Om 2013 met een knal af te ronden heeft de A1 WCC een mooie verrassing voor kickboksminnend Nederland. Het publiek krijgt met de aankondiging van deze hoofdpartij direct alle ingrediënten voor dé partij van 2014!
De matchmaking is voor elk gala het belangrijkste onderdeel om publiek te trekken en er samen met alle supporters een geweldig evenement van te maken. De A1 WCC houdt zoals altijd rekening met de wensen van de toeschouwers. Met recht kan worden gemeld dat dit dé zwaargewichten clash gaat worden waar veel mensen op zitten te wachten….

Met gepaste trots presenteren de gebroeders Gunyar de hoofdpartij voor het A1 evenement op 17 mei 2014 te Eindhoven:
Ismael Londt vs Badr Hari!

Badr Hari is zonder twijfel de meest besproken vechter van de afgelopen jaren. Hate him or love him, er zal over zijn wedstrijden altijd gespeculeerd worden. Na twee jaar afwezigheid in de Nederlandse vechtsportscène is hij weer terug op vaderlandse bodem, en kunnen de fans hem ‘live’ aan het werk zien.
Zijn tegenstander voor deze match up is hard op weg naar de top in de zwaargewichten divisie. Ismael Londt wil niets liever dan iedereen verslaan die ook maar een hobbel in de weg daarheen zou kunnen zijn.
De grote vraag is, zal deze partij langer dan 1 ronde duren? We zullen het 17 mei beleven…….!

Met het binnen halen van de spectaculaire zwaargewichten partij, alsmede het 16 mans toernooi op 70 kg, zet de A1 WCC zich op de kaart als dé organisatie voor de toekomst!