MIXFIGHT.COM
NOG GEEN LID?
MELD JE HIER GRATIS AAN!
Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 76 to 79 of 79
  1. #76
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    150
    vCash
    126000

    Default

    Quote Originally Posted by carlo1 View Post
    ben natuurlijk niet zo'n specialist als jack slack, maar volgens mij heeft stefan:
    ko power in beide vuisten, goede lowkicks, mooie combo's, een goede kin, vechtlust, killerinstinct, hele goede submissionskills,
    lengte, kracht, conditie, 3x zoveel partijen gewonnen als verloren in de ufc, sportiviteit, timing en vooral nog heel veel tijd om zijn zwakkere punten te verbeteren.
    Ik zeg ook niet dat hij heel veel sterke punten heeft, maar hij heeft ook zwakke punten. Mijn vraag is: waarom doet hij daar niets mee? Niemand kan mij een antwoord geven op de vraag waarom je een supergetalenteerde man van 24 niet kunt aanleren om te jabben. Als ik nu zei dat hij meer vliegende omaplata's moest aanleggen....
    Advertentie door Mixfight.nl
    Advertentie van Mixfight


  2. #77
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    3.038
    vCash
    126022

    Default

    Struve weet dat zelf ook en heeft dat al meerdere keren toegegeven. Daar heeft die Jack Sucks niet voor nodig. Struve is niet een aangeboren MMA-talent als Jon Jones maar een ongepolijste diamant die nog veel moet leren, vertrouwen moet krijgen in zijn eigen capaciteiten. Gelukkig bezit Struve over een sterke zelfreflectie. Die komt er wel.
    Last edited by rollermanskunk; 01-10-2012 at 17:17.

  3. #78
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    150
    vCash
    126000

    Default

    Hier een reactie van mij uit 2009, waarin ik een stuk van bloodyelbow aanhaal: http://www.mixfight.nl/forum/showthr...591#post825591: "He is adding muscle to his huge frame and is finally starting to look like he can use his height effectively in the striking game" We zijn inmiddels ruim drie jaar verder en het is nog steeds starting to look like.

    @rollermanskunk: ik vind Struve wel een aangeboren MMA-talent. Bovendien, je kunt hem toch een paar maanden op de bank zetten met video's van Klitschko en Schilt en hem elke sparringsessie verbieden om iets anders te doen dan jabs en rechter directes te geven. Volgens mij kun je hem dan in drie maanden in een (nog groter) monster veranderen.

  4. #79
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    3.038
    vCash
    126022

    Default

    @Sjakieswart makkelijker gezegd dan gedaan. Dat lukt je niet in 3 maanden. Veel fighters blijven op instinct vechten ook al krijgen ze een karrenvracht aan instructies mee. Je kan iemand makkelijk van scratch iets aanleren dan iemand die al jaren op een bepaalde manier vecht nog corrigeren. Sem Schilt is ook door een bepaalde fase gegaan waarbij die niet tenvolle zijn capaciteiten wist te benutten maar het is hem uiteindelijk wel gelukt en ook toen was het volgens sommigen niet goed omdat die door z'n lengte teveel voordeel zou hebben. Ik voorspel je dat zodra Struve de top heeft bereikt hij soortgelijke kritiek weer gaat krijgen maar dat is vooruitlopen op de zaken.

    Ik heb er alle vertrouwen in dat Struve de top gaat halen.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •