MIXFIGHT.COM
NOG GEEN LID?
MELD JE HIER GRATIS AAN!
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 51 to 69 of 69
  1. #51
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    11.113
    vCash
    126000

    Default

    Dus. Wanneer komt de video?
    Advertentie door Mixfight.nl
    Advertentie van Mixfight


  2. #52
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    18
    vCash
    126000

    Default

    Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat Hari gaat doen. Want als K-1 zon ellendige boel is waarom tekent hij dan niet bij glory
    zeker omdat Mike en Simon nu volgens mij ook om zijn.

    Als Hari bij K1 blijft dan zal hij daar dan wel een goede reden voor hebben, of zie ik dat nou verkeerd...(of heb ik iets gemist)

  3. #53
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    411
    vCash
    126000

    Default

    Quote Originally Posted by blade View Post
    snap niet dat Bas erop reageert laat toch zitten en organiseer mooie toernooien daar zitten de vechtsport liefhebbers op te wachten tenminste ik dan
    Ik heb de reacties van Bas (hoewel voor 99 % waar) nooit begrepen (soms is gewoon zwijgen beter)....maar dit keer wel !!!
    De jongens van GG hebben de afgelopen maanden (jaren) een pens werk verzet waar mijns inziens iedereen veel beter van wordt.
    Ik snap dat hij het (Hollandse) geouwehoer af en toe meer dan beu is.....koppie erbij Bas, doorpakken en je ding doen.

  4. #54
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    2.837
    vCash
    126000

    Default

    Quote Originally Posted by rollermanskunk View Post
    Bas laat je niet gek maken door die nog paar overgebleven haters die hier alleen verschijnen als ze ongesteld zijn en hun tamponnetje niet kunnen vinden... Keep on posting!
    Niet te ver in de kont van Bas kruipen anders verdwaal je misschien nog!

  5. #55
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    20.302
    vCash
    371929

    Default

    Quote Originally Posted by blackadder View Post
    Dus. Wanneer komt de video?
    Daar ben ik ook wel benieuwd naar.

  6. #56
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Breda
    Posts
    12.801
    vCash
    82310

    Default

    pictures or it didn't happen.....

  7. #57
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    249
    vCash
    126000

    Default

    bassie, oh bassie. je lijkt het te hebben geflikt. als je nu ook nog eens wat moois maakt van je shows gaan
    alle haters vanzelf om, te beginnen met mij. bekijk a.u.b. wat het mooie was aan de glory days van K-1 (pun intended) en maak die Glory shows mooi, mooi, mooi. Ga nou eens eerst ff op zoek naar een creative director. het gaat niet alleen om de vechters die je hebt en de match ups, maar nog veel meer over wat en op welke manier je alles in beeld laat brengen voor de kijkertjes thuis. die K-1 shows in Azië hadden Allure, Prestige en Spirit. zoek die 3 ff op in het woordenboek en ga aan de slag? :]
    goodluck ome bassie

  8. #58
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    131
    vCash
    126000

    Default

    Van een bron dichtbij het K-1 vuur:

    Er komt vrijdag een persconferentie en dit is zeg maar het tijdelijke persbericht tot vrijdag. Daar zal worden aangekondigd dat een nieuwe organisatie in zee gaat met K-1 Global - geruchten zeggen dat dit M-1 Global zal zijn.
    Het verhaal wat betreft K-1 Global en Showtime is het volgende:

    het komt er op neer dat er afspraken zijn gemaakt tussen K-1 en showtime dat de vechters van it's showtime slechts 30% worden vergoed. K-1 zou inderdaad ook de
    organisatiekosten op zich nemen maar dat zou pas ingaan vanaf 2013 onder de voorwaarde dat er een bepaalde omzet/kijkcijfers etc. gehaald zou worden en de event in madrid had alles behalve de schijn naar om dat te gaan halen. in 2012 zou it's showtime de helft vergoeden. it's Showtime zou ook grote vechters gaan contracteren en Kim zou vervolgens 30% vergoeden. Er was beloofd door Showtime dat vechters als: Kraus,Le Banner,Bonjasky,Sato,Guidon,Askerov en ga zo maar door zouden komen, maar die kwamen allemaal niet. een grote frustatiepunt was vooral het mislopen van Sato en het vertrek van Petrosyan. Kim wordt zeg maar eerst lekker gemaakt door showtime door allerlei grote vechters maar weet haar eigen topvechters niet eens te behouden. het boterde dus al weken niet goed meer tussen Kim en Showtime.


    vervolgens heeft K-1 gezegd geen events te willen houden in amerika omdat er simpelweg met deze vechters geen animo zou zijn. er zou geen final 16 meer komen maar een japanse/koreaanse event waar er een vechter door zou gaan naar de finals in japan maar dat wilde Simon niet, waarna hij gedreigd heeft zich terug te trekken. veel van zijn vechters zouden ook niet in aanmerking komen op een plek in de final8 en daar was simon vooral niet blij om. het liep even op een dood spoor.
    vervolgens heeft simon gevraagd of Kim niet de hele organisatiekosten op zich wilde nemen en de vechters 50% ipv 30% willde uitkeren. uiteindelijk kwam men tot de conclusie dat kim de organisatiekosten op zich zou nemen. in ruil daarvoor zouden de amerikaanse events geschrapt worden en daar ging men mee akkoord.


    maar op de achtergrond bleek dat Glory Simon een bod had gedaan voor zijn bedrijf en zelfs dat Simon al akkoord was gegaan en eigenlijk aan het wachten was totdat Kim alles zou overmaken om vervolgens de stekker er uit te halen. Kim heeft vervolgens gereageerd met vechters van Showtime te contracteren zoals een Badr Hari en Spong en nog slechts enkele andere dit speelde voor madrid en had helemaal niks met bankgaranties te maken, tenslotte alle niet-showtime vechters zijn gewoon netjes betaald. de event in madrid is overigens wel degelijk betaald door Kim maar welliswaar 50% en dit is zeg maar de grote verhaallijn er zullen vast nog veel meer details zijn maar die worden hopelijk besproken in de persconferentie.

  9. #59
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    11.113
    vCash
    126000

    Default

    lol
    Erg geloofwaardig.
    In het bericht wat ik vanochtend van Facebook geplukt heb heette het nog dat Simon zijn bankrekening nummer niet had doorgegeven.

  10. #60
    Join Date
    May 2011
    Location
    Osaka
    Posts
    353
    vCash
    126000

    Default

    Weer een nieuwe soap
    Bonjasky,Spong,Buakaw,Hoost,Aerts

  11. #61
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    2.348
    vCash
    126527

    Default

    Ja, wat een stelletje sjacheraars zeg.

  12. #62
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    3.038
    vCash
    126022

    Default

    Quote Originally Posted by Ulis-E View Post
    Bas, laat je ook niet gek maken door dat ongemakkelijke gevoel in je achterste als een paar brown nosers doen waar ze goed in zijn sorry.. moest t ff kwijt
    Toch kan ik er om lachen:-) Cynisme luv it. wat moest je nog meer kwijt? je gebruikte tampon?

  13. #63
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    3.038
    vCash
    126022

    Default

    Quote Originally Posted by RedDawn View Post
    Niet te ver in de kont van Bas kruipen anders verdwaal je misschien nog!
    Bassie moet toch gewoon kunnen blijven posten? Dat heeft niks met kontenkruipen te maken. De posts van dit soort gasten maakt het juist zo interessant om hier op mixfight te zijn. of die nu Bassie, Appie of Malle Pietje heet. Moeten we elke promotor hier wegjagen? Appie mag van mij ook hier lekker z'n ding doen. Trek ik nog een blikkie bier uit de koelkast.

  14. #64
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    25
    vCash
    126000

    Default

    Quote Originally Posted by K1power View Post
    Van een bron dichtbij het K-1 vuur:
    Van de bron die bij het vuur schildert

    Ik hoef Simon niet te verdedigen want ik weet hoe het zit en heb gezond verstand.
    Neem als voorbeeld Remy, die was met beide organisaties lange tijd in onderhandeling, een bevriende schilder die naast Remy stond hoorde dat Glory op een gegeven moment tegen Remy zei: ga maar naar de K-1 want zoveel geld kunnen we niet betalen. Als tip vertelde Glory aan Remy, laat je in iedergeval een derde of zo vooruit betalen en dat kon Kim natuurlijk niet waardoor de keuze uiteindelijk snel werdt gemaakt voor Glory door Remy. Aerts en Le Banner, Petrosyan.Kraus waren al slim genoeg omdat van te voren te doen en die hebben helemaal niks met Simon te maken ( je zou dus als management van Gegard misschien jezelf eens moeten afvragen waarom al die kampioenen bij Glory tekende en niet het zogenaamde "nieuwe" K-1 global)?

    Sato zou door de jappanners zelf worden geregeld maar daar had Boon al voor gezorgd dat hij bij Glory tekende ( dus weer geen blame voor Simon voor Askarov gelde hetzelfde die vocht al in Rusland tegen Maxim dat was voordat alles begon) Sato had ook nog geld van de "oude" K-1 tegoed en Kim wilde dat dus niet betalen, tja dan is de keus bij een vechter snel gemaakt.

    Aan Petrosyan wilde de zogenaamde nieuwe K-1 helemaal niks van zijn oude gage betalen en aan Kraus maar een deel, dus uiteindelijk lag het allemaal aan de zogenaamde nieuwe K-1 die nu de frustraties nu op Simon proberen te schuiven.
    K-1 kan helemaal niet gelijk in Japan promoten ( kunnen ze proberen maar disaster gegarandeerd) vanwege de bangkruptcy die door Golden Glory is aangevraagd ( had Kim en oude K-1 concorten geen rekening meegehouden) en goed is bevonden. Dus K-1 moest wel naar het buitenland, Madrid stond al in de planning met Simon als its Showtime gala maar is toen veranderd in K-1 omdat er een overeenstemming met Simon werd bereikt als co-promoter, de zogenaamde K-1 moest wel omdat Glory de eerste show in Moscow al had gedaan en de tweede in Sweden aankondigde, ze waren terein aan het verliezen en time was running out.

    Het was een zogenaamde K-1 show en dit werd duidenlijk gemaakt door een verwoede poging van Masato om in een "soort" van engels taal van een zeer vreemde locatie ( een soort van toilet) het spaanse event als K-1 rising aan te kondigen wat op zich al een enorme failure was..
    Kim heeft er alles aan gedaan om een hele bekende venue ( arena ) te boeken in de USA maar omdat hij een van de Glory investeerders in Japan had bedreigd die goed bevriend is met de eigenaar van deze venue, kwam Kim er met zijn zogenaamde "nieuwe" K-1 Global gewoon niet in!

    Dat je verteld dat veel vechters van Simon niet bij de final 8 of 16 zouden zitten is ook uit de lucht gegrepen, er waren gewoon geen vechters met een grote naam behalve nog die bij Simon zaten, de rest was al gecontracteerd door Glory.
    Simon heeft altijd in elke persconferentie gezegd dat hij wilde samenwerken en vechters wilde leveren aan de K-1 maar nooit dat Showtime en K-1 een joint venture zou worden. Daarintegen wilde Glory gewoon de K-1 overenemen ( is door Bas Boon diverse malen in de pers gewoon verteld) maar de voorwaarde voor overname was dan wel alleen met het Glory management team ( geen oude k-1 rotzooi ),dat is een groot verschil. Simon kan dus ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor het mismanagement van de zogenaamde nieuwe K-1 Global.

    Het laatste punt is juist anderson, Simon had al een akkoord met bepaalde vechters die onder zijn management waren op bij de zogenaamde nieuwe K-1 te vechten en toen ging Kim via de Hr Kaplan / USA achter de rug om van het management meer geld bieden aan de vechters van Simon, terwijl its showtime al een akkoord had met bepaalde vechters om voor een afgesproken bedrag te vechten. De oude truuk om het management slecht te doen lijken en eruit te werken ( zo heel erg Japans/koreaans om dat te doen), dit was al voor Madrid. Na het Remy verhaal gingen bepaalde vechters en ook het showtime management wel om bankgeranties vragen ( en geld vooraf Mirko en Badr wat een vertrouwen he?) en logisch als je al een klein bedrag als aanbetaling niet kan voorschieten bij vechters als Kraus, Petrosyan en Remy hoe hoest je dan een hoofdprijs op van een miljoen of meer?


    Kim is gewoon een gokker hij hoopt met Mirko en Badr nieuwe investeerders aan te trekken die nu helemaal niet meer komen aangezien Glory alle voormalige K-1 kampioenen onder contract heeft en het dus blijk dat het zogenaamde nieuwe K-1 weer meer als 5 weken nodig heeft om vechters en promoters te betalen zoals Kim in zijn eigen persverklaring toegeeft ( en tot op heden wachten nog steeds vele op betalingen).
    Nu na dit nieuws is er geen een investeerder die zijn vingers nog brand aan Kamaikaze Kim en dus kan je als vechter net als de laatste K-1 ( zelfde figuren nog steeds) fluiten naar het beloofde geld en hoofdprijs.
    Iedereen weet dat Badr zou gaan boksen en Mirko was ook over, het is de zogenaamde nieuwe K-1 die Badr en Mirko in Spanje wilden laten vechten ( er waren simpelweg geen andere grote namen omdat de rest al door Glory was gecontracteerd en betaald. Glory betaalde wel Sergey Kharitonov, Semmy Schilt, Errol Zimmerman, Gokhan Saki, Peter Aerts, Le Banner, Petrosyan en Kraus openstaande bedragen in de vorm van een teken bonus en het is dus ook logisch dat Kim die een evenement organiseert onder de naam K-1 iedereen zelf moet betalen. Als Simon met Kim gezamelijk de K-1 runde zouden er zeker voorwaardes zijn dat Simon niet met een organisatie als Glory in zee mocht gaan of zijn bedrijf verkopen zonder toestemming van partner Kim. Maar er was dus helemaal niet zo een overeenkomst!


    Joopie en Appie zijn altijd zeer goed gelovig geweest als het om Japanese en koreaanse maffia figuren gaat, dat was al in de tijd met Pride en zo ook in Rusland. Dat is niet erg maar om nu als buitenstaander ( want dat zijn jullie aangezien je weer eens no clue hebt wat er werkenlijk speelt) een stom verhaaltje na te zeggen wat door een in paniek verkerende Kim wordt geproduceerd getuigd weer eens van oerdomheid.
    Als management ( als je dat woord mag gebuiken in jullie geval) was het beter geweest net zoals Simon een deur open te houden met Glory en eerst eens te vragen aan de andere kant of er bv interesse was voor Gegard ( of even een babbeltje met Remy, Kraus, Aerts, Petrosyan,Le Banner of zo?) ipv van je op te werpen als moraal ridder voor de zoveelste Koreaans/Japanse gangster die dmv bedreigingen en list en bedrog probeert zijn ego te laten spreken ipv een normale manier zaken te doen.


    Maar goed het is je eigen keus, doe de groeten aan K-1 Kim Kamikaze (KKK niet echt positief) ooh ja niet vergeten vraag of Gegard alvast een aanbetaling kan krijgen of zijn geld vooruit kan beuren, zomaar een tip van iemand die bij het vuur schildert.


    Quote:The best history is but like the art of Rembrandt; it casts a vivid light on certain selected causes, on those which were best and greatest; it leaves all the rest in shadow and unseen. Walter Bagehot

  15. #65
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Breda
    Posts
    12.801
    vCash
    82310

    Default

    K1 Kamikaze kim

    I"ll make you vanish!!!

    Ik voel een leuke tekenfilm figuur aankomen

  16. #66
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    amsterdam
    Posts
    875
    vCash
    126000

    Default

    Ik begrijp het niet helemaal. Badr blijft dus bij K1? maar showtime/rutz is toch zijn management?

  17. #67
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    11.113
    vCash
    126000

    Default

    Heeft iemand al die aangekondigde video gezien die vrijdag zou uitkomen of iets anders gelezen of gehoord?

  18. #68
    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    2.837
    vCash
    126000

    Default Andy Riste heeft ook gewoon zijn geld ontvangen van K-1!

    Volgens Rutz en Boon zou K-1 niemand betaald hebben. Maar nu zegt ook Andy Riste gewoon betaald te zijn door K-1.


    Bron: liverkick


    The saga of K-1 continues on, as yet another fighter from K-1 Global's "K-1 Rising" show in Madrid has stepped forward to claim that he has received the money that was owed to him, and this fighter comes by the way of Andy Ristie. Interestingly enough, Ristie just fought for It's Showtime on It's Showtime 57&58, so if the odds were in favor of him bending in one direction or another, it would be towards It's Showtime, which is now a part of Glory.

    This raises some very important questions, questions which have remained unanswered. After we heard about these "payment" issues, we reached out to It's Showtime head Simon Rutz in regards to some further details, and while he did issue a press release shortly thereafter, a lot of our questions remain unanswered. We have not heard from It's Showtime or Glory in an official fashion since the release of their counter press release, but with so many fighters coming forward to say that they were paid, the questions to the validity of the claims against K-1 are starting to rise more and more.

  19. #69
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    4.248
    vCash
    61568

    Default

    Badr heeft afgelopen zaterdag de eerste stap gezet om een ontmoeting met Ron N. zelf te krijgen.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •