Quote Originally Posted by tyson19 View Post
Ik had het al eerder in een andere topic gezegd, blijkbaar komt mijn prognose toch uit. Hij gaat een drastische verandering onder. Zonder de brute kracht kon Overreem niet die vechtstijl aanhouden die hij had. Te groot, te langzaam, dat met kleine stappen oplsuiten van een tegenstander om vervolgens brute fatale klappen uitdelen kan gewoon niet zonder de nodige middelen. We gaan waarschijnlijk nu een lichtere, snellere, explosievere Overeem zien. Ik wens die jongen het beste toe, toch heeft hij de laatste tijd teveel fundamentele veranderingen ondergaan. Dit soort dingen kunnen toch verkeerd aanpakken, metamorfoses kunnen ingewikkeld en energie/motivatie verminderend werken, we zullen het zien.

Ik wil het eigenlijk niet erbij halen, maar Golden glory tijdperk was toch beter voor hem. Vertrouwde, betrouwbare en deskundige gezichten om hem heen had die in die tijd.

Tot slot nog iets over Dana, die vent is toch wel een ontzettend sluwe zakenman. Hij wist dat Overeem onverslaanbaar was met tovermiddelen. Dat zou betekenen dat er een onverslaanbare Overeem zou opstaan die het HW divisie saai zou maken. Daarnaast zou de salaris van Overeem ongelooglijk hoog uitpakken door zijn onverslaanbaarheid. Deze Overeem is niet onoverwinnelijk, dat gooit plezier en spanning in de potten. Overeem is/was tenslotte niet de enige die aan de shit zat. Je kunt er zo nog heel wat vechters uitkiezen die duidelijk middelen in hen lichaam hebben.

De stilte in de kamp van Overeem is verstandig. Uitspraken die druk kunnen verhogen kunnen dom en verkeerd uitpakken. Hij pakt het nu verstandiger aan. Al met al, kerel, doe je best en sla hem zo snel mogelijk k.o. laatste tijd zijn er weinig successen geboekt door NL vechters, het wordt tijd dat die HW titel naar NL komt. Succes!

Waar is de link met 'zakenman' en het feit dat Overeem gepakt is op PEDs en zo z'n geloofwaardigheid en PPV kracht verloren heeft? Ik denk dat Dane wild pissig was dat Overeem een verhoogde T/E ratio heeft laten zien, want hij betaalt Overeem volgens contract een vermogen, maar hij's geeneens onderdeel van main fight meer