MIXFIGHT.COM
NOG GEEN LID?
MELD JE HIER GRATIS AAN!
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 25 of 52
 1. #1
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default FOTOVERSLAG – HOORNSE VAART ALKMAAR - 3/12/06

  Tekst: Richelieu
  Foto’s: Marieke
  PBP: Hunter

  Afgelopen zondag stond het Gala van Gym Alkmaar op het programma. Helaas zat het de organisatie van dit gala nogal tegen, want tal van vechters uit de oorspronkelijke line-up moesten geblesseerd afzeggen. Toppartijen als Dave Dalgliesh vs Hans Stringer en Thiago Jambo vs Siyar Bahadurzada vielen af, en zullen waarschijnlijk later nog wel eens plaats gaan vinden. Toch bleef er een sterke line-up over en De Hoornse Vaart zat weer behoorlijk vol. Mede doordat K-1 Max vechter en Alkmaarder Gago Drago zijn opwachting maakte, kwamen veel vechtsportliefhebbers richting Alkmaar. De vechters maakten er deze avond een mooi gala van. De vooral uit de regio komende vechters werden luidkeels aangemoedigd, en dit was te zien aan het hoge niveau en tempo van de meeste partijen. Toppartijen waren die van Thiago Tavares tegen Marc Duncan en Sem Braan tegen Henry Superpiele, maar vooral de talenten maakten er fantastische partijen van!


  Last edited by Mixfight reporters; 04-12-2006 at 23:07.
  Advertentie door Mixfight.nl
  Advertentie van Mixfight


 2. #2
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  1. -64 kg jeugd 3x1,5 Stanislav (Bearpaw) Vs Dion van Gessel (Angelo Gym)

  Dion van Gessel is de vechter die meer vooruit vecht en combineert meer met directe stoten gevolgd door lowkicks. Beide vechters zijn aan elkaar gewaagd en de eerste ronde gaat verder gelijk op. Dion begint de tweede ronde explosiever en zet meer druk op Stanislav dan in de eerste ronde. De derde ronde begint met een serie directe stoten van Dion op Stanislav. Dion heeft meer lucht dan Stanislav en bezorgt hem in de derde ronde 8 tellen door een goede lowkick. Na een twee harde lowkick is het einde partij voor Stanislav.
  Dion van Gessel (Angelo Gym) WTKO


  Last edited by Mixfight reporters; 04-12-2006 at 23:08.

 3. #3
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  2. -58 kg jeugd 3x1,5 Fanta (Gym Alkmaar) Vs Pavel (Team Superpiele)
  Partij begint erg wild en hard met veel combinaties over en weer. Pavel is de vechter die in mijn opzicht meer druk weet te leggen op Fanta, en Fanta goed in de hoeken van de ring dwingt. In de tweede ronde begint Fanta beter, maar Pavel revancheert zich snel. Pavel meer de vechter die het initiatief neemt, terwijl Fanta een meer afwachtende vechtstijl heeft. In het begin van de derde ronde begint Fanta met een heel goede hoek waardoor Pavel aangeslagen raakt maar toch ondanks de druk die Fanta op hem legt op de been blijft. In de derde ronde is Fanta de sterkere vechter!
  Fanta (Gym Alkmaar) WOP


  Last edited by Mixfight reporters; 04-12-2006 at 23:08.

 4. #4
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  3. -80 kg N 3x1.5 Oom (Gym Alkmaar) Vs Blokland (Seconds Out)
  Blokland is in deze nieuwelingenpartij tot 80Kg de langere vechter. Oom is een wilde vechter die Blokland probeert te verleiden tot het vechten van een bokspartij, terwijl Blokland zo technisch mogelijk probeert te vechten. Blokland komt beter door en plaatst goede lowkicks. In de tweede ronde begint Blokland meer druk te zetten forceert een 8 tellen bij Oom. Na deze 8 tellen stopt scheidsrechter Ubeda de partij.
  Blokland (Seconds Out) WTKO


  Last edited by Mixfight reporters; 04-12-2006 at 23:41.

 5. #5
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  4. -70 kg N 3x1,5 Mansouri (Ben Ali Gym) Vs Ishaac (Hambaken Gym)
  Ishaac begint goed met harde lowkicks en probeert het gevecht zo dicht mogelijk te houden. Naarmate de eerste ronde vordert komt Mansouri meer in zijn spel en plaatste enkele goede afhaaltrappen. In de tweede ronde is Mansouri de sterkere vechter en neemt het initiatief in de clinch. De derde en laatste ronde gaan beide vechters weer maximaal met combinaties over en weer. In de eindfase van de derde ronde is Mansouri de sterkere vechter.
  Mansouri (Ben Ali Gym) WOP 6. #6
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  5. -53 kg C 3x2 Suheyla Oztuk (Team Superpiele) Vs Hacer Temel (Hambaken Gym)
  Beide vechters houden het gevecht dicht op elkaar. Hacer combineert meer met lowkicks en is sterker dan Suheyla in de eerste ronde. De tweede ronde begint met een clinchsituatie voorin Hacer sterker is. Het tempo gaat iets uit de wedstrijd en beide vechters ogen vermoeid. In de clinch is Hacer duidelijk de betere. De derde ronde begint weer fel met een sterke Hacer in de clinch waarmee Suheyla echt geen raad weet. Suheyla komt wel goed door met haar stoten halverwege de derde ronde.
  Hacer Temel (Hambaken Gym) WOP


 7. #7
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  6. -68 kg C 3x2 Moroch (Gym Alkmaar) Vs Abraham Gök (Angelo Gym)
  Gök is een stekere bokser in de eerste ronde en maakt een iets sterkere indruk dan Moroch in deze C klasse partij. De tweede ronde gaat iets wilder met combinaties over en weer van beide vechters. Al met al zijn het de vechters erg aan elkaar gewaagd. In de derde ronde zien we hetzelfde beeld als de vorige twee rondes.
  Moroch (Gym Alkmaar) WOP 8. #8
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  7. -70 kg N 3x1.5 Lotte Damen (Bearpaw) Vs Kimberly Ooievaar (Ben Ali Gym)
  Lotte vecht in Alkmaar haar eerste partij en komt de eerste ronde erg netjes door met goed bokswerk. Kimberly vecht goed achteruit en plaatst enkele lowkicks. In de tweede ronde trekt Lotte meer het gevecht naar haar toe, maar in de slotfase komt Kimberly nog erg netjes terug. In de derde ronde blijft Lotte netjes staan en behoud het overzicht op de partij.
  Lotte Damen (Bearpaw) WOP 9. #9
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  8. - 62 Kg C 3x2 Johan “Joop” Schneider (Loeks Gym) Vs Mounir (Hambaken Gym)
  Schneider vecht deze keer natuurlijk een thuiswedstrijd en begint goed aan deze partij. Mounir blijft meer in het midden van de ring, terwijl Schneider meer ronddraait. In de tweede ronde plaatste Schneider enkele goede lowkicks waardoor het been van Mounir al enigszins rood begint te kleuren. Schneider kan deze wedstrijd naar zich toe trekken door in de derde ronde Mounir met lowkicks te bestoken die al naar de benen van Schneider in de tweede ronde begon te grijpen. In de derde ronde gaan beide vechters maximaal en geven alles om de wedstrijd op punten naar hun toe te trekken. In de slotfase van de derde ronde komt Schneider heel mooi door met een hoge trap waardoor Mounir aangeslagen is. Deze heeft 8 tellen nodig om te herstellen. Deze 8 tellen vallen samen met het einde van de derde ronde. Mede door deze 8 tellen wint Schneider de partij!
  Johan “Joop” Schneider (Loeks Gym) WOP

 10. #10
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  9. -70 kg B 5x2 Gusup Dersor (Gym Alkmaar) Vs Achmed Kadouri (Mike’s Gym)
  Kadouri neemt in de eerste ronde het initiatief met goede combinaties terwijl Dersor sterk is in de counter. Zo sterk dat hij de sterk beginnende Kadouri 8 tellen bezorgt. Na deze 8 tellen, die niet meetelden in de punten (vanwege niet toegestaande knie naar het hoofd) gaan beide vechters weer maximaal. In de tweede ronde neemt Dersor het initiatief, maar Kadouri komt sterk terug met betere combinaties. Dersor krijgt in deze ronde een openbare waarschuwing voor het knieën naar het hoofd, wat niet is toegestaan in de B klasse. In de derde ronde is Kadouri de beter combinerende vechter. In de slotfase van de derde ronde gaat Dersor maximaal en dwingt Kadouri in zijn hoek om op deze een bombardement van stoten te geven, die geen 8 tellen tot gevolg hebben. In de vierde ronde krijgt Dersor weer een openbare waarschuwing voor het slaan van Kadouri terwijl deze op de grond zat. Kadouri komt daarna twee keer door met vliegende knieën. De vijfde en laatste ronde beginnen beide vechters rustig en wachten op een kans. Kadouri is ook deze ronde de vechter die beheerster vecht en betere combinaties maakt. Na telling van de punten heeft Achmed meer gescoord dan Gusup en wint deze partij op punten
  Achmed Kadouri (Mike’s Gym) WOP
 11. #11
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  10. -82 kg B 5x2 Justin Haller (Loeks Gym) Vs Said el Bouanani (Hambaken Gym)
  De eerste ronde gaat gelijk op. Beide vechters kijken goed naar elkaars stijl en wachten hun kans op een fout van de tegenstander af. Haller draait meer en is beweeglijker, terwijl el Bouanani rustiger blijft. De tweede rond gaat ook gelijk op terwijl Haller in de derde ronde meer op de benen van el Bouanani begint te werken. Ook in de vierde ronde gaat Haller door met zijn lowkicks, maar el Bouanani heeft tot op dat moment er nog niet zichtbaar last van. In de laatste en vijfde ronde hamert ook Peter van Oss op meer en hardere lowkicks, maar Haller plaatst er niet zoweel als zijn hoek zou willen, terwijl el Bouanani er goed voorstaat.
  Said el Bouanani (Hambaken Gym) WOP 12. #12
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  11. -72 kg A 5x3 Aussie (Top Team Beverwijk) Vs Junior “The Hitmen” Gonsalves (Hoopman)
  De eerste ronde zien we een gelijk opgaande partij die nog alle kanten op kan gaan. Beide vechters kijken goed naar elkaar en er word nog geen opening geforceerd. De tweede ronde begint Junior feller en het tempo kan langzamerhand in de partij. Aussie blijft dichtbij Junior en gunt deze geen moment van rust. De derde ronde is een hele mooie technische ronde met goed geplaatste combinaties van beide. Zowel Aussie als Junior laten weinig ruimte tussen elkaar. De vierde ronde word in hetzelfde tempo gevochten als ronde twee en drie. Het tempo gaat wel in de vijfde ronde omhoog en met name Junior vecht nu veel meer voorruit en scoort meer punten.
  ONBESLIST
 13. #13
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  12. -58 kg 3x1,5 N Hannes Schneider (Loeks Gym) Vs Zeyada (Pancration)
  Hannes begint in de eerste ronde fel, en zet Zeyada goed vast. In de tweede ronde is het weer Hannes die meer naar voren vecht, maar Zeyada komt in deze ronde goed terug. De derde ronde is wederom een hele felle. Zeyada komt over als de vechter die het meeste fitst is en betere combinaties maakt, terwijl Hannes wilder vecht, maar niet echt het initiatief neemt.
  ONBESLIST


 14. #14
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  13. -79 kg C 3x2 Hak (Gym Alkmaar) Vs van Brummel (Top Team Beverwijk)
  Hak begint de eerste ronde met veel trappen. Beide vechters trappen veel en we zien weinig stoottechnieken. In de tweede ronde probeert Hak van Brummerl vast te zetten in een hoek wat hem redelijk lukt. Van Brummel draait niet echt goed naar het midden van de ring. Hak is sterker in de tweede ronde en scoort meer punten. In de derde ronde beginnen beide vechters erg explosief met combinaties over en weer.
  Hak (Gym Alkmaar) WOP


 15. #15
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  14. -100kg MMA 2x5 Hakim Gouram (Gym Alkmaar) Vs Ralf “Underdog” Wonnink (Team Superpiele)
  Beide vechters beginnen staand en er ontstaat al snel een wilde clich situatie met een down waarbij Hakim in de bovenste positie komt, maar waaruit Ralf goed uitkomt. Wat er daarna gebeurde was me niet helemaal duidelijk, maar volgens de ringspeaker wint Gouram deze partij door middel van een triangle choke, wat eerst afgekondigd werd als een armklem.
  Hakim Gouram (Gym Alkmaar) WIN d.m.v. Triangle Choke

  *edit Marieke* wat er gebeurde is dat de scheids “stop dont’t move” riep, vervolgens Ralf naar achter trok waardoor de tringle waarschijnlijk beter ging zitten. Hij ze een stukje van de touwen aftrok en ze weer liet starten. En Ralf eigenlijk gelijk al moest afkloppen.


  Last edited by HUNTER; 05-12-2006 at 06:45.

 16. #16
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  15. -70 kg A 5x3 Drago (Gym Alkmaar) Vs Bejan Achmenie (Team HTK)
  Drago neemt meteen het initiatief en vecht vooruit. Door de continu druk die Drago zet moet Bejan achteruit vechten. Drago vecht bekeken en wacht zijn kans geduldig af. Tegen het eind van de eerste ronde komt Drago door met een directe stoot die er vol opzit bij Bejan die naar het canvas gaat en even blijft liggen. Enorm aangeslagen, en de scheidsrechter staakt de partij.
  Drago (Gym Alkmaar) WKO
 17. #17
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  16. -78 kg MMA 2x5 Pislik (Gym Alkmaar) Chico “El Torro” Martinez (Angelo Gym)
  Beide vechters beginnen staand, maar na 1 minuut 18 was het al gebeurt voor El Torro. Pislik is ijzersterk op de grond en Pislik wint snel door middel van een Guillotine Choke
  Pislik (Gym Alkmaar) WIN d.m.v. Guillotine Choke


 18. #18
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  17. -75 kg A 3x3 Sem “Semtex” Braan (Mejiro Gym) Vs Henry “Superpiele” Akdeniz (Team Superpiele)
  Deze partij gaat over 3x3 minuten en Braan is degene die meer druk zet en het betere van de strijd heeft. Braan vecht erg naar voren en Akdeniz heeft niet echt een antwoord op de aanvallen van Braan. Akdeniz incasseert veel! Ook in de tweede ronde vecht Braan weer naar voren, maar wat kan Akdeniz incasseren en vecht goed terug! Akdeniz plaatst in deze ronde een hele moge hoge trap die er bij Braan goed opzit. Ook de derde rond is een waar beukfestijn waarin Braan toch de sterkere is.
  Sem “Semtex” Braan (Mejiro Gym) WOP


 19. #19
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  18. -70 kg Titel gevecht MMA 2x5 Thiago “Loverboy” Tavares (Gym Alkmaar) Vs Marc Duncan (Team Duncan/Martijn de Jong)
  Het gevecht begint staat, maar na de eerste down komt Tavares in de Mount positie en is zeker op de grond ijzersterk. Duncan kan geen kant op en weet geen weerwoord tegen het superieure grondwerk van Tavares. Tavares draait en draait en wint door middel van een Rear Naked Choke in 3.43 minuten
  Thiago “Loverboy” Tavares (Gym Alkmaar) WIN d.m.v. Rear Naked Choke


 20. #20
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  nog wat xtraatjes
  in en om de ring.

  Gym Alkmaar bedankt voor een gezellig avondje
 21. #21
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  Waddinxveen
  Posts
  976
  vCash
  126000

  Default

  Leuk verslag en idem foto's... bijna het gevoel alsof ik er bijna bij was
  sport fotografie: www.triker.nl

 22. #22
  Join Date
  Dec 2004
  Location
  Utrecht
  Posts
  373
  vCash
  126000

  Default

  Quote Originally Posted by Triker View Post
  Leuk verslag en idem foto's... bijna het gevoel alsof ik er bijna bij was

  waar blijven jou foto´s triker??

 23. #23
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  Waddinxveen
  Posts
  976
  vCash
  126000

  Default

  Quote Originally Posted by d0d0 View Post
  waar blijven jou foto´s triker??
  Die zullen gebruikt worden in de 1ste ringsports van 2007
  Maar heel misschien dat ze een dezer dagen ook wel op m'n site zullen staan onder Events
  sport fotografie: www.triker.nl

 24. #24
  Join Date
  Aug 2004
  Posts
  19.398
  vCash
  126265

  Default

  Ziet er weer super uit. 's Ochtends altijd weinig tijd, maar vanavond ff lekker lezen

 25. #25
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  Near the coffee machine
  Posts
  4.894
  vCash
  126000

  Default

  Topverslag weer hoor!!
  Super!

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •