MIXFIGHT.COM
NOG GEEN LID?
MELD JE HIER GRATIS AAN!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 25 of 43
 1. #1
  Join Date
  Oct 2004
  Location
  Curacao
  Posts
  19.922
  vCash
  212531

  Default Verslag IT'S SHOWTIME TROPHY 75 MAX 23-9-6

  Tekst: Richelieu (Harmen)
  Foto's: Mama (Marieke)

  Rotterdam was afgelopen zaterdag the place to be voor vechtsportminnend Nederland. De grote finale van de prestigieuze It’s Showtime Trophy tot 75 Kg. Simon Rutz had wederom een dijk van een matchmaking staan, een goed voorprogramma, een leuke zaal, een mooie deal met Eurosport voor de thuisblijvers en nog een leuk showaspect erbij in de vorm van “getalenteerde�danseressen, catwalkje en een mooi Highlight filmpje aan het begin van het hoofdprogramma. Ringspeaker van de avond was de onverslaanbare, maar vaak onnavolgbare Ronald Wustenberg
  Advertentie door Mixfight.nl
  Advertentie van Mixfight


 2. #2
  Join Date
  Oct 2004
  Location
  Curacao
  Posts
  19.922
  vCash
  212531

  Default

  VOORPROGRAMMA IT'S SHOWTIME TROPHY 75 MAX

  1) C-klasse - 3x2 -70 Kg
  Twan Aarts (Calmaro Gym) Vs Fre Edwards (van Dams)

  Het gala begon lekker op tijd, de zaal zat al aardig gevuld en het publiek kreeg meteen een knaller van een beginpartij voorgeschoteld. Samen met de partij van Drago tegen Chabrani de kortste van de avond. In de eerste ronde begonnen beide vechters met het aftasten van elkaar stijlen. Ongeveer anderhalve minuut verder lag Freddy tegen het canvas aan. Twan had uit het niets flink uitgehaald met een hoek en Freddy ging neer.
  Winnaar op TKO Twan Aarts
 3. #3
  Join Date
  Oct 2004
  Location
  Curacao
  Posts
  19.922
  vCash
  212531

  Default

  2) B-klasse - 5x2 - 63,5 Kg
  Said Taimount (Kyoto Gym) Vs Yassin Al Bjilawi (SS Ommoord)

  Said komt op met een quote van de Najib Amhali en de partij begint wederom erg rustig. Beide vechters gebruiken de ronde om elkaars stijl af te tasten en er gebeurd niets spectaculairs. De tweede ronde gaat het tempo omhoog met veel clichwerk en een mooi gespongen knie van Said, die in de derde ronde het probeert met goede afhaaltrappen. Ook moet Yassin zich even bij de ringarts melden voor een medische check. De vierde ronde werd getypeerd door stotenwisselingen. In de vijfde ronde zagen we hetzelfde beeld als de vierde, alleen probeerde Said door te komen met afhaaltrappen.
  Winnaar op punten Said Taimount
 4. #4
  Join Date
  Oct 2004
  Location
  Curacao
  Posts
  19.922
  vCash
  212531

  Default

  3) B-klasse - 5x2 -95+ Kg
  Dave Vader (Loeks Gym) Vs Brian Douwes (TOP Team Beverwijk)

  Voor deze partij had ik hoge verwachtingen van Dave Vader, net zoals anderen volgens mij en het kwam er in deze Thaibokspartij niet echt uit bij Dave. Dave heeft toch op het hoogste niveau aan mma gedaan en dat wekt toch verwachtingen, maar dit was natuurlijk een Thaibokspartij en is dus eigenlijk niet te vergelijken. In de eerste ronde heeft Dave nog wel het initiatief, maar Brian countert goed en naar mate de partij vordert neemt hij meer initiatief over van Dave, wat vooral zichtbaar was in de laatste fase van de derde ronde. In de vierde en vijfde ronde worden er stotenwisselingen over en weer gegeven, wat telkens uitmond in een clichsituatie.
  Winnaar op punten Brian Douwes

 5. #5
  Join Date
  Oct 2004
  Location
  Curacao
  Posts
  19.922
  vCash
  212531

  Default

  4) B-klasse - 5x2 -63,5 Kg
  Henri van Opstal (Team Kraus/Super Pro) Vs Jan Pruymboom (Siam Gym)

  Een partij in de B-klasse tot 63,5 kilogram, wat meestal betekent dat het een lekkere snelle en technische partij kan worden. Mijn verwachtingen bleken te kloppen, want het zag er goed technische uit bij beide vechters. In de eerste ronde is het nog aftasten, maar het tempo gaat al snel ophoog. Gedurende de partij is Jan de meeste agressieve vechter die continu naar voren vecht, maar Henri daarentegen vecht vooral bekeken en countert de aanvallen van Jan goed.
  Winnaar op punten Henri van Opstal


 6. #6
  Join Date
  Oct 2004
  Location
  Curacao
  Posts
  19.922
  vCash
  212531

  Default

  5) B-klasse - 5x2 -79 Kg
  Samir Boukhidous (Gym International) Vs Bela Bledar (Rocky Gym BE)

  De eerste ronde begint meteen goed voor Samir die met een paar rake stoten Kurt meteen 8 tellen bezorgd. Samir ziet zijn kansen en wil het in de eerste ronde meteen afmaken, maar dat lukte hem niet. Bela probeerde in de tweede ronde de schade te beperken en start fel, maar zakt snel af. Geleidelijk aan komt Bela beter in de partij en zet Samir onder druk. In de vijfde ronde gebeurt en verder weinig meer, beide vechter ogen vermoeiend. Logisch gevolg:
  Winnaar op punten Samir Boukhidous
 7. #7
  Join Date
  Oct 2004
  Location
  Curacao
  Posts
  19.922
  vCash
  212531

  Default

  6) B-klasse - 5x2 -70 Kg
  Amin Choukoud (Gym International) Vs Gurkan Yalfin (Universal Gym)

  Technische partij van beiden. Kan over deze partij vrij kort zijn. Vond Amin en Gurkan erg aan elkaar gewaagd en geen van beide kan echt een doorbraak forceren. Na vijf ronden vind de jury dat Gurkan meer punten heeft gescoord dan Amin en dus Winnaar op punten Gurkan Yalfin

 8. #8
  Join Date
  Oct 2004
  Location
  Curacao
  Posts
  19.922
  vCash
  212531

  Default

  7) C-klasse - 3x2 - 67 Kg
  Levon Akopian (Team HTK) Vs Rico Stuivenberg (Chabrani Gym )

  De laatste partij in het voorprogramma was een C-klasse partij tot 67 Kg. Rico komt agressief op, wat ook meteen de mooiste staredown van de avond als gevolg had. Rico is gedurende de partij de meest wilde en vecht een beetje onbeheerst. Levon daarentegen blijft rustig en vecht goed achteruit.
  Winnaar op punten Levon Akopian


 9. #9
  Join Date
  Oct 2004
  Location
  Curacao
  Posts
  19.922
  vCash
  212531

  Default

  8) 2de RESERVE PARTIJ
  IT'S SHOWTIME TROPHY 75 Kg - 3x3
  Ruben van der Giessen (Gym International) Vs Junior Gonsalves (Alpagu Gym)

  Na het voorprogamma was het de buurt aan de reservisten. Ruben van der Griessen, Junior Gonsalves, Nicky Holzken en Jan van Denderen. Als eerste moesten de twee eerst genoemde tegen elkaar vechten. Mocht een vechter zich tijdens het toernooi blesseren en niet meer door kon vechten kon een van de winnaars van de twee reservisten partijen voor deze invallen. Dit kwam helaas voor de reservisten niet voor. Ruben vocht tegen Junior. Junior lanceerde in de eerste twee ronden veel lowkicks op de benen van Ruben, die daar tegen over goede high kicks plaatste. Junior was gedurende deze partij meer de agressor, maar Ruben vecht slimmer en scoort meer punten.
  Winnaar voor thuispubliek op punten: Ruben van der Giessen

 10. #10
  Join Date
  Oct 2004
  Location
  Curacao
  Posts
  19.922
  vCash
  212531

  Default

  9) 1ste RESERVE PARTIJ
  IT'S SHOWTIME TROPHY 75 Kg - 3x3
  Nicky Holzken (Team Dekkers) Vs Jan van Denderen (Bulldogs BE)

  Tussen de twee reserve partijen door krijgt het publiek een mooi Highlight filmpje te zien, waarop de weg van de vechter naar de finaledag te zien was, met onder andere natuurlijk de knaller van een partij van Kaas tegen Jomhod in Praag! Na dit filmpje moesten Nicky Holzken en de Belgische vechter Jan van Denderen aantreden. Nicky, met Ramon Dekkers in zijn hoek kwam uit voor Team Dekkers. Nicky is een veel betere bokser dan Jan, en wat je dan vooral niet moet doen in je handen laten zakken, waarmee Jan in de tweede rond begon. Of het nu zijn tactiek was weet ik niet, maar in de derde ronde werd van Denderen compleet gesloopt door Nicky en incasseerde enorm veel op zijn hoofd. In de derde ronde krijgt Jan ook nog eens 8 tellen te verwerken, maar het lukte Nicky niet op een KO te forceren.
  Winnaar op punten: Nicky Holzken
 11. #11
  Join Date
  Oct 2004
  Location
  Curacao
  Posts
  19.922
  vCash
  212531

  Default

  10) TOERNOOI IT'S SHOWTIME TROPHY 75 Kg - 3x3
  1ste Kwart Finale
  Sahin "Kaas" Yakut (Team It's Showtime/Gym Alkmaar) Vs Jiri Zak (Tsjechië/Gym Alkmaar)

  Beide vechters gaan in de eerste ronde gelijk op en tasten elkaar nog af. Kaas combineert beter, Zak is beter in de clinch. Zak is een sterke vechter met veel ervaring, maar ook Kaas heeft dat, wat als resultaat heeft dat er een mooie partij werd neergezet. Kaas pakt zijn puntjes en is dan ook de terechte winnaar van de 1ste kwartfinale.
  Winnaar op punten: Sahin "Kaas" Yakut
 12. #12
  Join Date
  Oct 2004
  Location
  Curacao
  Posts
  19.922
  vCash
  212531

  Default

  11) TOERNOOI IT'S SHOWTIME TROPHY 75 Kg - 4x3
  2de Kwart Finale
  Najim Ethoullali (Mousid Gym) Vs Alviar Lima (Team Super Pro)

  De partij van de avond. Gedurende drie ronden lang stoten over en weer. Geven en nemen!! Beide vechters gaan drie rondes lang maximaal. Mooie technische partij. Beide vechters hebben veel bokservaring en dat was duidelijk te zien. Na drie rondes was de jury er niet over uit en dus moest er een extra ronde aan de pas komen om uit te maken wie er zou winnen.
  In de extra ronde werd er wederom gebikkeld door beide vechters. Lima begint weer met zijn bekende stotencombinaties. Combinaties over en weer. Allebei de vechters blijven dicht bij elkaar en lanceren regens van stoten op elkaar. Najim is naar mijn mening de meer completere vechter, maar de jury beslist toch in het voordeel van Lima. Een zeer moeilijke partij voor de jury, omdat beide vechters zo enorm aan elkaar gewaagd waren.
  Winnaar op punten: Alviar Lima
 13. #13
  Join Date
  Oct 2004
  Location
  Curacao
  Posts
  19.922
  vCash
  212531

  Default

  12) TOERNOOI IT'S SHOWTIME TROPHY 75 Kg - 3x3
  3de Kwart Finale
  Joeri Mes (Team It's Showtime/Mike's Gym) Vs Emil Zoraj (Croatie)

  Onder de dreunen van Jaws betreed Joeri Mes de ring, uiteraard begeleid door zijn trainer Mike Passenier. Zoraj begint goed aan de partij. Countert de stoten van Mes goed en probeert Mes niet in zijn spel te laten komen, die wel gelijk naar voren vecht en continu druk houdt op Zoraj. Mes raakt aan het einde van de eerste ronde Zoraj goed en is heel even de weg kwijt en krijgt 8 tellen. Ronde één dus voor Mes. In de tweede ronde probeert Zoraj meer druk op Mes te zetten en dwingt Mes achteruit, maar Mes komt terug en de combinaties gaan over en weer. Zoraj kan goed met de druk zettende Mes overweg en neemt in de derde ronde de aanvallen over. Zelf vond ik de tweede en derde ronde onbeslist, maar de 8 tellen in de eerste ronde nekten Zoraj.
  Winnaar op punten: Joeri Mes 14. #14
  Join Date
  Oct 2004
  Location
  Curacao
  Posts
  19.922
  vCash
  212531

  Default

  13) TOERNOOI IT'S SHOWTIME TROPHY 75 Kg - 3x3
  4de Kwart Finale
  Ondrej "Spejbl" Hutnik (Tsjechië/Gym Alkmaar) Vs Dimitri Shakuta (Wit Rusland)

  Beide vechter beheersen de Thaise stijl en dat is goed te zien. Spejbl komt goed door met zijn harde halfhoge trappen, maar Shakuta kijkt goed. De tweede ronde begint met clinch werk van beide vechters, maar ook Shakuta probeert het ook met halfhoge trappen, maar met minder succes als die van Spejbl, die meer een lossere stijl van vechten hanteert en beter beweegt. In de derde ronde gaat het tempo omhoog, waar Spejbl de sterkere van de twee is. Veel hang en clinch werk, wat niet echt aantrekkelijk is om naar te kijken. De eerste twee rondes waren beter.
  Winnaar op punten: Ondrej "Spejbl" Hutnik
 15. #15
  Join Date
  Oct 2004
  Location
  Curacao
  Posts
  19.922
  vCash
  212531

  Default

  14) SUPERBOUT IT'S SHOWTIME TROPHY 75 Kg - 3x3
  Sem Braan (Mejiro Gym) Vs Vincent Vielvoye (Gym International)

  Vincent, een vechter die net zo goed uit een Armani reclame komt stappen kwam op met mijn favoriete bijbeltekst, Ezechiel 25:17, aangepast door Q Tarentino. Helaas voor Vincent zou dit niet zijn beste partij worden. Braan begint goed en zet Vielvoye onder druk en dwingt deze naar achteren. Braan vecht goed vooruit, en maakt veel lowkicks. Vielvoye probeert het meer met karate achtige draaitrappen die geen van allen doel treffen. In de tweede ronde maakt Vielvoye nog een hele mooie achterwaartse hoge draaitrap die Braan goed ontwijkt, maar het is toch de meer druk zettende Braan die zijn punten scoort en meer het initiatief neemt. Vielvoye, die teveel in de verdediging blijft hangen kan niet echt overtuigen.
  Winnaar op punten: Sem Braan 16. #16
  Join Date
  Oct 2004
  Location
  Curacao
  Posts
  19.922
  vCash
  212531

  Default

  15) TOERNOOI IT'S SHOWTIME TROPHY 75 Kg - 3x3
  1ste Halve Finale
  Sahin "Kaas" Yakut (Team It's Showtime/Gym Alkmaar) Vs Alviar Lima (Team Super Pro)

  Kaas is vanaf het begin af aan de beter combinerende vechter. Lowkicks en bokswerk, terwijl Lima de lowkicks achterwege laat. Kaas blijft dichtbij en is naar mijn mening completer. Kaas komt beter door met zijn knieën dan Lima, en werkt Lima meerdere malen tegen het canvas aan, door beenvegen of hakjes, In de tweede ronde komt Lima terug met hard bokswerk, maar Kaas is een über taaie vechter en blijft doorgaan. In de eindfase van de tweede ronde komt Kaas enkele malen goed door met enkele stoten, die er goed opzitten bij Lima. In de derde ronde combinaties over en weer, die gelijk opgaan.
  Winnaar op punten: Sahin "Kaas" Yakut 17. #17
  Join Date
  Oct 2004
  Location
  Curacao
  Posts
  19.922
  vCash
  212531

  Default

  16) TOERNOOI IT'S SHOWTIME TROPHY 75 Kg - 4x3
  2de Halve Finale
  Joeri Mes (Team It's Showtime/Mike's Gym) Vs Ondrej "Spejbl" Hutnik (Tsjechie/Gym Alkmaar)

  Een interessante wedstrijd. Mes heeft al eens verloren van een langere vechter (Zak), en Spejbl is van hetzelfde kaliber als Zak, dus alle ingrediënten waren aanwezig voor een mooie pot. Spejbl kwam weer zoals gewoonlijk op met mijn zwarte brilletje, iets wat het publiek wel leuk vond gezien de reacties op de opkomst van Spejbl. Dezelfde Spejbl vecht bekeken en timede goed zijn acties. Dit maal bleef Spejbl op afstand en scoort zijn punten en bewoog goed in de ring. We zagen, hoe kan het ook anders een jagende Mes. Maar Spejbl, die rechts voorstond was heel moeilijk om te raken voor Mes. In de tweede ronde is het Spejbl die meer Mes onder druk ging zetten en wederom bewoog Spejbl goed door de ring, scorende met linker stoten, hoeken en halfhoge trappen. In de derde ronde houd Spejbl de naar voren vechtende Mes goed op afstand met afhaaltrappen die geen kans krijgt om in zijn spel te komen. Spejbl scoorde meer, maar na drie ronden beslist de jury dat er een extra ronde aan de pas moet komen om uit te maken wie de winnaar is, iets wat het publiek niet echt kan waarderen gezien de reacties!! In die extra ronde is het wel duidelijk. Spejbl laat er geen gras over groeien en gaat op dezelfde trend voort als in de derde ronde. Nu kon de jury niet om Spejbl heen en dus:
  Winnaar op punten: Ondrej "Spejbl" Hutnik
 18. #18
  Join Date
  Oct 2004
  Location
  Curacao
  Posts
  19.922
  vCash
  212531

  Default

  17) SUPERBOUT IT'S SHOWTIME TROPHY 75 Kg - 3x3
  Gago Drago (Team It's Showtime/Gym Alkmaar) Vs Kamal Chabrani (Vos Gym)

  Drago laat er geen twijfel over bestaan. In de eerste en enigste ronde van de partij stoot hij Chabrani meerde malen tegen het canvas. Chabrani begon nog wel erg fel met snelle stotenseries, maar Drago komt snel terug met onder andere een gesprongen knie en een keiharde lowkick en enkele harde stoten waardoor Chabrani voor de eerste keer neerging, wat mede lag aan de gladheid van de ring. De eerste 8 tellen waren het gevolg van een goed geplaatste knie van Drago, en de tweede 8 tellen hadden als oorzaak een goede geplaatste hoge trap van Drago. Na de derde down vind de scheidsrechter het mooi geweest.
  Winnaar op TKO: Gago Drago 19. #19
  Join Date
  Oct 2004
  Location
  Curacao
  Posts
  19.922
  vCash
  212531

  Default

  18) TOERNOOI IT'S SHOWTIME TROPHY 75 Kg - 3x3
  FINAL
  Sahin "Kaas" Yakut (Team It's Showtime/Gym Alkmaar Vs Ondrej "Spejbl" Hutnik (Tsjechië/Gym Alkmaar)

  Kaas begint zoals we dat inmiddels gewend zijn. We zien een goed druk zettende en combineerde Kaas. Wat moeilijk is voor Spejbl is dat Kaas bij elke aanval zijn linker knie optrekt en dan zijn actie maakt, iets waar Spejbl weinig mee kan. Spejbl draait wel goed door de ring. Kaas moet zich in de eerste ronde bij de dokter melden vanwege een klein sneetje bij zijn rechter oog. Ook Spejbl moet dit doen, in de tweede ronde vanwege een hoofdwond. De rondes van vechten deze avond gaan hun tol langzamerhand eisen, want het tempo gaat er langzamerhand uit en de acties zich er minder snel uit. Kaas blijft drukken en Spejbl moet meegaan in het spel van Kaas. In de derde ronde gaan beide vechters nog maximaal!!! De jury vind toch dat Kaas de meeste punten heeft gepakt, en ook naar mijn mening de terechte winnaar van de IT’S SHOWTIME TROPHY.
  Winnaar op punten: Sahin "Kaas" Yakut


 20. #20
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  Somewhere over the rainbow
  Posts
  15.737
  vCash
  126000

  Default

  Ik hoop dat jullie het met veel plezier gelezen hebben.
  Hier bij wil ik Team It's Showtime bedanken voor hun gastvrijheid. En Kaas natuurlijk feliciteren met zijn prachtige beker....... die ik er dus niet op heb staan omdat ik op dat moment bijna van de ring gegooid werd..........
  Harmen jij ook bedankt voor het verslag. Goed gedaan voor een 1ste gala.
  Ook wil ik mijn sponsors bedanken....... hahahahaha....
  Helaas moet ik die nog zoeken......
  Als judo makkelijk was had het wel voetbal geheten.

 21. #21
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  Mixfight.nl/Nederland/Thailand...
  Posts
  21.524
  vCash
  126000

  Default

  Erg mooi verslag, bedankt! Ik heb een deel van het gala wel op tv gezien, maar het laatste deel niet*  * in slaap gevallen en nee, dit lag niet aan het gala, maar meer aan het feit dat ik redelijk gesloopt was van een week hard werken

 22. #22
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  Breda
  Posts
  8.002
  vCash
  126000

  Default

  Quote Originally Posted by I_LOVE_KNOCKOUTS
  Leuk verslag!

  Maareh...Kaas vocht in Praag toch tegen Jomhod, ipv Wanlop?
  idd leuk verslag en dat is ook mijn enige aantekening

 23. #23
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  Somewhere over the rainbow
  Posts
  15.737
  vCash
  126000

  Default

  staat er toch?
  Als judo makkelijk was had het wel voetbal geheten.

 24. #24
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  Oss
  Posts
  30.400
  vCash
  101624

  Default

  Goed verslag en vette pics, goed gedaan :P

  Chael Sonnen: The only thing bigger than UFC 167 is Wanderlei Silvas forehead

 25. #25
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  Waddinxveen
  Posts
  976
  vCash
  126000

  Default

  Een heerlijk super gala voor zover ik het mee kon krijgen. In ieder geval top om dit als naslag te hebben
  sport fotografie: www.triker.nl

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •