppers op het middenveld en voorin te halen.

 10. #35
  Join Date
  Dec 2004
  Location
  Outer Space
  Posts
  5.761
  vCash
  111000

  Default

  DWIGHT TIENDALLI WORDT FEYENOORDER

  Feyenoord en FC Utrecht hebben overeenstemming bereikt over de transfer van Dwight Tiendalli. De 20-jarige rechtsback tekent bij Feyenoord een contract voor vier seizoenen. Tiendalli werd afgelopen zomer Europees kampioen met Jong Oranje op het EK in Portugal en werd gekozen in de beste elf spelers van het toernooi. ‘We zijn heel blij met Dwight’, aldus technisch manager Peter Bosz. ‘Hij is een hele talentvolle speler die nog wel moet doorgroeien. Daarvoor krijgt hij bij Feyenoord de kans.’

  Dwight Tiendalli toonde zich dinsdagmiddag uiterst verheugd met zijn overgang naar Feyenoord: ‘Voor mij is dit een geweldige stap. Feyenoord is zo’n grote club en heeft zo’n grote achterban, daar droom je van. Het is een stap omhoog en ik kijk er enorm naar uit om voor deze club te gaan schitteren en mijn steentje bij te dragen aan succes.’ Onder voorbehoud van medische goedkeuring zal Tiendalli zich donderdag aansluiten bij de selectie van Erwin Koeman. Tiendalli zal bij Feyenoord gaan spelen met rugnummer 21.
  bron:feyenoord.nl

 11. #36
  Join Date
  Aug 2004
  Posts
  1.324
  vCash
  111000

  Default

  Aliendwurf zit dicht bij het vuur; applaus voor de mixfight feyenoord watcher .
  Gaan ze die Milevski nog halen? Die is bijna net zo lelijk als Josef en minstens zo goed, lijkt mij goede combinatie.

 12. #37
  Join Date
  Dec 2004
  Location
  Outer Space
  Posts
  5.761
  vCash
  111000

  Default

  Ik denk dat milevski uitgesloten is,praktisch onhaalbaar,naar het zich laat aanzien,wel heb ik vernomen dat Bosz waarschijnlijk of in Rusland of in de oekraïne zit.
  Je zou daar uit op kunnen maken dat hij daar dan of voor Tymoschuk of voor Gardner Love zit,ik persoonlijk denk dat het om Tymoschuk gaat en dat hij dus in oekraïne zit,maar dat is nergens op gebaseerd,puur mijn gevoel en de verschillende berichten.
  Woerts heeft vandaag naar buiten gebracht dat de transfer van Tymo nog niet van de baan was zoals Koeman had gezegd en dat we daar in de loop van de week meer over zouden horen.

 13. #38
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  Rotterdam
  Posts
  14.548
  vCash
  106250

  Default

  Wagner Love....
  MIXFIGHT.NL zegt: Het is eenzaam hier aan de top!!

 14. #39
  Join Date
  Dec 2004
  Location
  Outer Space
  Posts
  5.761
  vCash
  111000

  Default

  Quote Originally Posted by ashi76
  Wagner Love....

 15. #40
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  Rotterdam
  Posts
  14.548
  vCash
  106250

  Default

  Sterker nog... het is Vagner..
  MIXFIGHT.NL zegt: Het is eenzaam hier aan de top!!

 16. #41
  Join Date
  Dec 2004
  Location
  Outer Space
  Posts
  5.761
  vCash
  111000

  Default

  Quote Originally Posted by ashi76
  Sterker nog... het is Vagner..
  Hier zie je hem in actie:


  http://www.youtube.com/watch?v=b1ZBiI_3PO4&NR

 17. #42
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  Duiven (GL)
  Posts
  3.384
  vCash
  111000

  Default

  Die Love is 3 klassen beter als Kuijt!

 18. #43
  Join Date
  Dec 2004
  Location
  Outer Space
  Posts
  5.761
  vCash
  111000

  Default

  Quote Originally Posted by Nicky
  Die Love is 3 klassen beter als Kuijt!

  http://media.putfile.com/Dirk-Kuyt-D...o-Dirk-bedankt

 19. #44
  Join Date
  Dec 2004
  Location
  Outer Space
  Posts
  5.761
  vCash
  111000

  Default

  'Bod van 10 miljoen op Pizarro'
  Het grote speculeren is inmiddels over de nieuwe spits is inmiddels al enkele dagen geleden begonnen. Media in Peru melden dat Feyenoord nadat Bayern in eerste instantie afwijzend reageerde op interesse van Feyenoord een bod van 10 miljoen euro zou hebben gedaan op de Claudio Pizarro. De aanvaller zou zelf niet onwelwillendstaan tegenover de interesse.

 20. #45
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  4.760
  vCash
  109750

  Default

  Quote Originally Posted by Nicky
  Die Love is 3 klassen beter als Kuijt!
  Kwa afwerking op de goal misschien ja, nu maar afwachten of ie net zo hard kan werken als Kuijt en of ie een team op sleeptouw kan nemen.....

 21. #46
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  Duiven (GL)
  Posts
  3.384
  vCash
  111000

  Default

  Gezien de resultaten van Feyenoord de laatste jaren MET Kuijt, kan Love het niet veel slechter doen...

  Ik vind Kuijt trouwens zwaar overschat

 22. #47
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  Nijverdal
  Posts
  715
  vCash
  111000

  Default

  nicky is correct
  greetz tuigenke

 23. #48
  Join Date
  Dec 2004
  Location
  Outer Space
  Posts
  5.761
  vCash
  111000

  Default

  Quote Originally Posted by Nicky
  Gezien de resultaten van Feyenoord de laatste jaren MET Kuijt, kan Love het niet veel slechter doen...

  Ik vind Kuijt trouwens zwaar overschat
  uiteindelijk gaat het er natuurlijk toch gewoon om hoeveel doelpunten je maakt,en daar is Kuijt zeer goed in geslaagd.

 24. #49
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  Duiven (GL)
  Posts
  3.384
  vCash
  111000

  Default

  Zegt meer over de Nederlandse competitie dan over Kuijt maar goed je moet ze er wel inschieten maar Kuijt is zwaar overschat maar dat is de Nederlandse mentaliteit, zelfde geldt voor Robben, ook zo waardeloos.

 25. #50
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  Rotterdam
  Posts
  14.548
  vCash
  106250

  Default

  Quote Originally Posted by Nicky
  Zegt meer over de Nederlandse competitie dan over Kuijt maar goed je moet ze er wel inschieten maar Kuijt is zwaar overschat maar dat is de Nederlandse mentaliteit, zelfde geldt voor Robben, ook zo waardeloos.
  Bij Liverpool zal hij je ongelijk bewijzen, mark my words.
  MIXFIGHT.NL zegt: Het is eenzaam hier aan de top!!

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •