PDA

View Full Version : Dit is Gouda deel 2



KO TKO
03-10-2008, 17:28
http://www.plaatjesupload.nl/bekijk/2008/10/03/1223044432-490.gif (http://www.plaatjesupload.nl/bekijken/977624.html)


" De problemen met Marokkaanse jongeren in Gouda zijn door een deel van de media en de Tweede Kamer opgeklopt. Dat zegt korpschef Stikvoort van de regio Hollands Midden. "

" De regio heeft vaker last van autochtone plattelandsjongeren, zegt hij."


Waarom komen Marokkaanse jongeren zo belachelijk vaak in het nieuws als er meer last is van Autochtone plattelandsjongeren ???????????

En waarom wordt er als Marokkaanse jongeren iets verkeerds doen, het zo sensationeel en groots in de media gebracht ???????????

Biiyen
03-10-2008, 17:43
Vuile kut blanke kazen... Een beetje lol maken na een week hard werken. Hoe durven ze alcohol te drinken en zich vol te gieten met drugs in hun bouwketen.

Jeru
03-10-2008, 18:06
Kutboeren.

Richelieu
03-10-2008, 18:09
Tja, das nu de media KO TKO! Het is sensatie, dus verkoopt het goed!

micha
03-10-2008, 18:11
klopt wel kijk maar naar voetbalhooligans daar zit zelden een marokaan bij.....

KO TKO
03-10-2008, 18:25
Vuile kut blanke kazen... Een beetje lol maken na een week hard werken. Hoe durven ze alcohol te drinken en zich vol te gieten met drugs in hun bouwketen.


Ja je hebt gelijk de autochtone bevolking werkt hard en doet niets verkeerd. Voordat er Marokkanen in Nederland waren was er geen criminaliteit de gevangenisen waren leeg. Buiten de Randstad zijn er weinig Marokkannen dus daar is geen criminaliteit. Maar in de Randstad worden straten geteroriseerd door gevaarlijke Noord Afrikanen met een getinte huidskleur.

Hooligans zijn gewoon hard werkend Nederlanders die fanatiek hun club aanmoedigen. Pedofiele netwerken zijn hardwerkende kindervrienden. De XTC maffia maken gewoon een genotsmiddel. Willem Holleeder is onschuldig want hij is geen Marokkaan.

rafi
03-10-2008, 18:46
Korpschef Jan Stikvoort van de politieregio Hollands Midden moet ontslagen worden vanwege zijn kritiek op de manier waarop politici over de situatie in Gouda praten. Dat bepleit PVV-leider Geert Wilders.
Stikvoort zei vrijdag dat de Tweede Kamer, die vorige week een spoeddebat hield over de problemen in Gouda met Marokkaanse jongeren, het imago van de Zuid-Hollandse stad heeft kapotgemaakt. Wilders is 'echt heel boos' over deze uitspraak. "Stikvoort bagatelliseert de problemen, waar hij juist tegen zou moeten optreden. Hij heeft bewezen dat hij maar beter parkeerwachter op Texel kan worden."

Ook VVD-Kamerlid Laetitia Griffith is geïrriteerd. "Werkelijk niet te geloven", zegt zij. "Gouda kampt al tijden met problemen rond Marokkaanse jongeren. Ongelooflijk dat korpschef Stikvoort dit nog steeds bagatelliseert." Griffith wil van minister van Binnenlandse Zaken Guusje ter Horst (PvdA) weten of zij er vertrouwen in heeft dat Stikvoort de problemen in de stad erkent.

CDA-Kamerlid Coskun Çörüz vraagt zich af of de inwoners van Gouda iets opschieten met de klacht van Stikvoort. "Zij willen niet dat de aandacht opnieuw op Gouda wordt gevestigd. Zij willen gewoon veiligheid in hun buurt."

PvdA'er Attje Kuiken is milder. "Ik snap dat Stikvoort baalt, maar hij moet ook snappen dat het gaat om een breder probleem. Het gaat om alle gemeenten waar kleine groepjes Marokkanen de boel verzieken. Ik zie zijn uitlatingen vooral als een oproep aan de Kamer om daar aandacht voor te blijven houden."

De gemoederen in de Kamer liepen vorige week hoog op tijdens het spoeddebat over Gouda. De PVV bepleitte onder meer het terughalen van militairen uit Uruzgan om ze in Gouda in te zetten. Ook andere fracties sloegen een stevige toon aan. Met zo'n toon 'scheuren politici de samenleving uiteen', vindt Stikvoort.

Bron : pvv.nl
huh waarom parkeerwachter

De man van 14K
03-10-2008, 19:14
hebben we geen forumbroeders die uit Gouda komen en hier iets meer over kunnen vertellen? ik hoor een hoop semi onbetrouwbare informatie

Virus
03-10-2008, 19:38
* zucht *

Christophe
03-10-2008, 21:12
hebben we geen forumbroeders die uit Gouda komen en hier iets meer over kunnen vertellen? ik hoor een hoop semi onbetrouwbare informatie

Goed plan