PDA

View Full Version : 10-jarige zwangere wist van niks



MB667
04-10-2007, 19:08
28 September 2007 14:07: Sonja Crielaard
De discussie in België of meisjes van 10 de anticonceptiepil zouden moeten kunnen krijgen, staat niet helemaal op zichzelf. Naar nu bekend is geworden, is ruim een jaar geleden een Belgisch meisje op 10-jarige leeftijd bevallen van een kind. Ze wist niet dat ze zwanger was; ook haar ouders wisten tot het laatste moment van niets.

Het meisje uit Charleroi is op een natuurlijke manier bevallen en de baby maakte het goed. De moeder was op het moment van de bevalling tien jaar en elf maanden. De vader was een schoolkameraadje.
Volgens de gynaecoloog die de baby op de wereld zetten, was de jongen enkele jaren ouder.

'Toen ik haar de eerste keer zag, was ze hoogzwanger. Dat nieuws kwam voor haar ouders als een totale verrassing', zegt de dokter tegen Het laatste Nieuws.

Dat ze al zover was, was niet te zien, aldus de gynaecoloog. 'Als zulke jonge meisjes zwanger worden, ondergaan ze doorgaan grote lichamelijke veranderingen en groeien ze in enkele maanden uit tot jonge vrouwtjes, maar dat was bij haar niet het geval'.

De 'ouders' willen anoniem blijven, ook al omdat het baby’tje gewoon als een broertje of zusje in het gezin zal worden opgevoed. 'Ze maakt het goed. Het meisje is nu 12 en heeft haar lagere school voltooid', aldus de gynaecoloog tegen Het laatste Nieuws.

Overigens is het Belgische meisjes niet de jongste moeder ter wereld. Die ‘eer’ gaat de Peruviaanse Lina Medina die op een leeftijd van 5 jaar en 7 maanden een zoontje van 2,7 kilo baarde. In dergelijke gevallen gaat het om meisjes met hormonale storingen die ertoe leiden dat ze al zeer jong menstrueren
----------------------------------------

Wat de fuck?

http://inconfidenciamineira.com/wp-content/Lina20medina_03.gif
De wereld is bedorven.

Highline
04-10-2007, 20:16
fucking extreem