MIXFIGHT.COM
NOG GEEN LID?
MELD JE HIER GRATIS AAN!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 25 of 39
 1. #1
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  111000

  Default Fotoverslag Upcoming Glory Ede 8-4-2007

  Tekst: Jelle de Boer
  Foto's: Chris van der Meijde en Ronald Eckringa

  Vandaag weer afgereisd naar de Kei in Ede voor het Upcoming Glory gala.Het Upcoming Glory gala zal het hedendaagse talent ontwikkelen. Vanuit hier kunnen ze door groeien naar professionele vechters die op de Ultimate Glory gala's tot hun recht komen.Het zou een gala worden met amateur partijen en een spetterende Pro Shooto hoofdpartij tussen Raymond Jarman en Roemer Trompert!


  Advertentie door Mixfight.nl
  Advertentie van Mixfight


 2. #2
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  111000

  Default

  SH C Martin de Goei (Verstegen) vs Twan van Buuren (Team Duncan)
  Deze eerste partij wordt gevochten op shooto amateur regels met volledige bescherming (incl. hoofdkap). Beide heren beginnen vol goede moed aan het gevecht, waardoor er meteen een mooie stootuitwisseling plaatsvindt. Al snel is het Twan die het beste doorkomt en hierdoor de druk zo hoog opvoert dat Martin in zijn achteruit moet. Martin krijgt vervolgens een knie te incasseren die hem zijn eerste acht tellen opleveren. Twan ruikt bloed en weet het vervolgens meteen goed af te maken met een stotencombinatie gevolgd door een knie. Martin weet hier niet meer van te herstellen en verliest hierdoor op K.O.

  Winnaar: Twan van Buuren door K.O

  Last edited by Mixfight reporters; 11-04-2007 at 06:07.

 3. #3
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  111000

  Default

  SH C+ Gerben Hulsegge (Budo Academy Physical) vs Raoul Audhoe (Tatsujin Amsterdam)
  Al heel vroeg in de wedstrijd maakt Raoul een takedown en komt hij terecht in de guard van Gerben. De vechter van Physical Ede probeert vervolgens meerde malen een sweep te maken, om op deze manier Raoul te kunnen kantelen. Bij de derde poging lukt dit dan ook en komt Gerben in de dominante mount positie te zitten.
  In de tweede ronde is er een korte stootuitwisseling en valt Raoul door de druk van Gerben naar achteren. Hij probeert meteen een guard positie te verkrijgen, maar Gerben kan in de actie een mount positie pakken. Vanuit de mount probeert Gerben een sankaku aan te zetten maar Raoul weet hier mooi uit te ontsnappen. Raoul probeert op zijn beurt nog een enkelklem aan te zetten maar dit lukt niet goed genoeg, waardoor Gerben in een sidemount komt te liggen.

  Winnaar: Gerben Hulsegge op punten

  Last edited by Mixfight reporters; 11-04-2007 at 06:16.

 4. #4
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  111000

  Default

  SH C Jeroen Oost (Tatsujin Arnhem) vs Niels Lensing (Team Duncan)
  Het gevecht breekt meteen vanaf de eerste seconde volledig los. Na een stootuitwisseling van beide heren, komen ze in de clinch. Hier vandaan weet Jeroen een goede takedown te maken, waarna hij in de mount positie belandt. Vanuit deze positie weet hij een snelle gestrekte armklem aan te zetten, waardoor Niels moet afkloppen.

  Winnaar: Jeroen Oost door armklem

  Last edited by Mixfight reporters; 11-04-2007 at 06:19.

 5. #5
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  111000

  Default

  MT N Jarno v/d Kuit (Louwerse Ede) vs Jeroen van Engelen (Team Lamri)
  Jeroen weigert om eerst een sportieve “touch gloves” te maken en gaat meteen vol in de aanval. Jarno is een lange vechter met veel reach. Al snel lijkt Jarno de betere bokscombinaties in huis te hebben. Jeroen probeert steeds de afstand te verkleinen, waardoor er veel clinch situaties ontstaan.
  In de tweede ronde plaatst Jarno onopzettelijk een knie in het kruis van Jeroen. Deze krijgt vervolgens wat tijd om zich te herstellen. Jarno scoort de meeste punten, terwijl Jeroen met hard bokswerk schade probeert te veroorzaken. Jarno weet de wedstrijd goed naar zich toe te trekken, waardoor hij de wedstrijd zeer overtuigend op punten wint.

  Winnaar: Jarno v/d Kuit op punten

  Last edited by Mixfight reporters; 11-04-2007 at 06:30.

 6. #6
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  111000

  Default

  SH C+ Jim Martha (Camp 4 Champz) vs Fatih Altenay (Tatsujin Goor)
  Fatih komt meteen goed door met harde stoten waardoor Jim in zijn achteruit moet. Vanuit het niets komt Jim datzelfde ogenblik keihard terug met een serie stoten. Fatih valt aangeslagen op de grond en Jim duikt erop en geeft nog een stoot na. Dit is verboden bij Shooto C+ regels waardoor hij een openbare waarschuwing krijgt. De wedstrijd wordt weer herstart en Jim weet een takedown te scoren waarna hij in een mount positie komt te zitten. Jim zet vervolgens een gestrekte armklem aan, waarop Fatih moet afkloppen.

  Winnaar: Jim Martha door armklem.


  Last edited by Mixfight reporters; 11-04-2007 at 06:32.

 7. #7
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  111000

  Default

  SH C+ Roy de Ruiter (Tatsujin Arnhem) vs Davor Turklj (Team Lansink)
  Davor begint met een trap, een paar stoten en vervolgens een takedown. Davor zit vervolgens de gehele ronde 1 in de guard van Roy. Er worden nog wel wat acties uitgevoerd, maar de genoemde positie wordt de hele ronde behouden.
  In de tweede ronde is het Roy die staand goed doorkomt met stoten en trappen. Davor moet in zijn achteruit, ze vallen en Davor komt te liggen in een half guard positie. Hiervandaan probeert hij geruime tijd een choke aan te zetten, maar Roy geeft zich niet zomaar gewonnen.

  Winnaar: Davor Turklj op punten

  Last edited by Mixfight reporters; 11-04-2007 at 07:58.

 8. #8
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  111000

  Default

  MT N Ricardo van Kooten (Budo Academy Physical) vs Arie de Gelder (Team Lamri)
  Meteen vanaf het begin is het Arie de wedstrijd naar zich toe wil trekken. Hij is duidelijk de agressor in deze wedstrijd. Halverwege ronde 1 komt Ricardo beter in de wedstrijd en laat hij wat spectaculaire acties zien. Toch is het Arie die de eerste ronde de meeste druk blijft zetten en de meeste punten scoort.
  Aan het begin van de tweede ronde krijgt Ricardo een openbare waarschuwing wegens natrappen. Beide vechters geven en nemen waarbij Arie ook in deze ronde de meeste punten scoort. Dan plaatst Arie een knie op het hoofd van Ricardo, waardoor deze zwaar aangeslagen neervalt. Het regelement voor N-klasse partijen staat niet toe om op het hoofd te knieën.
  Arie wordt hierdoor gediskwalificeerd en verliest de partij. Bij de prijsuitreiking is Ricardo zo sportief om zijn beker aan Arie te geven.

  Winnaar: Ricardo van Kooten door diskwalificatie tegenstander

  Last edited by Mixfight reporters; 11-04-2007 at 06:51.

 9. #9
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  111000

  Default

  SH C Tim Geerlings (Verstegen) vs Jordy van Cleef (Team Lansink)
  Al vroeg in de wedstrijd weet Tim een mooie takedown te maken. Hij komt in de side-mount positie te liggen en probeert hiervandaan een “Joop Kasteel houdgreep” aan te zetten. Jordy weet hem te kantelen en komt in de mount positie terecht. Hiervandaan probeert hij een choke aan te zetten, maar Tim klopt niet af.
  In de tweede ronde ontstaat er een echte brawl, en maakt Jordy een takedown waardoor ze in de guard komen te liggen. Tim probeert een sweep te maken, maar dit gaat niet helemaal goed waardoor Jordy in de mount positie komt te liggen. Tim weet te ontsnappen uit die positie en ze komen weer in de guard. Hiervandaan zet Jordy een armklem aan, maar ook hieruit weet Tim te ontsnappen en gaat hij staan. Aan het eind van ronde 2 maakt Jordy nog een laatste takedown.

  Winnaar: Jordy van Cleef op punten


  Last edited by Mixfight reporters; 11-04-2007 at 08:00.

 10. #10
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  111000

  Default

  SH C+ Eddy ter Veen (Team Duncan) vs Samir (Tatsujin Amsterdam)
  Beide vechters zijn staand erg sterk. Waar Eddy begint met goede combinaties, is het Samir die met een harde rechtse directe het hoofd van Eddy weet te raken, en ze vallen op de grond. Samir zit in de guard van Eddy. Eddy probeert vanuit zijn positie een gestrekte armklem en een kimura aan te zetten. Samir weet goed te ontsnappen.
  In de tweede ronde komen de heren in een clinch situatie. Hiervandaan plaatst Eddy een paar goede knieën en maakt een takedown. Er volgen verschillende posities, waar Eddy vooral klemmen aanzet, en Samir steeds weet te ontsnappen.

  Winnaar: Eddy ter Veen op punten

  Last edited by Mixfight reporters; 11-04-2007 at 08:02.

 11. #11
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  111000

  Default

  SH C Diederick van der Lugt (Verstegen) vs Marciano Claire (Tatsujin Deventer)
  Voorafgaand aan de partij is het opvallend om te zien dat Marciano een beperking aan zijn linker arm heeft. Heel veel respect voor deze vechter dat hij ondanks zijn lichte handicap toch de ring in stapt!
  Marciano laat er geen gras over groeien. Hij komt meteen goed door met harde stoten en trappen. Hij is duidelijk de agressor en Diederick lijkt wat geïmponeerd door de agressief vechtende Marciano. De vechter van Tatsujin Deventer weet achter zijn tegenstander te komen en trekt hem met een choke naar de grond. Diederick ontsnapt uit de verwurging maar krijgt daarna een armklem te verwerken. Ook hieruit weet hij mooi te ontsnappen. Staand krijgt Diederick weer een hoop stoten te verwerken waardoor hij 8 tellen krijgt.
  De rust tussen de rondes door heeft Diederick goed gedaan want hij staat zijn mannetje meteen goed in een echte brawl tussen beide vechters. Marciano weet een takedown te forceren en komt terecht in de mount positie. Hij blijft hier geruime tijd zitten en maakt dan een super snelle gestrekte armklem, waardoor Diederick moet afkloppen.

  Winnaar: Marciano Claire door armklem
  Last edited by Mixfight reporters; 11-04-2007 at 08:05.

 12. #12
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  111000

  Default

  SH C+ Tobias Krone (Tatsujin Deventer) vs Janis Arvanitidus (Team Duncan)
  Tobias weet meteen een hele mooie takedown te scoren. Janis wil opstaan om Tobias te kunnen gooien, maar deze maakt goed gebruik van zijn takedown defence. De hele ronde 1 is het Janis die wil ontsnappen aan de positie door te gaan staan en te gaan werpen, terwijl Tobias vanuit een bovenliggende positie controleert en zijn sprawl goed gebruikt.
  In de tweede ronde gaat Tobias voor een takedown poging, maar dit verloopt niet helemaal goed voor hem, waardoor Janis een top positie krijgt. Tobias wil ontsnappen door te gaan staan, maar Janis controleert hem goed. Ronde 2 lijkt eigenlijk op ronde 1, maar dan met de rollen omgedraaid.

  Draw

  Last edited by Mixfight reporters; 11-04-2007 at 08:14.

 13. #13
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  111000

  Default

  SH B Raymond Jarman (Budo Academy Physical) vs Roemer Trompert (Tatsujin Dojo)
  De hoofdpartij van de avond was een gevecht tussen het opkomende talent Raymond Jarman en de routinier Roemer Trompert die al een tijd niet meer gevochten had. Het zou een bikkelharde partij worden met zo veel acties dat ik ze niet allemaal kan beschrijven.
  Roemer opent met zijn gevreesde backkick en maakt vervolgens een shoot. De vechters behouden hun evenwicht en komen in de hoek tegen de touwen. Hiervandaan probeert Raymond een guillotine choke aan te zetten. Hij kan Roemer niet tot overgave dwingen en de scheidsrechter haalt de vechters uit elkaar. Beide heren gooien er de mooiste trappen uit en Roemer komt hard door met stoten waardoor Raymond in de verdediging moet. Roemer plaatst een harde knie op het hoofd van Raymond en ieder normaal mens zou hier aangeslagen van raken. De scheids begint dan ook met het geven van de 8 tellen. Vreemd genoeg is Raymond helemaal niet aangeslagen en wil gewoon verder vechten. Nu hij weet dat hij achter staat breekt het gevecht echt los. Roemer plaatst meerdere knieën, maar Raymond knokt net zo hard terug.
  De 2e ronde is echt oorlog en er ontstaat een hele vette brawl. Er volgt een takedown en Roemer verovert de half guard positie. Hiervandaan weet hij te gaan staan en plaats een aantal harde trappen op het lichaam van Raymond die nog op de grond ligt. Raymond weet in een snelle beweging ook te gaan staan en maakt daarna meteen een takedown. Hij komt in mount positie en begint een keihard ground n pound offensief. Zelfs de hamerfist wordt uit de kast getrokken. De zaal gaat uit helemaal los! Roemer weet na een lange tijd te ontsnappen uit zijn benarde positie en probeert nog een enkelklem aan te zetten. Hieruit weet Raymond te ontsnappen. Roemer stond door de 8 tellen erg voor op punten, maar door het tegenoffensief in de 2e ronde van Raymond wordt de wedstrijd een draw. Het is naar mijn mening een heel goede beslissing want beide vechters hebben echt alles uit de kast gehaald! Spinning backkicks, heelkicks, footstomps, hammerfists! Het publiek was de grote winnaar!


  Draw


  Last edited by Mixfight reporters; 11-04-2007 at 07:54.

 14. #14
  Join Date
  Aug 2004
  Posts
  19.398
  vCash
  111265

  Default

  Zondag heb ik naast Chris, die v.w.b. het fotograferen het gala voor z'n rekening nam, lekker een beetje m'n camera uit kunnen proberen. Bij deze een aantal foto's daar van...


  Wegen, medische check, tekenen, matchmaking rondmaken, en dat soort dingen...

  Mooi hé


  Even warm worden.  De mensen rondom de ring.

  Jelle was erg blij dat ik ff een foto van 'm kwam maken 15. #15
  Join Date
  Aug 2004
  Posts
  19.398
  vCash
  111265

  Default

  Wat losse foto's van partijen.
  Tobias (B3 Like Me) vs Janis. Aangezien Tobias onze mod is, uiteraard wat extra foto's
  Tot slot de hoofdpartij van de avond: Roemer vs Raymond

 16. #16
  Join Date
  Dec 2006
  Location
  Raamsdonksveer
  Posts
  1.839
  vCash
  57775

  Default

  mooie foto's plus verslag thnx mannen !!

 17. #17
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  Near the coffee machine
  Posts
  4.894
  vCash
  111000

  Default

  Mooi verslag!!
  Erg goede foto's ook!

 18. #18
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  Somewhere over the rainbow
  Posts
  15.737
  vCash
  111000

  Default

  Thanks voor het verslag
  We hebben weer een gezellig avondje ede gemist zie ik
  Wat een werk al die plakbandjes Chris........
  Als judo makkelijk was had het wel voetbal geheten.

 19. #19
  Join Date
  Aug 2004
  Posts
  3.803
  vCash
  111000

  Default

  Prachtig verslag, bedankt!

 20. #20
  Join Date
  Nov 2004
  Location
  Holland
  Posts
  1.115
  vCash
  111000

  Default

  Bedankt voor het superverslag!!

  Tot volgende keer op het Ultimate Glory gala, 20 mei in Amersfoort.

  Osu,

  Martijn

 21. #21
  Join Date
  Aug 2004
  Posts
  1.782
  vCash
  69750

  Default

  Haha Frank had al gezien dat mijn schrijfwerk echt in een buitenaardse taal was geschreven. Niemand kon er wat van maken, gelukkig ik nog net wel. Vervolgens gooide Raymond na de laatste partij een plens water over zijn hoofd, wat vervolgens terecht kwam op mijn notitieblok . Maarja uiteindelijk toch nog goedgekomen

 22. #22
  Join Date
  Aug 2006
  Location
  Ede
  Posts
  525
  vCash
  111000

  Default

  Leuk verslag
  Mooie foto’s

 23. #23
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  Vught
  Posts
  6.296
  vCash
  111000

  Default

  Topverslag! Ziet er prima uit.

 24. #24
  Join Date
  Nov 2004
  Location
  Down Town Emmen
  Posts
  6.334
  vCash
  111000

  Default

  Thx heren leuke foto's, Ronald hoe heb je dit gedaan.


 25. #25
  Join Date
  Aug 2006
  Location
  Mixfight.nl
  Posts
  7.234
  vCash
  98919

  Wink

  ziet er goed uit mannen !
  @payap druk weekendje voor je.. zaterdag tilburg zondag ede jij moet wel een mega salaris hebben bij mixfight..

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •