MIXFIGHT.COM
NOG GEEN LID?
MELD JE HIER GRATIS AAN!
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Rotterdam
    Posts
    14.548
    vCash
    121250

    Default ADO ontslaat technisch directeur Wetzel

    ADO ontslaat technisch directeur Wetzel


    André Wetzel. FOTO PRO SHOTS

    DEN HAAG - ADO Den Haag heeft André Wetzel ontslagen. Na een gesprek met de technisch directeur hebben de directie en Raad van Commissarissen hem laten weten dat hij op staande voet ontslagen is. Met zijn uitlatingen in een publicatie van De Volkskrant van afgelopen zaterdag heeft André Wetzel ADO in diskrediet gebracht.

    Wetzel uitte onder meer zijn onvrede over de snelle rentree van Ricky van den Bergh. Deze middenvelder werd door de technisch directeur en trainer Raymond Atteveld uit de selectie gezet na drie rode kaarten. Wetzel voelde zich gepasseerd nadat de raad van commissarissen besloot om de schorsing van Van den Bergh op te heffen.

    Na de publicatie heeft ADO Den Haag Wetzel direct geschorst. Vervolgens is nader onderzoek gedaan en advies ingewonnen. Dat onderzoek heeft opgeleverd dat Wetzel zijn uitlatingen doelbewust heeft gedaan en dat hij voor het overige de statutaire directie en Raad van Commissarissen onjuist en onvolledig heeft geďnformeerd en instructies naast zich heeft neergelegd. Dat maakte dat ADO Den Haag geen andere keus had dan Wetzel op staande voet te ontslaan.

    Voorzitter van de RvC, Henk Jagersma: ,,Niemand is groter dan de club. Voor alle werknemers van ADO Den Haag geldt dat zij zich altijd aan afspraken moeten houden en het clubbelang voorop moeten stellen."

    Op korte termijn zal ADO Den Haag met hoofdtrainer Raymond Atteveld en zijn technische staf om tafel gaan om te bekijken hoe de taken van de technisch directeur het beste kunnen worden ingevuld.
    22/12/09 20u20
    Advertentie door Mixfight.nl
    Advertentie van Mixfight

    MIXFIGHT.NL zegt: Het is eenzaam hier aan de top!!

  2. #2
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Over here
    Posts
    7.202
    vCash
    126000

    Default

    De enige man die nog een bepaalde kijk op zaken heeft bij de club... Vind het niet erg. Dat ze maar weer degraderen!

    100% BAD ASS #elBastardoStyle

  3. #3
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Over here
    Posts
    7.202
    vCash
    126000

    Default

    Wetzel gaat zijn ontslag bij ADO aanvechten

    23/12/2009 09:08
    André Wetzel werd dinsdag op staande voet ontslagen door ADO Den Haag. De gewezen technisch directeur laat het er niet bij zitten.

    'Ik ben niet verrast, maar ik ben het er ook niet mee eens', reageerde Wetzel tegenover het Algemeen Dagblad. 'Gezien de gedragingen van de Raad van Commissarissen van de laatste dagen zag ik het ontslag wel aankomen.'

    Wetzel had zichzelf in de ogen van ADO onmogelijk gemaakt door zich negatief uit te laten in de media. 'Hij heeft de spelers, trainer, supporters, directie, Raad van Commissarissen alsmede ADO Den Haag als geheel in diskrediet gebracht', lichtte Henk Jagersma, voorzitter van de Raad van Commissarissen, het ontslag van Wetzel toe.

    Het was de afgelopen periode al langer onrustig bij ADO Den Haag, waarbij de affaire rond Ricky van den Bergh een prominente rol speelde. De aanvallende middenvelder werd in eerste instantie tot Kerst uit de selectie gezet, maar keerde onder druk van de Raas van Commissarissen terug op het trainingsveld. Dit tot ongenoegen van Wetzel gepasseerd en 'gepiepeld' voelde.

    100% BAD ASS #elBastardoStyle

  4. #4
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Amsterdam
    Posts
    4.780
    vCash
    126000

    Default

    Die Wetzel snapt het spelletje best. Oliedom van ADO. Zeker om partij te kiezen voor zo'n ongeleid projectiel als onze vriend ricky.

  5. #5
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    nimwegen
    Posts
    3.659
    vCash
    126000

    Default

    tijdens z'n vvv periode was ik erg gecharmeerd van Wetzel, als er iemand correct is en verstand van zaken/voetbal heeft is hij het wel!

    erg dom van Ado om naar de pijpen van de rijke clubeigenaar te luisteren!
    toen pissen plassen werd is het gezeik begonnen!

  6. #6
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Siebengewald
    Posts
    2.760
    vCash
    126000

    Default

    Ado weer lekker terug naar de eerste divisie! Wat een beleid!
    I love it when a plan comes together. Colonel John Smith aka "Hannibal"

  7. #7
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Linne, Netherlands
    Posts
    6.616
    vCash
    121250

    Default

    vond het wel knap lullig van hem toen hij volgens mij al na de winterstop aankondigde dat hij vanuit vvv naar ado ging. voor de winterstop draaide vvv goed, daarna slecht en degradeerde toen.


    op de vot dermit

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •