MIXFIGHT.COM
NOG GEEN LID?
MELD JE HIER GRATIS AAN!
Results 1 to 4 of 4
 1. #1
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  Waiting for Thailand
  Posts
  8.516
  vCash
  126000

  Camerabg1 Fotoverslag; Ismael Londt bij ARJ Trainingen

  ARJ Trainingen in Den Haag is een van de nieuwe, hard aan de weg timmerende, sportscholen in Nederland. Bij ARJ Trainingen kunnen diverse soorten vechtsporten op alle niveaus en variaties getraind worden. MMA, kickboksen/MuayThai, bootcamp, personal training, weerbaarheidstraingen, jeugd etc etc. In de paar jaar dat deze sportschool nu bestaat heeft deze al een keer moeten verhuizen om te kunnen uitbreiden.


  ARJ Trainigen begint ook over een steeds grotere groep wedstrijdvechters te beschikken van jeugd en nieuwelingen tot internationale topvechters. Regelmatig trainen vechters van ARJ Trainingen ook op andere sportscholen mee en komen vechters van elders ook bij ARJ Trainingen meedoen. Niet alleen nationaal maar ook Internationaal. Zo waren bv Enriko Kehl uit Duitsland en Wang Kehan uit China hier al eens te gast. Waarbij Wang Kehan zelfs lange tijd hier voor in Nederland verbleef.

  Ook komen er regelmatig bekende trainers hier een seminar / training geven. Zo waren bv Fred Royers, Andre Mannaart en Peter Aerts hier al eens om een training te geven. Onlangs was Ismael Londt bij ARJ Trainingen om een les te bezorgen. Ismael Londt is momenteel nog steeds herstellende van een arm blessure van zijn laatste partij. In december verleden jaar liep Ismael bij Glory tegen Jamal Ben Saddik al vroeg in de partij een zware blessuren aan zijn arm op. Ondanks de pijn wist hij toch de partij uit te vechten maar dit resulteerde wel in een operatie aan de arm waar van hij nog steeds herstellende is.

  Tijdens de training die Ismael bij ARJ Trainingen bezorgde was mixfight.com van de partij om dit op foto vast te leggen. Ismael gaf hier een training aan een gemengde groep van recreanten en wedstrijdvechters waar oa Eddy Almeida, Jemyma Betrian, Regian Eersel, Naomi Tartaroglu, Sergio Wielzen en Hassan Toy bij aanwezig waren.


  Advertentie door Mixfight.nl
  Advertentie van Mixfight

  Enjoy yourself it's later than you think
  Enjoy yourself while you're still in the pink
  The years go by as quickly as you wink
  Enjoy yourself enjoy yourself It's later than you think

 2. #2
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  Waiting for Thailand
  Posts
  8.516
  vCash
  126000

  Default  Enjoy yourself it's later than you think
  Enjoy yourself while you're still in the pink
  The years go by as quickly as you wink
  Enjoy yourself enjoy yourself It's later than you think

 3. #3
  Join Date
  Jan 2010
  Location
  Mixfight
  Posts
  34.091
  vCash
  25000

  Default

  Thanks Chris, mooie platen!!

 4. #4
  Join Date
  Oct 2004
  Posts
  20.240
  vCash
  212531

  Default

  Mooie foto's Chris

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •