MIXFIGHT.COM
NOG GEEN LID?
MELD JE HIER GRATIS AAN!
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 25 of 68
 1. #1
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Camerabg1 Fotoverslag - Hoofdprogramma Beast of the East - Zutphen 24-01-09

  Fotografie: Ronald Eckringa
  Tekst: Harmen Bakker

  Beast of the East pakte wederom uit in Zutphen met een goed gevuld programma is een uitverkochte Hanzehal. Tijdens het voorprogramma was het al behoorlijk druk en bij aanvang van de eerste hoofdprogramma partij was de zaal al zo goed als vol. De sfeer was uitstekend en de bediening wederom perfect geregeld voor zowel de VIP’s die konden genieten van een overheerlijk buffet en voor de bezoekers was er een extra lange bar waar men snel wat te drinken kon halen. Ringspeaker Tom Wesselink hield het tempo er behoorlijk in vanwege het drukke programma. Het eerste grote gala van het jaar in Nederland waar Beast of the East wederom zijn visitekaartje heeft afgegeven. Een super strak en goed geregeld gala met een leuke sfeer!


  Deze en andere foto's zijn bij te bestellen via www.eckringa.nl of rechtstreeks via Oypo.
  Advertentie door Mixfight.nl
  Advertentie van Mixfight


 2. #2
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  1. MMA -70 Kg Marloes Coenen (Golden Glory) vs Cindy Dandois (Perfect Team)

  Ondanks een uitgebreid voorprogramma begon het hoofdprogramma toch lekker vlot en was het tijd voor de eerste MMA partij van de avond en tevens van het hoofdprogramma. Voor de Belgische Dandois werd dit haar eerste pro MMA partij. In de eerste ronde veel grondwerk en de Belgische is sterker dan verwacht. De tweede ronde neemt Coenen meer het initiatief en op de grond heeft ze aan het eind nog een goed ground and pound offensief. Na twee rondes is het een onbeslist en moeten beide dames een ronde extra vechten. In deze derde ronde is de Belgische dame toch de sterkere en wint de partij op een puntenbeslissing. De Belgen zijn dolbij met deze overwinning!!!

  Cindy Dandois (Perfect Team) WOP 3. #3
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  2. MMA 93 Kg Martin Zawada (Team Hardcore) vs Dave Daglisch (Tatsujin Dojo)

  De tweede MMA pot van de avond begint met een eerste takedown van Daglisch die de mount positie inneemt. Zawada klemt goed af en Daglisch kan zijn voordeel niet goed benutten. Daglisch is levensgevaarlijk met zijn knieŽn en komt tweemaal erg goed door nadat scheidsrechter Rick Cocu de twee vechters uit elkaar haalt. Staand zijn beide vechters goed aan elkaar gewaagd en Zawada scoort goed met zijn hoeken. In de tweede ronde begint Zawada sterk en neemt Daglisch mee naar grond en beland goed in een side mount positie. Vanuit deze positie kan hij goed het hoofd van Daglisch bewerken. Daglisch weet slim zich in de mount te draaien maar wederom klemt Zawada goed af. Spannende tweede ronde met veel slagenwisselingen over en weer en Daglisch die Zawada naar de grond neemt. Na twee ronden heeft Daglisch meer punten gemaakt en wint daarom ook de partij.

  Dave Daglisch (Tatsujin Dojo) WOP

 4. #4
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  3. T/Poule A 72,5 Kg Arjan Vatnikai (Albanie) vs Dave v/d Ploeg (Azer Gym)

  Centaal tijdens deze Beast of the East staat het Klash 8-mans toernooi waarin 25.000 euro viel te verdienen. De eerste partij van het toernooi ging tussen van de Ploeg versus Vatnikai. De vechters vergezeld met dames van the Royal Orchid betreden met de landsvlaggen de ring. De Albanische Vatnikai word ondersteunt door Dennis Krauweel, de bekende trainer van Super Pro. Vatnikai begint scherp en weet van de Ploeg goed vast te zetten. Toch is van der Ploeg vlijmscherp en neemt de ronde snel over en bezorgd zijn tegenstander 8 tellen. De eerste ronde duidelijk voor de man uit Zwolle! In de tweede ronde blijft van de Ploeg goed scoren met zijn opstoten. Vatnikai komt meer in het gevecht en vooral in de eindfase gaan beide vechters nog even maximaal. Vatnikai heft meer lucht dan van de Ploeg en komt de derde ronde meer naar voren. Van der Ploeg neemt veel in deze ronde. Van der Ploeg wint de partij op punten en gaat door naar de halve finale!

  Dave v/d Ploeg (Azer Gym) WOP


 5. #5
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  4. T/Poule B 72,5 Kg Jose Reis (Portugal) vs Khalid Bourdif (KB Arnhem)

  De tweede kwart finale tussen Reis en Bourdif die uitkomt voor Marokko. Bourdif is een erg harde knokker die het lekker simpel houd en vanaf de eerste ronde gas geeft. Bourdif houd het gevecht dichtbij zijn tegenstander en zet hem goed onder druk. Ondanks het feit dat Bourdif meer scoort is de Portugees lastig. Bourdif en de man die na drie rondes het meest heeft gescoord en wint dan ook op punten.

  Khalid Bourdif (KB Arnhem) WOP 6. #6
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  5. T/Poule C 72,5 Kg Alviar Lima (Super Pro) vs Barnabas

  Lima vecht in de derde kwartfinale tegen Barnabas. Lima is de betere bokser en vecht naar voren toe. Toch gaat de partij over en weer en scoort ook Barnabas veel. Na drie rondes is het close maar toch wint Lima de partij op punten.

  Alviar Lima (Super Pro) WOP


  Last edited by Richelieu; 25-01-2009 at 05:20.

 7. #7
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  6. T/Poule D Florin Vintilla (Roemenie) vs William Diender (Team Aerts)

  Diender vecht de laatste kwartfinale en komt behoorlijk stampend de Hanzehal binnen. Persoonlijk zie ik Diender graag vechten,altijd spektakel. De eerste ronde is een rustig begin van beide vechters. Diender kijkt goed en is de vechter die iets meer scoorde in de eerste ronde. In de tweede ronde gaat het tempo omhoog. Vintilla plaatst harde lowkicks en laat Diender niet in de ritme komen. In de derde ronde is het Diender die echt de partij naar zijn hand zet en ook deze pot terecht wint.


  William Diender (Team Aerts) WOP
 8. #8
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  7. A 69,85 Kg Faldir Chahbari (Team Beast of the East) vs Muhammed Gur

  Thuisfavoriet Chahbari komt met de hele zaal achter zich de ring in. De Duitser Gur is de absolute underdog. De beide vechters beginnen rustig en Chahbari scoort goed met zijn lowkicks. Deze partij zal over vijf rondes gaan dus de Duitser zal deze moeten blokkeren. Het brandalarm gaat in de rust af en er ontstaat wat rumoer in de zaal. Sommigen zijn in razend snel tempo de zaal uit maar de tweede ronde begint weer volgens schema. Chahbari speelt met de Duitser en houd hem op afstand met zijn linker jabs en gevolgd met lowkicks. De Duitser word in zijn eigen hoek vastgezet en Chahbari opent zijn stotenoffensief. De Duitser weet dit te overleven. In de derde ronde verandert Chahbari van stand en bestookt de Duister met harde lichaamstrappen. Gur komt geen enkel moment in de partij en de lokale held lijkt het plan voor te bereiden om hem in de laatste ronde eruit te kunnen slaan. Aan het einde van de derde ronde gooit de Duister er nog een mooie wheelkick uit waar ook Chabrani wel om kan lachen. De vierde ronde krijgt Gur nog eens 8 tellen aan zijn broek nadat hij even zijn rust moet pakken na een stotenoffensief van Chahbari. In de vijfde ronde komt Chahbari dan toch los en voert eventjes het tempo hard op. Chahbari wint overduidelijk de partij op punten.

  Faldir Chahbari (Team Beast of the East) WOP

 9. #9
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  8. MMA 70 Kg Grzegorz Tredowski (Team Beast of the East) vs Vincent Lotoel (Golden Glory)

  Na al het kickboksen weer een MMA partij in het gewicht tot 70 kilogram. Wat een partij!!! Na nog geen 4 seconden hoekt Latoel zijn Poolse tegenstander keihard naar het canvas en gaat compleet uit zijn dak. Scheidsrechter Sharifi moet de Golden Glory vechter in bedwang houden!

  Vincent Latoel (Golden Glory) WKO 1ste RONDE

 10. #10
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  9. A 95+ Aziz Jah Jah (Golden Glory) vs Goran Rodonic (Team Hardcore)

  Na de knaller van Latoel een kickboks zwaargewicht partij tussen Hardcore vechter Rodonic en Jah Jah van Golden Glory. Het verwachte spektakel blijft helaas een beetje uit. De partij komt niet echt uit de verf en na drie rondes heeft Jah Jah simpelweg meer punten gemaakt en wint dan ook de partij.

  Aziz Jah Jah (Golden Glory) WOP


 11. #11
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  10. MMA 93 Kg Hans Stringer (Team Beast of the East) vs Khristoff Kulak (KSW Polen)

  Een MMA partij in een wat zwaarder gewicht kan voor spektakel gaan zorgen. Stinger is een goede grondvechter en is gedurende de twee rondes de betere vechter. Hij weet niet zijn Poolse tegenstander te submitten maar wint wel de partij terecht op punten.

  Hans Stringer (Team Beast of the East) WOP

 12. #12
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  11. T/Halve Finale A Dave v/d Ploeg (Azer Gym) vs Khalid Bourdif (KB Arnhem)

  In de eerste halve finale van het Klash toernooi staan van der Ploeg en Boudrif tegen over elkaar. Alle Nederlanders zijn door naar de halve finales en het beloofd vuurwerk te worden. Het is de vraag of van der Ploeg het conditioneel gaat volhouden tegen Bourdif die in de kwartfinale overtuigde. Van der Ploeg begint rustiger aan zijn halve finale dan Bourdif die handig werkt met zijn jabs. Bourdif wil het gevecht dichtbij houden en vecht naar voren. De eerste ronde is voor Bourdif. Van der Ploeg vecht in de tweede ronde bewegelijker. Hij begint erg goed en de tweede ronde is leuk om te zien. Beide vechters gaan een tempo hoger. Van der Ploeg moet in de derde ronde komen maar de lowkicks van Bourdif zijn teveel voor van der Ploeg die het einde niet haalt door de knallers van lowkicks. Bourdif wint de partij op TKO maar respect voor van der Ploeg die normaal zijn partijen tot 66 kg draait en nu de halve finale vocht van een -72,5 Kg toernooi!

  Khalid Bourdif (KB Arnhem) WTKO 3de RONDE  Last edited by Richelieu; 25-01-2009 at 05:24.

 13. #13
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  12. T/Halve Finals A Alviar Lima (Super Pro) vs William Diender (Team Aerts)

  De andere halve finale tussen Lima en Diender, die meteen vol gas beginnen. In de eerste ronde combinaties over en weer!! Hard tegen hard!! Diender komt enkele malen goed door met zijn stoten, maar Lima scoort met zijn lowkicks die Diender niet blokkeert. De tweede ronde is ook ťťn en al spektakel. Diender begint goed maar Lima neemt gedurende de tweede ronde meer het initiatief. Lima is sterk in de losse clinch en scoort veel met zijn knieŽn. Lima begint de derde ronde overtuigend. Diender lijkt zich leeg gevochten te hebben. Diender weet echter van geen opgeven en gaat er helemaal voor!! Diender is in de laatste minuut echt de smaakmaker, de Nederlandse Mark Hunt van tijd tot tijd. Moeilijke beslissing, Lima wint de partij op punten en staat in de finale tegen Bourdif.

  Alviar Lima (Super Pro) WOP

  Last edited by Richelieu; 25-01-2009 at 05:25.

 14. #14
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  13. A 63,5 Kg Atty "Mister nix Loos" Gol (Team Beast of the East) vs Robert van Nimwegen (Van Os Gym)

  Gol is technisch en langer dan de “Kleine Jongen” van Nimwegen. Gol houd van Nimwegen op afstand met afhouders. Hij gebruikt goed zijn lengte. Toch is the spirit groot bij van Nimwegen die dichtbij wil komen. Van Nimwegen probeert met binnenkant lowkicks Gol uit balans te brengen en te volgen met harde hoeken. In de tweede ronde begint van Nimwegen de druk op te voren. Hij moet naar voren vechten en doet dat ook op aandringen van zijn trainer, Peter van Os. De laatste en derde ronde is hard van beide kanten. Ze weten dat het nog kan en gaan vol in de aanval. Gol verrast van Nimwegen nog met een hoge frontkick naar het hoofd, maar voor het overige deel is het vrij close. Atty Gol wint de partij op punten.

  Atty Gol (Team Beast of the East) WOP
  Last edited by Richelieu; 25-01-2009 at 14:13.

 15. #15
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  14. A 52,16 Kg Soumia Abalhaja (Gym international) vs Linda Ooms (KB Brummen)

  “Zoom Zoom” Soumia Abalhaja uit Vlaardingen versus de lokale hedlin Linda Ooms. Abalhaja laat vanaf de eerste ronde al zien de completere kickbokser te zijn. Ooms staat bekend als een bokser en laat dat in de eerste ronde goed zien. Abalhaja combineert meer, maar de druk van Ooms is goed in de beginfase van de wedstrijd. Abalhaja met in haar hoek Vielvoye, Zianni en Bogers draait goed weg maar moet achteruit. De druk van Ooms word in de tweede ronde groter en ze lijkt, gesteund door het publiek de partij naar zich toe te trekken. Abalhaja heeft geen lucht meer en na 8 hersteltellen die ze oploopt naar een stoot van Ooms kan ze niet meer verder, vanwege haar gebrek aan lucht. Scheidsrechter Ubeda stopt de partij. Ooms wint de partij!

  Linda Ooms (KB Brummen) WTKO 2de ronde.


  Last edited by Richelieu; 25-01-2009 at 05:28.

 16. #16
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  15. A 95 Kg Thomas Sarara (Team Beast of the East) vs Frits Mijnen (Vleesenbeek Dordrecht)

  Frits Mijnen komt met een mooi gebaar aan de vermoorde kickbokser Peter Smit op. Hij heeft een t-shirt met de beeltenis van Smit en een trunk met de naam van de oud kampioen. De partij met twee oudere A-klasse vechters komt helaas niet geheel uit de verf. Beide vechters overtuigen niet echt maar toch is het Sarara die iets meer scoort en de partij op punten naar zich toe trekt.

  Thomas Sarara (Team Beast of the East) WOP 17. #17
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  16. A 69,85 Kg Tarik el Idrissi (Black Label Fighting) vs Backarat (Duitsland)

  De partij is nog niet eens begonnen of El Idrissi geeft aan niet meer verder te kunnen. Ogenschijnlijk lijkt er niet aan de hand, maar zijn rechterbaan is zwaar geblesseerd!! Hij geeft kort aan de scheidsrechter aan niet verder te kunnen en gaat zitten. Na een bezoek aan het ziekenhuis blijkt het scheenbeen van el Idrisse te zijn gebroken (zijn oude blessure) en zijn been is inmiddels in het gips. El Idrissi zal naar alle waarschijnlijkheid niet kunnen deelnemen aan de Nederlandse K1 MAX op 1 Maart in de Vechtsebanen te Utrecht. Mixfight.nl wenst el Idrissi veel beterschap en een snel herstel!

  NO CONTEST


  Last edited by Richelieu; 25-01-2009 at 05:31.

 18. #18
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  17. MMA 91 Kg Robert Jocz (Team Beast of the East) vs Dion Staring (Golden Glory)

  Gewaagde MMA partij! De partij is nog niet echt begonnen of ook deze partij eindigt al voortijdig door een grote verwonding in het gezicht van Staring. Veel bloed maakt een einde aan deze partij waar veel meer in zat!

  Robert Jocz (Team Beast of the East) WIN MED INTER. 1ste RONDE 19. #19
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  18. Finale Toernooi vs Alviar Lima (Super Pro) vs Khalid Bourdif (KB Arnhem)

  De finale van het Klash 25.000 euro 8-mans toernooi! Lima (na wist op Barnabas en Diender) versus Bourdif die via zijn winstpartijen op Reis en van de Ploeg een plek wist veroveren in de finale. De partij begint met veel clinch situaties in de eerste ronde. Bourdif is taai en neemt in de eerste ronde het initiatief over. De vechter uit de stal van Fred Rooijers oogt erg fris terwijl Lima het zwaarder heeft na zijn beukpartij tegen Diender. De tweede ronde is voor Bourdif die wederom dicht het gevecht opzoekt en bokstechnisch helemaal niets onderdoet voor Lima. Na twee ronden staat Bourdif voor op punten. In de derde ronde gaat Lima vol in de aanval! Beide maken er een zinderende derde ronde van. De jury besluit in een onbeslist na drie rondes terwijl naar mijn mening Bourdif na drie rondes toch echt wel gewonnen had! Maar goed, de vierde ronde word op het scherpst van de snede gevochten en na een davert slot wint Bourdif alsnog de partij en het toernooi!

  Khalid Bourdif (KB Arnhem) WOP

  Last edited by Richelieu; 25-01-2009 at 05:32.

 20. #20
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  19. A 95 Kg Tyrone Spong (Black Label Fighting) vs Samir Bennazouz (Siam Gym)

  Spong ziet er na zijn partij in Rotterdam (Ahoy vs Turner) wederom zwaarder uit maar beweegt net zo soepel als voorheen. Na een wat stroef begin van Spong komt hij al snel in de partij. Hij houd goed het midden van de ring en vecht zeer technisch. In de tweede ronde komt Bennazouz terug in de partij maar toch is het Spong die dirigeert. In de derde ronde gaat het tempo bij Spong omhoog. Hij lijkt erop dat Spong zijn tegenstander spaart want na anderhalve minuut in de derde ronde doet Bennazouz niets meer. Een minuut later, met nog 30 seconden te gaan gooit de hoek van Siam Gym de handdoek. Winnaar door middel van opgave Tyrone Spong!

  Tyrone Spong (Black Label Fighting) WIN OPGAVE 3de RONDE

  Last edited by Richelieu; 25-01-2009 at 05:34.

 21. #21
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  2.526
  vCash
  126000

  Default

  20. A 68,85 Kg Albert Kraus (Super Pro) vs Warren Stevelmans (Vos Gym/Real Fighters)

  De laatste partij van de avond tussen Kraus en Stevelmans! Kraus begint meteen het initiatief te nemen in de eerste ronde maar Stevelmans laat zich niet het kaas het brood eten en vecht goed terug. Gelijk opgaande eerste ronde. De tweede ronde is Kraus de man die meer scoort en de partij maakt. Hij vecht naar voren en scoort meer. Een klein wondje bij Kraus geeft Stevelmans even rust, die daarna furieus terugkomt en enkele malen goed doorkomt. Kraus staat voor en in de derde ronde houd hij wat meer afstand om niet het risico te lopen op een nog grotere wond. Kraus scoort ook in de derde ronde meer en wint de partij op punten.

  Albert Kraus (Super Pro) WOP


  Last edited by Richelieu; 25-01-2009 at 05:35.

 22. #22
  Join Date
  Aug 2004
  Posts
  19.397
  vCash
  126265

  Default

  Bij deze vast in ieder geval het fotoverslag van het hoofdprogramma. Backstagefoto's en dergelijke volgen later...
  Foto's bijbestellen? www.eckringa.nl
  Of de snelle route via www.oypo.nl/sompong

 23. #23
  Join Date
  Dec 2008
  Location
  Antwerpen
  Posts
  873
  vCash
  126000

  Default

  Mooi hoor!

 24. #24
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  Amsterdam
  Posts
  19.536
  vCash
  186856

  Default

  Mooi werk weer jongens! Bedankt.

 25. #25
  Join Date
  Aug 2004
  Posts
  19.397
  vCash
  126265

  Default

  Bij deze nog een aantal backstagepics...

  Deze foto leent zich trouwens prima voor een creatief onderschriftje
  Foto's bijbestellen? www.eckringa.nl
  Of de snelle route via www.oypo.nl/sompong

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •